مورینیو : دلم برای سر الکس تنگ میشود
"همه ما دلتنگش میشویم و برای من رفتن به الدترافورد مخصوصا اولین دفعه و بازی مقابل یونایتد بدون حضور همچین شخصیتی سخت خواهد بود .
سر الکس منحصر بفرد است و احتمالا یونایتد هم باشگاه منحصر بفردی است چون ان ها به مربیشان این فرصت را دادن که بتواند همچین کارهایی انجام بدهد .
همه میدانند که در ابتدا کار برای وی اسان نبود . همه میدانند که 3 تا 4 سال طول کشید تا اولین جامش را ببرد . با این حال یونایتد بهش فرصت داد و این کاملا منحصر بفرد هست .
تعداد جام هایی که وی با یونایتد در فوتبال انگلیس برده کاملا شگفت انگیز است و مربیگری کردن در یک باشگاه برای 26 سال فوق العاده است .
اگر بخواهم یکی از دیدارهایی که با سر الکس داشتم را انتخاب کنم باید اولین ان ها باشد . سال 2004 بود و در واقع اولین بازی من به عنوان مربی در خاک انگلیس هم بود . دیدار یونایتد مقابل پورتو را میگویم .
ما در اخرین دقیقه گل زدیم و به مرحله بعد صعود کردیم . بعد بازی او و گری نویل که کاپیتان یونایتد بود در حالیکه از حذف ناامید بودن به رختکن ما امدند و صعودمان را تبریک گفتن و سر الکس من را به نوشیدنی دعوت کرد این حرکت برای من اصلا نرمال نبود .
ان اتفاق رابطه مان را مشخص و مستحکم کرد . بعد از ان شب ما بارها به مصاف هم رفتیم و سال بعدش من به چلسی امدم . از ان موقع مهم نبود که برنده و یا بازنده چه کسی است احترام متقابل همیشه وجود داشت .
وقتی سر الکس شخصا به من زنگ داد تا به من این افتخار را بدهد تا خبر بازنشستگیش را از زبان خودش بشنوم من شوکه و غمگین شدم .
من فکر میکنم که دیوید مویس گزینه مناسبی است . من او را به عنوان یک انسان دوست دارم . همچنین کاراکترش به عنوان یک مربی را هم دوست دارم . باور دارم که منچستر یونایتد او را حمایت میکند و فکر میکنم که دیوید کیفیت های لازم برای موفق شدن در الدترافورد را دارد .
من برای سر الکس یک زندگی سالم و پر از خوشحالی و برای دیوید یک کارنامه موفق در یونایتد ارزو میکنم . "
فوتی کلاب