تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 268 از 328 اولاول ... 168218258264265266267268269270271272278318 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,671 به 2,680 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مورینیو : دلم برای سر الکس تنگ میشود

"همه ما دلتنگش میشویم و برای من رفتن به الدترافورد مخصوصا اولین دفعه و بازی مقابل یونایتد بدون حضور همچین شخصیتی سخت خواهد بود .

سر الکس منحصر بفرد است و احتمالا یونایتد هم باشگاه منحصر بفردی است چون ان ها به مربیشان این فرصت را دادن که بتواند همچین کارهایی انجام بدهد .

همه میدانند که در ابتدا کار برای وی اسان نبود . همه میدانند که 3 تا 4 سال طول کشید تا اولین جامش را ببرد . با این حال یونایتد بهش فرصت داد و این کاملا منحصر بفرد هست .

تعداد جام هایی که وی با یونایتد در فوتبال انگلیس برده کاملا شگفت انگیز است و مربیگری کردن در یک باشگاه برای 26 سال فوق العاده است .

اگر بخواهم یکی از دیدارهایی که با سر الکس داشتم را انتخاب کنم باید اولین ان ها باشد . سال 2004 بود و در واقع اولین بازی من به عنوان مربی در خاک انگلیس هم بود . دیدار یونایتد مقابل پورتو را میگویم .

ما در اخرین دقیقه گل زدیم و به مرحله بعد صعود کردیم . بعد بازی او و گری نویل که کاپیتان یونایتد بود در حالیکه از حذف ناامید بودن به رختکن ما امدند و صعودمان را تبریک گفتن و سر الکس من را به نوشیدنی دعوت کرد این حرکت برای من اصلا نرمال نبود .

ان اتفاق رابطه مان را مشخص و مستحکم کرد . بعد از ان شب ما بارها به مصاف هم رفتیم و سال بعدش من به چلسی امدم . از ان موقع مهم نبود که برنده و یا بازنده چه کسی است احترام متقابل همیشه وجود داشت .

وقتی سر الکس شخصا به من زنگ داد تا به من این افتخار را بدهد تا خبر بازنشستگیش را از زبان خودش بشنوم من شوکه و غمگین شدم .

من فکر میکنم که دیوید مویس گزینه مناسبی است . من او را به عنوان یک انسان دوست دارم . همچنین کاراکترش به عنوان یک مربی را هم دوست دارم . باور دارم که منچستر یونایتد او را حمایت میکند و فکر میکنم که دیوید کیفیت های لازم برای موفق شدن در الدترافورد را دارد .

من برای سر الکس یک زندگی سالم و پر از خوشحالی و برای دیوید یک کارنامه موفق در یونایتد ارزو میکنم . "

فوتی کلاب

2. 5 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

باشگاه پاریس الژرمن فرانسه واسه کریستیانو ، 1,000,000,000$ (یک ملیارد دلار) پیشنهاد داده و گفتن آنچلوتی رو می دیم ، رونالدو رو میگیریم
    عکس العمل رونالدو به این پیشنهاد :
    پيشنهاد كريستيانو براي پي اس جي :" بايد ديد كه كدام باشگاه مي تواند 1000 ميليون يورو رقم فسخ قراردادش را بپردازد ...
    پ.ن : یه جورایی یه Calm Down دیگه البته اینبار خارج از زمین مسابقه

4. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

پاریس الژرمن

جدی بود این خبر ؟ ۱ میلیارد دلار ؟ اگه کاکا رو همین قیمت بخوان خیلی خوب می شه :دي
    ( خونه بقلیمون هم پارتی گرفتن من تمرکز ندارم :دي‌ نامردا منم دعوت نکردن بزارین یه زنگ برنم پلیس الان می ام )

منم خیلی دوس دارم مورینیو بمونه ولی با این اوضاع فک نمی کنم بتونه ادامه بده ... و مطمنان انجلوتی رو دوس ندارم روی نیمکت ببینم ... نه اینکه بگم مربی بدی هست و این جور حرفا ... وقتی ادم عسل می خوره دیگه شکر براش شیرین نیست !

بکام عزیز هم که خداحاظی نمود ... ادم این عکسا رو می بینه یه حسی بهش دست می ده انگار ۳۰ سال پیش ریال بودش ... چه بازیکنایی بودن اون موقع تو ریال ...

برای پست مهاجم هم هیگواین به نظرم همون جوری که قبلا گفتم خیلی افت کرده ... دوست ندارم هم بره از تیم ... و کریم هم خیلی دوست دارم ... ولی چیزی که واضحه ما مشکل توی خط حمله داریم ... باید به قول بچه ها یکی مث نیستروی داشته باشیم ... الان هم به نظرم اون چیزی که می خوایم توی فوتبال الان نیست که تمام موقعیتا رو توی هر بازی گل کنه ... بالاخره از زیر پاش چند تا موقعیت در می ره ... که الان هم هیگواین و بنزما همین شکلی هستن ... البته من هیچ وقت بنزما رو یه مهاجم نوک نمی دونستم ... همیشه کنارا بهتر بازی می کنه ... توی اکس باکس به درد مهاجم نوک می خوره :دي
    از همون لیون هم که کلیپ بازیاشو نشون می دادن از همون گوشه داشت دریبل می کرد همیشه ...
    در کل به نظر من چون این ۲ تا خیلی سطحشون مث هم هست باعث شده بهشون بازی کامل و پشت سر هم نرسه و به پتانسیلشون کاملشون هیچ کودوم نرسن ... دوست هم ندارم از تیم برن ... ولی به نظرم به خاطر خودشون هم که شده باید یکیشون بره ....

6. 2 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

مورینیو که اصلا حرفشم نزن که بمونه
    اگه بمونه فصل بعد تو تیم جنگ میشه

. ولی به نظرم به خاطر خودشون هم که شده باید یکیشون بره ....
    هیگواین که چند وقت پیش حرف از انتقالش به یوونتوس بود

چی شد ؟؟ به نتیجه نرسیدن ؟؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کيکر : رئال در حال مذاکره با هاينکس

رسانه هاي آلماني از مذاکره باشگاه رئال مادريد با سرمربي بايرن مونيخ خبر دادند.

در حالي که رسانه هاي اسپانيايي و فرانسوي در چند روز اخير از توافق باشگاه رئال مادريد با کارلو آنچلوتي براي جانشيني ژوزه مورينيو خبر دادند، رسانه هاي آلماني اعلام کردند که کهکشاني‌ها دوست دارند يوپ هاينکس سرمربي بايرن مونيخ را به خدمت گيرند و با او رسما وارد مذاکره شده اند.

به گزارش ايسنا،رسانه‌هاي آلماني به نقل از روزنامه‌ پر تيراژ "کيکر" نوشتند که يوپ هاينکس، سرمربي موفق بايرن‌ مونيخ در حال مذاکره با سران باشگاه‌ رئال مادريد است و در آستانه برعهده گرفتن هدايت اين تيم است.

قرارداد هاينکس با بايرن‌ مونيخ تابستان امسال به پايان مي‌رسد تا گوارديولا رسما جانشين او شود. او چند بار اعلام کرد که در انديشه مربيگري در تيم ديگري نيست، اما چنانچه پيشنهاد خوبي به او داده شود، چه بسا قبول کند.

هاينکس سابقه هدايت رئال مادريد را دارد. اوپيش از اين در فصل 97 – 98 هدايت کهکشانيها را بر عهده گرفت و موفق شد اين تيم را قهرمان، ليگ قهرمانان اروپا و سوپر جام اروپا کند. او در مادريد چهره محبوب به شمار مي‌آيد و چنانچه جانشين ژوزه مورينيو شود، با استقبال مواجه خواهد شد.
    اگه هاینکس بیاد عالی میشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

################################################## ################################################## ##############################

هاينکس: از باشگاه‌هاي خارجي پيشنهاد دارم

يوپ هاينکس، سرمربي بايرن مونيخ، که در پايان فصل از اين باشگاه جدا خواهد شد، اعلام کرد که پيشنهادهايي از تيم هاي خارجي دارد و ممکن است کارش را در خارج از آلمان دنبال کند.

اين مربي باتجربه در آستانه کسب يک سه گانه تاريخي با بايرن است اما در پايان فصل جاي خود را به پپ گوارديولا خواهد داد.

به گزارش گل، هاينکس پيش از اين اعلام کرده بود که ممکن است در پايان فصل اعلام بازنشستگي کند اما اکنون از تمايلش براي کار در خارج از آلمان سخن گفت.

او در گفتگو با کيکر گفت:" البته پيشنهادهايي از خارج دارم. بعد از دو فصل فوق العاده اي که با بايرن مونيخ سپري کردم، در بوندس ليگا نمي توانم گزينه بهتري پيدا کنم. اما در حال حاضر روي ديدارهاي پيش روي بايرن تمرکز کرده ام."

تيم هاينکس قهرماني اش در رقابت هاي اين فصل بوندس ليگا را قطعي کرده و اکنون بايد در دو فينال حساس در چمپيونزليگ و ليگا پوکال، مقابل دورتموند و اشتوتگارت قرار بگيرند.

9. 6 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

امشب بازی فوق العاده حساسی داریم، هرچند که اتلتیکو آخرین بار توی هزاره(!) قبلی پیروز شده باشه.
    به جز حاشیه های زیادی که شکل گرفته، از معدود نگرانی های تیم غیبت واران هست و در طرف مقابل فالکائو که معمولا توی فینال هایی که داشته بهترین بازی هاشو کرده و بعضا هت تریک کرده!
    در مورد ترکیب و تاکتیک ها فکر نمی کنم به اون صورت تغییری رو داشته باشیم، فقط امیدوارم که اون فشار روانی همیشگی روی اتلتیکو امشب هم تنهاشون نگذاره و بتونیم آخرین جام این فصل رو تصاحب کنیم.

11. 2 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

خواب دوستان همونطور که میدونید بازی امشب هست

قبلا ساعتش رو زده بودن 23:35 ولی الان زده 00:00

بازی رو هم طبق معمل شبکه 3 پخش میکنه .

به امید برد

13. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خواب دوستان همونطور که میدونید بازی امشب هست

قبلا ساعتش رو زده بودن 23:35 ولی الان زده 00:00

بازی رو هم طبق معمل شبکه 3 پخش میکنه .

به امید برد
    منم همه جا دیده بودم 23.35 ولی مثله اینکه 12.00 گذاشتن
    برای چک کردن ساعت دقیق میشه رفت سایت خود رئال مادرید
    به امید برد خوب

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

هاينکس: در مورد پيشنهاد رئال فکر نمي کنم

سرمربي موفق بايرن مونيخ پيشنهادات ارائه شده را چندان جدي نمي داند.

بايرن مونيخ در آخرين ديدار اين فصل بوندس ليگا به مصاف مونشن گلادباخ خواهند رفت و اين بازي براي يوپ هاينکس ديداري ويژه خواهد بود او آخرين باري است که در بوندس ليگا روي نيمکت بايرن قرار مي گيرد.

به گزارش گل، هاينکس در نشستي خبري پيش از ديدار هفته 34ام بوندس ليگا در مورد پيشنهادات خارجي و باشگاه رئال مادريد گفت:" وقتي تيم من بسيار جذاب و مدرن فوتبال بازي مي کند واضح است که تمام جهان فکر مي کنند که لازم است با من تماس بگيرند تا شايد براي ثبت قرارداد به توافق برسيم. با اين حال بايد بگويم در حال حاضر به هيچ پيشنهادي فکر نمي کنم."

اخيرا خبرهايي از علاقه ي باشگاه رئال مادريد براي بازگرداندن يوپ هاينکس منتشر شد. سرمربي 67 ساله بايرن در مورد بازگشت به مادريد گفت:" من در حال حاضر نمي خواهم به اين پرسش پاسخ دهم."

************************************************** ************************************************** ************************************************** ********************

ميلان به دنبال به خدمت گرفتن ژابي آلونسو

باشگاه ميلان قصد دارد ژابي آلونسو، هافبک باتجربه رئال، که قصد دارد در تابستان پيش رو سانتياگو برنابئو را به ترک کند، به خدمت بگيرد.

ميلاني ها به دنبال به خدمت گرفتن چند بازيکن باتجربه براي فصل آينده هستند و اين هافبک ملي پوش اسپانيايي را به عنوان يکي از گزينه هاي اصلي شان در نظر دارند.

به گزارش گل، آلونسو تا سال 2014 با رئال قرارداد دارد و با توجه به اينکه تنها يک سال از قراردادش با رئالي ها باقي مانده، آماده است تا پيشنهادهاي مناسب را بررسي کند.

مادريدي ها براي فروش او 15 ميليون يورو در نظر گرفته اند و اگر ميلاني ها حاضر به پرداخت اين مبلغ شوند، آماده اند تا آلونسو را واگذار کنند.

هرچند دستمزد درخواستي آلونسو مي تواند اين انتقال را با مشکل مواجه کند. اين بازيکن باتجربه خواهان قراردادي 3 ساله با دستمزد سالانه 4 ميليون يورويي است.

از باشگاه هاي اينتر و چلسي نيز به عنوان ديگر مشتريان آلونسو نام برده مي شود اما هنوز هيچ باشگاهي براي خريد او پيشنهادي رسمي ارائه نداده است.
    Last edited by Abdolreza2012; 17-05-2013 at 21:16.

15. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

منم همه جا دیده بودم 23.35 ولی مثله اینکه 12.00 گذاشتن
    برای چک کردن ساعت دقیق میشه رفت سایت خود رئال مادرید
    به امید برد خوب
    بازی طبق ساعت مادربد 9و 30 هست که الان ساعت اونجا 8ـه پس تقریبا"میشه1ساعتو نیم دیگه!
    ولی ایران زده 12؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بازی طبق ساعت مادربد 9و 30 هست که الان ساعت اونجا 8ـه پس تقریبا"میشه1ساعتو نیم دیگه!
    ولی ایران زده 12؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    درسته دیگه یک ساعتو نیم دیگه میشه 12

18. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •