تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 268 از 325 اولاول ... 168218258264265266267268269270271272278318 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,671 به 2,680 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه Apocalypse Now's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام. آقا من خیلی استرس دارم!
    من کنکور زبان دادم:
    رتبه کلم تو سهمیه ۵۹۹۳ شد
    و تو زیرگروه اول که زبان باشه ۴۵۳۳ شدم.
    میتونم شهر خودم یعنی زنجان، مترجمی زبان روزانه قبول شم؟
    در کل با این رتبه، چه شهرهایی میتونم روزانه و شبانه قبول شم.
    مترجمی هم نشد، ادبیات انگلیسی...
    واقعا ممنون میشم راهنمایی کنید.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان با رتبه 241 منطقه سه بومی مشهد حداکثر چه جاهایی در رشته های پزشکی, دندان و دارو قبول میشم؟

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان با رتبه 241 منطقه سه بومی مشهد حداکثر چه جاهایی در رشته های پزشکی, دندان و دارو قبول میشم؟
    تقريبا ميشه گفت همه جا.
    دارو و پزشكي كه همه جا قطعا مياري ( حتي علوم پزشكي تهران ) ولي دندون رو يكم احتمالش هست كه علوم پزشكي تهران نياري ولي من فكر ميكنم كه بياري

4. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تقريبا ميشه گفت همه جا.
    دارو و پزشكي كه همه جا قطعا مياري ( حتي علوم پزشكي تهران ) ولي دندون رو يكم احتمالش هست كه علوم پزشكي تهران نياري ولي من فكر ميكنم كه بياري
    بین مشهد و تهران و مثلا دانشگاه یک شهر کوچکتر توی این سه تا رشته از نظر کیفیت آموزش, ادامه تحصیل, بازار کار در آینده و ... چقدر تفاوت است؟

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

1400 منطقه سه ریاضی فیزیک

سلام
    امروز با یکی از دوستام صحبت می کردم(کارش خیلی درسته نفت صنعتی شریف می خونه)می گفت برو رشته پایین دانشگاه خوب(مثلا مهندسی معدن امری کبیر)بعد معدل بالا 17 بگیر تغییر رشته بده،به هر رشته ای که خواستی،می گفت خودش دیده خیلیا این کارو کردن،نظر شما چیه ؟ به همین راحتی میشه این کارو کرد الآن هم میشه هیچ شرط خواصی نداره ؟

بعد اگه معدل زیر 17 شد دیگه به هیچ وجه نمیشه تغییر رشته داد،مثلا به رشته خوب دانشگاه پایین؟

داره خودمونی میشه hirad_g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اصفانی دارم میشم...

پيش فرض

متشکرم

اتفاقا مکانیک شبانه با هنر سال قبل تا 2800 آوردن ولی برق قدرت روزانش تا 600 700 شبانه تا 1500 این حدودا،ولی میگن با هنر مکانیکش قوی تره

نمی دونم یه سال وایسم یا نه،خیلی از خودم انتظار رتبه بهتری داشتم کنکور سال 86 تا 91 رو یه جا امتحان می دادیم مراقبم داشتیم وقتم می گرفتیم عین کنکور...
    ...همه درصدام دو سه برابر درصدایی که تو کنکور92 زدم بود(مخصوصا فیزیک و شیمی و زبان رو تا نزدیکای90درصد هم زده بودم و همه درصدام بالای70-80بود) به اینا که فکر می کنم جگرم خون میشه ( من بد بخت به خودم امید زیر صد داشتم ) البته نا شکری نمی کنم خدا رو شکر 1400 هم خیلی بد نیست
    مطمئن اگه وایسم و خوب بخونم خیلی بهتر میشم ولی اصلا حال موندن ندارم و مطمئن نیستم اگه وایسم خوب بخونم...جرات ریسک کردن ندارم،نظر شما چیه؟

یه سوال دیگه هم دارم از چه سایتی میشه در مورد رشته ها اطلاعات به دست آورد ؟ می خوام بیشتر برق و مکانیک همه رشته ها رو بشناسم تا انتخاب بهتری داشته باشم که در آینده هم بتونم ادامه بدم انشالله دانشگاه های بهتر از باهنر

سلام

شبانه که 100 درصد قبولید... هر رشته ای که بخواید... یکی از دوستام باهنر درس میخونه؛ اون که راضیه. کرمان شهر خوبیه... چرا وقتی رشته ی خوب؛ تو دانشگاه خوب قبول میشی؛ دوباه وایستی واسه سال بعد؟

سال دوم خوندن و نتیجه بهتر گرفتن خیلی سخته... اینو از من که یک صفر از رتبم حذف کردم داشته باش...

باهنر خیلی خوبه؛ تازه تو ارشد میتونی جبران کنی...

ببین واسه اطلاعات از رشته ها؛ بهتره از خود دانشجو ها بپرسی؛ برو دانشگاه آزاد منطقتون؛ یا سراسری اگه نزدیکاتون هست... الان خیلی ها ترم تابستونی دارن؛ میتونی ازشون بپرسی...

سایت هم گزینه 2 و کانون هست که یه اطلاعاتی داده...

8. این کاربر از hirad_g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اصفانی دارم میشم...

پيش فرض

1400 منطقه سه ریاضی فیزیک

سلام
    امروز با یکی از دوستام صحبت می کردم(کارش خیلی درسته نفت صنعتی شریف می خونه)می گفت برو رشته پایین دانشگاه خوب(مثلا مهندسی معدن امری کبیر)بعد معدل بالا 17 بگیر تغییر رشته بده،به هر رشته ای که خواستی،می گفت خودش دیده خیلیا این کارو کردن،نظر شما چیه ؟ به همین راحتی میشه این کارو کرد الآن هم میشه هیچ شرط خواصی نداره ؟

بعد اگه معدل زیر 17 شد دیگه به هیچ وجه نمیشه تغییر رشته داد،مثلا به رشته خوب دانشگاه پایین؟
    ببین؛ به این آبکی ها هم نیست... خیلی انگیزه میخواد.... من برات یه چیزایی رو روشن میکنم:

تو دانشگاه ما این طوریه:

I) معدل بالا- مثلا 17 (شک دارم؛ شاید هم باید معدلت بالاتر از میانگین 10 ردصد از هم وردی های معدل برتر خودتون باشه؛ واسه ما میشه 18 19 :|)
    II) درخواست از آموزش و کلی سنگ اندازی
    III) با فرض موفقیت ؛ به صورت مهمان وارد رشته درخواستی میشید؛ باید واسه دو ترم از نظر معدل جزو 10 درصد برتر باشید وگرنه باید برگری رشته قبل :|

حلا حساب کن؛ تو تو خوابگاه داری زندگی میکنی.( اطراف کرمانید دیگه... تهران که نیستی!) خوابگاهم وقت خوریش زیاده؛ هزارتا مشکل میتوه واست پیش بیاد که درس نخونی؛ اون وقت چی؟! با رشتت کنار میای؟

افراد کمی رو دیدم که این کارو بکنن. راستش فقط یک نفر دیدم. بنده؛ فکر کنم کامپیوتر بوده؛ ولی الان عمران میخونه.
    نظر من اینه... تو این زمینه بیشتر پرس و جو کن...

10. این کاربر از hirad_g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اصفانی دارم میشم...

پيش فرض

چرا تو سال 91 قبولی منطقه 3 برق دانشگاه شریف خیلی آسون شده ( رتبه آخرین نفر 45)
    در حالی که سال های قبل فقط تک رقمی ها قبول میشدن.
    سال 89 هم فقط تا رتبه 4 قبول شدن.
    امسال چطور میشه مثله پارساله؟؟؟؟؟
    الله اعلم!

این دیگه بستگی به بچه هایی داره که جلوتر از شما هستن و میخوان برن برق شریف...
    یه وقت هست؛ طرف با برق حال نمیکنه؛ میره عمران و مکانیک! اصلا کسی رو میشناسم که با رتبه 30 منطقه 3 رفت "شیمی" شریف!!!

ممنون بابت جوابتون

آره
    سایت کانون قسمت کارنامه 91برید
    مهندسی شیمی دانشگاه تهران منطقه 2رو ببینید
    با4000قبول شدن چند نفر
    داداش؛ خدا وکیلی من اینو نمی بینم... نمی خوام هم بچه مردومو تو اشتباه بندازم... (مطمئنی چارک و تراز کانون رو اشتباه نگرفتی؟)
    من خودم از pdf منتشر شه تحت عنوان " یادگار ماندگار کانون سال 91" استفاده میکنم... + گاهی سالای قبلشو... تو اون رتبه + اسامی افراد قبول شده در هر دانشگاهو که کانونی بودنو زده...
    اگه میشه لینک این رتبه ها رو واسم پیغام خصوصی کن... ممنونم
    Last edited by hirad_g; 03-08-2013 at 00:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

میشه خواهش کنم دوستان جواب منو تو این تاپیک بدند ؟ دستتون درد نکنه .

.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان کسی جواب منو نداد. دانشکده افسری رو چطور باید انتخاب کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •