دوستان به مدت زمان یک ماه شما هم اضافه شده من 24 هر ماه سرویسم تموم می شد الان تو سایت کردنش 30 گرفتار کردن مارو حالا کی می خواد ترافیک اضافه بخره![]()
دوستان به مدت زمان یک ماه شما هم اضافه شده من 24 هر ماه سرویسم تموم می شد الان تو سایت کردنش 30 گرفتار کردن مارو حالا کی می خواد ترافیک اضافه بخره![]()
برای من که تغییری نکرده.
دوستان برای نن یکی دو روزه تایم اوت خیلی زیاد میشه و ضبا هم اصلا نمیتونم دانلود کنم. برای شمام اینطوریه؟
هنوز تایم اوت افتضاح
۰-----------۰
من که داون استریمم ۴ مگه خونه یکی از بچه ها که تازه گرفته و ۱۶ مگ بستن براش از یوتیوب با حدود ۱۶ مگ ینی 1.7 مگابایت دانلود داشت تو همون حالت هم تایم اوت میده![]()
\ین
باز بگین مهندسای مخابرات هیچی بارشون نیست بقول شما با سرعت 1.7 مگ دانلود می کنه همزمان تایم اوت هم داره 2 روز دیگه می بینین دارین با سرعت 1.7 دانلود می کنین چراغ اینترنت مودم قرمزه
یعنی یه خورده رو کیفیت سرویس ها کار می کردن این قدر مشکل وب گردی نداشتیم خداییش این سرعت دانلود حیفه وب گردیش اینقدر مسخرست تو این مملکت هیچ وقت نشد یه چیز رو 100 درصد داشته باشیم
از راهنماییت متشکر .
واسه منم شده بود من 11 تموم میشد ولی تو سایت زده بود 15 !
من 12 شارژ کردم درست شد !
مشکلی پیشنمیاد .
آرشیو سایت پستها همه چیز مشخصه برای گیلان هستیم . ایشون میان تو زشت پست میزن ما هم میام اینجا جوابشو میدیم .
دوستای عزیزم ببخشید که یکم پست ها رو حذف کردم جای کل کل اینجا نیست. و برای بار آخر خواهش میکنم جای صحبت کردن از سرویس های دیگه اینترنتی هم اینجا نیست. اگه کسی هم که تو این تاپیک فعالیت داره بیاد یه تاپیک دیگه رو به هم بریزه جای جبران کردنش اینجا نیست گزارش بدید دوستان رسیدگی میکنند. اگه اینترنتتون خیلی خوبه خوش به حالتون سفت بچسبید که در نره به نفعتون هم هست که تبلیغش رو نکنید وگرنه سو برداشت پیش میاد و خدای نکرده کسی فکر میکنه نفعی برای شما خواهد داشت.
مرسی از لطف همگی
سلام بچه ها من تازه عضو شدم ، واقعا تاپیکی تو اینترنت بزرگ تر از اینجا تو ضمینه اینترنت مخابرات نیست ، خوشم اومد ، حالا بچه ها یه سوال ؟! اگه کسی از یوزر پسورد یکی دیگه استفاده کنه در صورتی که طرف ندونه ، طرف قربانی کاری میتونه کنه؟من یه جای سایت مخابرات خوندم که مراقب از یوزر وپسورد خوب باشید در صورت هر گونه سهل انگاری همه چی پای خودتونه !! یعنی این قضیه پیگیری نداره؟
چرا میشه پسورد روعوض کرد اما یک خطه فقط یک یوزر داره
اگه با 2020 ویا اداره دیتا بابل تماس بگیری اونها رمزت رو برات عوض میکنند![]()
Last edited by mohammad6947; 08-12-2012 at 19:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)