تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 268 از 602 اولاول ... 168218258264265266267268269270271272278318368 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,671 به 2,680 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام جناب سالار.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.بنده هدفون sony mdr-ex300 دارم.می خوام ارتقا بدم.ایرفونی می خوام که باس و صدای بلندی داشته باشه.پلیر هم گوشی موبایل galaxy s4 هست.تا 400 تومن بهترین ایرفون با اون مشخصات رو می خواستم.تشکر
    سلام.از صدای هدفونتون چقدر راضی هستین؟نقاط ضعفش که باعث میشه نیاز به ارتقا داشته باشین چیا هستن؟و اینکه نیاز به ارتقا دارین یا اینکه بخاطر تغییر سبک موسیقی نیاز به هدفون جدید دارین؟اول باید به این سوالها جواب بدین تا با توجه به نیازتون هدفون معرفی بشه.چون ex300 هدفونی نیست که بیس قوی داشته باشه ولی از لحاظ بلندی صدا با سورس پلیرتون هیچ مشکلی نباید باشه.اگر احیانا بیس قوی رو برای سبک الکترونیک و زیر شاخه هاش میخواین با توجه به بودجه هدفون sennheiser cx300 میتونه گزینه مناسبی باشه ولی اگه مورد دیگه های هست به سوالها جواب بدین تا هدفون مناسب معرفی بشه.

2. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

مرسی آقا سالار
    واقعا اگه افرادی مثل شما نبود ما نمیدونم چیکار باید میکردیم
    فقط یه سوال دیگه
    فرکانس پایین منظورتون حجم صدای پایینه یا قسمت هایی از موزیک هستش که روی فرکانس پایین تنظیم شده؟
    ببخشیدا آخه درک من از فرکانس فقط حجم صدا هستش . . .
    اگه اینطوری نمیتونم توضیح بدم میشه نمونه موزیکی که میخوام گوش بدم رو آپلود کنم که مشخص بشه؟
    خواهش میکنم شما لطف دارین وگرنه افراد زیادی اینجا هستن که اطلاعاتشون بمراتب از من بیشتره مثل rave-87 و t-jays و peaceful و kavehj4488
    منم هرچی یاد گرفتم از ایشون بوده و صد البته استاد rezaomido .
    برای تعریف محدوده فرکانسی که با مرز بندی تقریبی به این صورت هست که فرکانسهای پایین که از 20hz تا 250hz که شامل بیس و صداهای بم هست و فرکانسهای میانی که از 250hz تا 4khz که شامل صدای خواننده و ... و فرکانسهای بالا که از 6khz به بالا گفته میشه که شامل صداهای زیر میشه.این بخش بندی برای نامگزاری بخشهای بالا میانی و پایین فرکانسها هست که تو هر هدفونی رو بخشی از این فرکانسها تاکید دارن که باعث میشه اون هدفون برای سبک خاصی مناسب باشه.

4. 5 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام.از صدای هدفونتون چقدر راضی هستین؟نقاط ضعفش که باعث میشه نیاز به ارتقا داشته باشین چیا هستن؟و اینکه نیاز به ارتقا دارین یا اینکه بخاطر تغییر سبک موسیقی نیاز به هدفون جدید دارین؟اول باید به این سوالها جواب بدین تا با توجه به نیازتون هدفون معرفی بشه.چون ex300 هدفونی نیست که بیس قوی داشته باشه ولی از لحاظ بلندی صدا با سورس پلیرتون هیچ مشکلی نباید باشه.اگر احیانا بیس قوی رو برای سبک الکترونیک و زیر شاخه هاش میخواین با توجه به بودجه هدفون sennheiser cx300 میتونه گزینه مناسبی باشه ولی اگه مورد دیگه های هست به سوالها جواب بدین تا هدفون مناسب معرفی بشه.
    ممنون.بنده از این ایرفون خیلی راضیم.جزئیات رو به خوبی پخش میکنه.فقط باس ضعیفی داره و اگر بلندی صدا بیشتر بود هیچوقت به ایرفون جدید فکر نمی کردم.سبک پاپ/راک - الکترونیک-کلا بیشتر آهنگ ایرانی گوش می دم.از اولم همینا رو گوش می کردم و تغییر سبکی نمی خوام بدم.ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان هدفون تا 80 تومان چه مدلی پیشنهاد میدید ؟ برای دیدن فیلم و موزیک میخوام

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون.بنده از این ایرفون خیلی راضیم.جزئیات رو به خوبی پخش میکنه.فقط باس ضعیفی داره و اگر بلندی صدا بیشتر بود هیچوقت به ایرفون جدید فکر نمی کردم.سبک پاپ/راک - الکترونیک-کلا بیشتر آهنگ ایرانی گوش می دم.از اولم همینا رو گوش می کردم و تغییر سبکی نمی خوام بدم.ممنون
    بسيار خوب پس با توجه به نياز به بيس قوي انتخابتون به دو گزينه اي sennheiser cx300 و klipsch s4 محدود ميشه.هر كدوم راحت تر قابل تهيه هست ميتونين خريداري كنين.

8. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام ...
    بهترین هدفونی ( full size) که می تونم تا 500 تومن از ایران تهیه کنم چیه ؟ بیشتر فیلم می بینم و موسیقی معمولی ... (بیس زیاد مهم نیس)
    با توجه به اینکه کاربرد حرفه ای ندارم تا همین حدود کافیه یا میارزه بیشتر هزینه کنم ؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان نظرتون درباره ی HD 202 چیه؟
    تو این رنج چیز بهتری هم گیر میاد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه تاتانی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

خواهش میکنم شما لطف دارین وگرنه افراد زیادی اینجا هستن که اطلاعاتشون بمراتب از من بیشتره مثل rave-87 و t-jays و peaceful و kavehj4488
    منم هرچی یاد گرفتم از ایشون بوده و صد البته استاد rezaomido .
    برای تعریف محدوده فرکانسی که با مرز بندی تقریبی به این صورت هست که فرکانسهای پایین که از 20hz تا 250hz که شامل بیس و صداهای بم هست و فرکانسهای میانی که از 250hz تا 4khz که شامل صدای خواننده و ... و فرکانسهای بالا که از 6khz به بالا گفته میشه که شامل صداهای زیر میشه.این بخش بندی برای نامگزاری بخشهای بالا میانی و پایین فرکانسها هست که تو هر هدفونی رو بخشی از این فرکانسها تاکید دارن که باعث میشه اون هدفون برای سبک خاصی مناسب باشه.
    اوکی
    بحث داره جالب میشه واسم
    من همه پلیرهای خوب رو بررسی کردم فرکانس پاسخگویی همشون از 20Hz شروع میشه
    پس چرا بعضی از هدفون ها فرکانس هایی کمتر از این رو هم ساپورت میکنن؟ برای شنیدن فرکانس پایین تر از اون باید از آمپ استفاده کرد؟
    یه سوال دیگه ( البته اگه حوصله شو داشتین جواب بدین )
    من هدفون هایی داشتم که همشون محدوده فرکانسی 20Hz تا 20Khz اگه اشتباه نکنم داشتن ولی میزان بیس خروجی از هرکدوم فرق می کرد این دیگه وارد محدوده تجربه میشه؟ تا اطلاعات دیگه ای رو هدفون هست که بشه تا قسمتی از بیس خروجی اطلاع پیدا کرد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

بسيار خوب پس با توجه به نياز به بيس قوي انتخابتون به دو گزينه اي sennheiser cx300 و klipsch s4 محدود ميشه.هر كدوم راحت تر قابل تهيه هست ميتونين خريداري كنين.
    آقا سالار این پیشنهاد رو فقط به خاطر بودجه ی محدود دادین یا این بهترین انتخاب در این زمینه است ؟
    اگه نه
    بدون در نظر گرفتن بودجه چه چیزی میشه خرید؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

دوستان نظرتون درباره ی HD 202 چیه؟
    تو این رنج چیز بهتری هم گیر میاد؟
    سبک موسیقیتون چیه؟
    نهایت بودجه ای که میتونین هزینه کنید چه قدره؟

14. این کاربر از تاتانی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •