تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 268 از 421 اولاول ... 168218258264265266267268269270271272278318368 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,671 به 2,680 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام.
    من شخصی مبادی آداب و مراقب گفتار و کردارم هستم. نکته ای که بنده رو آزار می ده در مواجه با افراد مسخره و لوده هست مخصوصا وقتی روی سخنشون با من باشه، نمی تونم و علاقه هم ندارم مثل خودشون باهاشون برخورد کنم در نتیجه عصبی میشم و سعی می کنم بروز ندم.
    به نظر شما بهترین راه رفتار با این قبیل افراد چیه؟

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام.
    من شخصی مبادی آداب و مراقب گفتار و کردارم هستم. نکته ای که بنده رو آزار می ده در مواجه با افراد مسخره و لوده هست مخصوصا وقتی روی سخنشون با من باشه، نمی تونم و علاقه هم ندارم مثل خودشون باهاشون برخورد کنم در نتیجه عصبی میشم و سعی می کنم بروز ندم.
    به نظر شما بهترین راه رفتار با این قبیل افراد چیه؟
    از همون اول اگه بهشون رو ندین کافیه

اولین شوخیو اگه جدی و سفت و محکم برخورد کردین واسه همیشه راحت شدین وگرنه به گاج میرین

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوتا رفیق صمیمی داشتم،که اون دونفر همدیگه رو نمیشناختن...بعدش خودم اون دونفرو باهم آشنا کردم
    حالا دو سال از آشناییشون میگذره...اون دونفر توی شهر خودمون دانشجو هستن،همیشه باهمدیگه هستن
    ولی من درشهر دیگه ای دانشجو هستم

به همین دلیل روابطمون خیلی سرد شده

در شهری که الان دانشجو هستم،دوستان زیادی پیداکردم،ولی فقط با یکنفر صمیمی شدم . اخلاقم اینجوریه دیگه . خوشم نمیاد آدمای بدردنخور و بی معرفت رو به خودم نزدیک کنم
    اعتقاد دارم "اگه دوستای آدم کم باشن ولی بامعرفت باشن،خیلی بهتر از اینه که آدم صدهزارتا دوست داشته باشه اما بی معرفت باشن" آخه بی معرفتا به هیچ دردی نمیخورن . حتی بدرد جرز لای دیوار هم نمیخورن

اگه شما جای من باشین چکار میکنین تا روابطتون با دوستان قدیمیتون که از هم فاصله دارید گرم بمونه ؟

از اینکه دوتا رفیقمو باهمدیگه آشنا کردم احساس خوبی ندارم (حسادت نیست) یه جور حس تنفره آخه تا قبل از اینکه این دونفرو باهمدیگه دوست کنم روابطم با هردوتاشون عالی بود ولی دقیقا از روزی که باهمدیگه آشناشون کردم روابطم با هردوتاشون خراب شد چون نقش من بین هردوتاشون کم رنگ شد یا به عبارت دیگه اون دونفر رفیق جدیدو به قدیمی ترجیح دادن . متوجه منظورم که میشید ؟

پ ن :: از همه انتظار کمک ندارم ولی دست تک تک افرادی که وقت میزارن فقط یه کلمه مینویسن رو از همینجا میبوسم

5. 2 کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

راست‌اش ایشان آقای دکتر بودند من فقط خندیدم (در صورتیکه توهین محسوب میشه که به یک مرد بگویی دیگه نمیتونی شوهر کنی) (این حرف مثل اینه که به طرف مقابل بگویی همجنسگرا)

الان که فکرش را میکنم باید جوابش را میدادم و خنده من باعث میشه که از این شوخیهای بیمزه و توهین‌آمیز با دیگران هم کنه!

باید مثلاً میگفتم:
    با خنده میگفتم تو خانواده ما رسمه که مردها زن میگیرند پس مشکلی نیست!
    یا
    همانطور که دوستمان گفت :
    با خنده میگفتم شما شوهر کردی بسه!

از لحاظ پزشکی دکتر خوبی بود و چون باز هم ممکنه در آینده پیش‌ بروم چیزی نگفتم ولی خودم هم اذیت شدم که این برخورد را کرد!
    شما هم خیلی سخت گرفتی. بعضی جاها اصلا طرف هدفش توهین کردنه ولی خب این چیزی که شما گفتی کاملا معلومه دکتره ادم شوخ طبعیه. این جوابایی هم که شما دوس داشتی بهش بدی بیشتر تو دعواهای خیابونی اتفاق میفته که معمولا اخرشم باید به زد و خورد کشیده بشه.

7. 4 کاربر از mohsen_gh1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

از همون اول اگه بهشون رو ندین کافیه

اولین شوخیو اگه جدی و سفت و محکم برخورد کردین واسه همیشه راحت شدین وگرنه به گاج میرین

ممنون دوست عزیز من در مرحله اول سعی می کنم تا حد امکان از کوچکترین معاشرت با این افراد خودداری کنم ولی به طور مثال تو مسائل کاری بالاخره همه جور آدمی رو مجبور میشید باهاش بسازید.
    دو نکته جالب یکی اینکه اینجور افراد با اینکه میبینن هیچ شان اجتماعی ندارن با این رفتار و همه ازشون رو برگردون هستند باز هم عبرت نمیگیرند خیلی عجیبه.
    یکی دیگه اینکه تاسف میخوره بگه خودش هم شیش سال دانشگاه رفته و یه مدرکی داره وقتی همچین آدمهایی تحصیلات بقولا عالیه هم دارند! آدم با افراد بدون دیپلم قدیمی صحبت میکنه واقعا حض می کنه از ادبشون و از شخصیتشون ولی این نسل متاسفانه.

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

ممنون دوست عزیز من در مرحله اول سعی می کنم تا حد امکان از کوچکترین معاشرت با این افراد خودداری کنم ولی به طور مثال تو مسائل کاری بالاخره همه جور آدمی رو مجبور میشید باهاش بسازید.
    دو نکته جالب یکی اینکه اینجور افراد با اینکه میبینن هیچ شان اجتماعی ندارن با این رفتار و همه ازشون رو برگردون هستند باز هم عبرت نمیگیرند خیلی عجیبه.
    یکی دیگه اینکه تاسف میخوره بگه خودش هم شیش سال دانشگاه رفته و یه مدرکی داره وقتی همچین آدمهایی تحصیلات بقولا عالیه هم دارند! آدم با افراد بدون دیپلم قدیمی صحبت میکنه واقعا حض می کنه از ادبشون و از شخصیتشون ولی این نسل متاسفانه.

سلام؛

بستگی داره لودگی رو چی تعریف بکنید!
    افرادی هستن ک در کل فرد شوخ طبعی هستند و معمولا شوخی های زیادی انجام میدن، حالا ممکنه ما بین اون کسی هم دلخور بشه. پس نمیشه برای این نوع رفتار تاسف خورد ... چراکه هرکسی یه خصوصیتی داره گرچه ممکنه شما با این خصوصیت فرد نتونید کنار بیاد.

یه راه حل بیشتر نره:

چون نمیتونید به طور کامل باهاش قطع رابطه کنید، هربار که این رفتار از ایشون بروز داد، با یه لبخند تلخ بدون هیچ حرفی پاسخش رو بدید.

10. 3 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض آداب معاشرت

سلام؛

بستگی داره لودگی رو چی تعریف بکنید!
    افرادی هستن ک در کل فرد شوخ طبعی هستند و معمولا شوخی های زیادی انجام میدن، حالا ممکنه ما بین اون کسی هم دلخور بشه. پس نمیشه برای این نوع رفتار تاسف خورد ... چراکه هرکسی یه خصوصیتی داره گرچه ممکنه شما با این خصوصیت فرد نتونید کنار بیاد.

یه راه حل بیشتر نره:

چون نمیتونید به طور کامل باهاش قطع رابطه کنید، هربار که این رفتار از ایشون بروز داد، با یه لبخند تلخ بدون هیچ حرفی پاسخش رو بدید.
    کاملا موافقم

بهتره شما با یک متخصص (روانکاو روانشناس) صحبت کنید . قصد جسارت ندارم عزیز،فقط واسه اینکه خودتون اذیت نشید میگم . آخه شاید اون شخص شوخ طبع،جایگاهش پیش آدمای با جنبه کاملا مثبت باشه و فقط افراد کمی (که به روابط عمومیش حسودی میکنن) بهش بگن لوده! بازم میگم قصد جسارت ندارم اصلا! فقط دارم وقت میزارم تایپ میکنم که کمکتون کرده باشم

درضمن لازمه بهتون یادآوری کنم میزان تحصیلات،نشون دهنده ی شعور و فهم آدما نیست . بنده شخصی رو میشناسم که از دانشگاه شهید بهشتی دکترا داره ولی فقط با خر خونی خودشو به این جایگاه رسونده
    نه دوستی داره،نه کسی ازش خوشش میاد . شخصیتش از مادربزرگه بیسواد من هم پایینتره

اعتماد به سقف کاذبی داره که فک میکنه بهتر از بقیست ولی پیش اطرافیانش اندازه ی مگس هم ارزش نداره و فوق العاده بی جنبه هم هست

Last edited by mehrabooni; 29-12-2014 at 03:16.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نگاه شما به ایشان منفیه حتی به تحصیلات دانشگاهی که داشته!
    شما او را به خاطر تعداد سالهای تحصیلش که طولانی شده مسخره میکنید در صورتیکه مسئله شخصی ایشان است و ارتباطی به دیگران ندارد!

داشتن تحصیلات دانشگاهی باعث نمیشه که افراد آداب معاشرت با دیگران را یاد بگیرند و بهتر در این زمینه رفتار کنند!

عکس این قضیه هم درست نیست که اگر کسی سواد نداشت و یا تحصیلات پایینی داشت پس حتماً از افراد تحصیلکرده در دانشگاه در این زمینه بهتر عمل کنه و یا رفتار بهتری داشته باشه!

کلاً برخورد و رفتار درست یک نفر به شخصیت و تربیت خانوادگی و محیط کاری و زندگی و افرادی که با آنها معاشرت داشته و داره و ... بستگی داره! و چون در مدارس و دانشگاهها آداب معاشرت و ارتباط با دیگران را یاد نمیدهند و حتی اگر یاد هم بدهند تاثیرش در کنار آن عوامل دیگه میتونه کم بشه پس نباید از افراد باسواد (بالای دیپلم یا زیر دیپلم) انتظار رفتار متفاوتی را داشته باشید

13. 3 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

سلام به دوستان
    یه مشاوره ازتون می خوام
    اینکه یه نفر حرف های زیادی می زنه ،نه فقط به من بلکه به همه ، مثلا میاد میگه من فلان جا کار می کنم یا فلان کار رو می کنم می تونم برات بکنم یا اگر چیزی خواستی بگو برات بیارم
    می خوام بدونم با این افراد باید چیکار کرد
    مثلا میگه فردا واست فلان چیز رو میارم ، فردا مثلا نمیاد یا میگه یادم رفت و هزار تا دلیل
    یا یه موقعی هایی اومده بود می گفت بابام فوت کرده ، مامانم داره گریه می کنه ، بعد 2 هفته میاد به همه میگه مامان و بابام با هم فوت کردن
    چیکار باید بکنم ؟

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به دوستان
    یه مشاوره ازتون می خوام
    اینکه یه نفر حرف های زیادی می زنه ،نه فقط به من بلکه به همه ، مثلا میاد میگه من فلان جا کار می کنم یا فلان کار رو می کنم می تونم برات بکنم یا اگر چیزی خواستی بگو برات بیارم
    می خوام بدونم با این افراد باید چیکار کرد
    مثلا میگه فردا واست فلان چیز رو میارم ، فردا مثلا نمیاد یا میگه یادم رفت و هزار تا دلیل
    یا یه موقعی هایی اومده بود می گفت بابام فوت کرده ، مامانم داره گریه می کنه ، بعد 2 هفته میاد به همه میگه مامان و بابام با هم فوت کردن
    چیکار باید بکنم ؟
    اینا کمبود توجه دارن و بسیار هم نچسب هستن و در اگثر مواقع میخواهن خودی نشون بدن بگن ما هم هستیم ماهم میتونیم که همیشه هم یه دروغی میگن همه جا هم فوضولی میکنن
    خودم نه محلشون میدم نه کاری به کارشون دارم نه رو حرفشون حساب میکنم نه حرفشون برام مهمه و اهمیت هم نمیدم به حرف هاشون شما هم پیشنهاد میکنم همین کار رو بکنید چون اصلا ادمای قبل اعتماد و قابل پیش بینی و متعادلی نیستن و اعتماد کردن بهشون یا اهمیت دادن به حرف هاشون بعضی مواقع ممکنه حسابی درد سر ساز بشه عموما منطق هم ندارن یه روز باهات خوش اخلاقن یه روز نه اصلا هیچیشون معلوم نیست کار هاشون اصلا حساب کتابی نداره یه کاری هم ازشون بخواهی اگر انجام بدن یه جوری انجام میدن که نمیفهمی چیکار کرده بعدا کندش درمیاد که اره فلان موقع که به اقا/خانوم گفتی فلان کار رو بکن و فلان مسئولیتی رو بر عهدش گزاشتی یه گندکاری کرده که الان نتیجه اش این شده
    من باشم ازشون فاصله میگیرم و تا خودشون نیومدن طرفت اصلا کاری بهشون نداشته باش وقتی هم اومد کارش رو انجام بده درست هم انجام بده ولی فقط زود ردش کن که درد سر میشن یهو

16. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •