بسیار متشکر ! تو 4sharif کمرنگی ؟ راستی تولدت مبارک !
بسیار متشکر ! تو 4sharif کمرنگی ؟ راستی تولدت مبارک !
من یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
برای ادبیات و ریاضی تجربی فقط برای آزاد چطوری بخونم ؟ سبک سوالای این دوتا درس تو آزاد چطوره ؟
مثلا ادبیات قرابت داره آزاد یا نه چیارو بخونم برای ریاضی هم همینطور خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
salam
اندکی سبکش با دولتی فرق دارد.به نظرم ن اگر چندتا از کنکورهاش رو ببینید خودتون بهتر متوجه میشید.
در ازاد از متن کتاب درسی بیشتر سوال میاد البته در ادبیات
ریاضی هم خیلی راحت نیست ولی از سراسری خب بیشتر میشهزد
اگر قصد شما تنها آزاد هست.باید با سبک سوالات ازاد پیش بروید.
برای مرور هم کتاب ازاد راه گاج هست به همراه نکات درسی و کلیدی اون یه نگاهی بهش بیندازید.چون بجزد این کتاب کتاب تخصصی فقط برای ازاد نیست
موفق باشید ....
آخه برای ریاضی و ادبیات نداره آزاد راه :-( نمیدونم کجای ریاضی و ادبیات مهم تره .
برای ریاضی آزاد میتونین کتاب ریاضیات تجربی انتشارات تخته سیاه رو بگیرین که تقریبا همه سوالات کنکور آزاد رو داره
رفتم تخته سیاه ریاضیو گرفتتم مرسی
ادبیات چی ؟ من فقط اینو میخوام بدونم چیارو بخونم . قرایت معنایی میاد مثلا . شعر حفظی میاد . ارایه میاد . بدونم چه مبحثیو نخونم . یا نه همش میاد . کتاب تستی داره ادبیات که جامع باشه تمام تست کنکور آزاد رو هم داشته باشه ؟
---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
رفتم تخته سیاه ریاضیو گرفتتم مرسی
ادبیات چی ؟ من فقط اینو میخوام بدونم چیارو بخونم . قرایت معنایی میاد مثلا . شعر حفظی میاد . ارایه میاد . بدونم چه مبحثیو نخونم . یا نه همش میاد . کتاب تستی داره ادبیات که جامع باشه تمام تست کنکور آزاد رو هم داشته باشه ؟
بزار رک بگم.ریاضیه آِزاد افتضاحه.سوال هاش خیلی بیخوده و اصلا مفهومی نیست.و واسه حل یه سری سوال ها باید فرمول ها و نکته های خاصی رو بلد باشی.
سلام به همه.
samba خان شما کتاب تحلیلی و گسسته الگو و اندیشه فائق رو کار کردین یا دیدین؟؟نظرتون در موردشون چیه؟؟واسه کتاب دوم میخوام.
بنظرتون میشه به این کتاب های آزاد راه گاج اطمینان کرد ؟ برای آزاد فقط از روی اونها خوند ؟ بیشتر برای دین و زندگی میگم
مثلا گفته از آیات اندیشه و تحقیق تا حالا سوالی نیومده مهم نیست بدونید و یه سری مطالبیو گفته که تو آزاد بیشتر سوال میاد
نمیدونم اطمینان کنم فقط وقتمو بزارم رو این کتابا چون فقط فقط آزاد میخوام . سراسری ثبت نام هم نکردم . نیمخوام وقتمو بزارم چیزی بخونم که نمیاد . اما چون میخوام پزشکی قبول بشم باید درصداشو بالا بزنم بهرحال . حالا نمیدونم چیکار کنم
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------
من پنج ماه وقت میخوام بزارم روزی 12 ساعت فقط برای آزاد . بنظرتون قبول میشم ؟
من که با 4 ماه وقت میخوام سراسری قبول بشم
با 5 ماه برای کنکور آزاد ؛ به غیر از داروسازی و دندانپزشکی همه چی میشه قبول شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)