در دستور تست Ping . وقتي پاكتي به مقصد ارسال ميشود. آيا اين زماني كه به ما ميدهد زمان رسيدن به مقصد هست؟ يا زمان رفت و برگشت با هم هست؟
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
در دستور تست Ping . وقتي پاكتي به مقصد ارسال ميشود. آيا اين زماني كه به ما ميدهد زمان رسيدن به مقصد هست؟ يا زمان رفت و برگشت با هم هست؟
زمان رفت و برگشته.
سلام
من ویندوز 7 و مودم adsl دارم
خاستم ببینم میشه بدون اینترنت فایلی رو از طریق تلفن برای کسی بفرستم
چیزی شبیه هایپر ترمینال ایکس پی و مودم دیال آپ؟؟؟؟
سلام دوستان !
من همچنان با شبکه دامین مشکل دارم !
برای هر کلاینت یه یوزر و پسورد در اکتیو دایرکتوری تعریف کردم !
وقتی که کلاینت ها رو عضو دامین می کنم ، یوزر و پسورد ادمین دامین رو وارد می کنم و سیستم رو ریستارت می کنم !
الان که ویندوز کلاینت بالا میاد ، در صفحه لوگین ویندوز دو تا اکانت برای انتخاب هست !
یکی اکانت خود کامپیوتر با یوزر و پسورد خود کاربر ؛ یکی هم اکانت شبکه دامین با یوزر و پسوردی که براشون در اکتیو دایرکتوری تعریف کردم !
الان کلاینت ها باید از کدوم یکی از این اکانت ها استفاده کنن ؟
دوستان خواهشا پاسخ بدن من چطور port forwarding رو انجام بدم
Last edited by hexman; 26-02-2012 at 06:06.
دوست عزیز در صفحه Log on to Windows شما باید نام دامین خود رو انتخاب کنید و یوزری رو که در اکتیودایرکتوری تعریف کردید وارد بشید.
ممنون دوست عزیز بابت پاسخ !
اما اون یکی اکانت به چه کاری میاد ؟
اگر دامین وارد بشن باید نام دامین رو انتخاب کنند اگر میخواهند لوکال وارد بشن تو نام دامین اسم سیستم رو انتخاب کنند
سلام دوستان
من میخوام از طریق مودم ADSL و کابل usb اینترنت لپ تاپ و کامپیوترم را به اشتراک بذارم یعنی اینکه همزمان هم با لپ تاپ برم اینترنت و هم از طریق کامپیوتر
کابل usb را به مودم وصل میکنم ولی مینویسه پیدا نشد
کسی هست کمک کنه و توضیح کاملی بده ؟؟
از طریق کابل شبکه مودم رو به سیستم وصل کن به لپ تاپ و سیستم آی پی بده اگه مودم بیسیم هست از طریق وای فای نوت بوک به اون وصل شو
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)