اینی که شما میگی توپ بعضی وقتها به پاش میخوره اینطور نیست .من شیفت رو میگیرم وپاس میدم اونوقت پاس کوچیک میده وبازیکن شوت زن شوت رو میزنه اینم بگم که تا حالا ردخور نداشته واسه من کمی تمرین کنین میتونین درست عمل کنید.درضمن من اصلا pes 10 بازی نکردم
اینی که شما میگی توپ بعضی وقتها به پاش میخوره اینطور نیست .من شیفت رو میگیرم وپاس میدم اونوقت پاس کوچیک میده وبازیکن شوت زن شوت رو میزنه اینم بگم که تا حالا ردخور نداشته واسه من کمی تمرین کنین میتونین درست عمل کنید.درضمن من اصلا pes 10 بازی نکردم
منظورت از شیفت کدوم دکمه هست ؟
منم تا حالا ندیدم از رو توپ بپره تازه اگه هم بپره مگه میشه که توپ به پاش بخوره به نظر منطقی نیس
من با کیبورد بازی میکنم .تو دسته هم LBهستش
به پیر به پیغمبر اصلا و ابدا پای بازیکن دوم به توپ نمیخوره.......
200 بار انجام دادم یه بار هم نخورد
حالا زیاد مهم نیست
ولی بازم بابت توضیحاتتون ممنون
شمابرو Lb روبزن ببین میشه یانه
یه راهی هم هست واسه ضربه ازاد که اونم اینه که شوت رو میزنی بلافاصله سانتر رو میزنی تا توپ رو فنی بزنه از بالای سر بازیکنا
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------
شما اون دکمه ای که گفتم رو زدی؟
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
کسی میتونه بالای 7 تا درحالت سوپر استار به تیمای سطح اول گل بزنه
من R1 رو نگه داشتم و شوت زدم
درست مثل عکس ها و دستورالعمل هایی که گذاشتید عمل کردم ولی بازم نتیجه نداد
درضمن با رئال 2-9 بارسا رو توی نیوکمپ بردم
تو حالت سوپراستار
آیا میدانید موقع کرنر زدن یا ضربه ازاد زدن میتوانید به غیر از زننده توپ بازیکن دیگر را هم میتوانید جابه جا کنید
این کار رو میتونید بافشار دادن Rبه سمت بالا انجام بدید
---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------
[QUOTE=arash-king;6783657]من R1 رو نگه داشتم و شوت زدم
درست مثل عکس ها و دستورالعمل هایی که گذاشتید عمل کردم ولی بازم نتیجه نداد
درضمن با رئال 2-9 بارسا رو توی نیوکمپ بردم
تو حالت سوپراستار
[/Qlk ;i
من که R1نگفتم دادا گفتم LB رو نگه دار و دکمه ضربدر رو بزن تا پاس بده به بازیکن شوت زن
اره بابا اين رو كه تقريبا قبل از اينكه بازي بياد حرفش رو ميزدند با دسته هم ميشه با شوك اين كارو كرد
دوستان کسی نیست کمکککک کنه....
شما دوستان چه جوری شوت میزنید ...
هم اکنون منتظر یاری شما دوستان هستم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)