مربی برزیلی در مورد دیدار حساس فردا شب ورزشگاه سن سیروگفته که از تیم آنچلوتی حمایت خواهد کرد.
سایت گل - به نظر می رسد که لئوناردو با صحبتهای تازه اش وارد فاز تازه ای از رقابت با مورینیو شده است. این مربی برزیلی در صحبتهایی اعلام کرده که در دیدارفردا شب دوتیم اینتر و چلسی از تیم انگلیسی حمایت خواهد کرد.
لئوناردو که پیش از این در میلانلودر کنار آنچلوتی کار کرده است در صحبتهایی اعلام کرده که از همکار سابقش حمایت می کند.البته این مربی برزیلی نگفته که اگر اینتر از گردونه این رقابتها حذف شود، خوشحال خواهد شد ولی از ادامه حضور این تیم ایتالیایی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا نیز ابراز خوشحالی نکرده است.
لئوناردو در کنفرانسی خبری گفت:« من رابطه خوبی با آنچلوتی دارم، چرا که مدتها در کنار او کار کرده ام. من از کارلو حمایت می کنم ولی همین و بس. البته بسیار خوب خواهد بود که تیمی ایتالیایی به مرحله بعدی برود.شاید فیورنتینا با ما باشد ولی من حمایت خاصی از اینتر نمی کنم.»
در حالی که اینتر و چلسی در سن سیرو به مصاف یکدیگرخواهند رفت، میلان در دیداری حساس از سری رقابتهای عقب افتاده سری آ به مصاف فیورنتینا خواهد رفت و پیروزی در این دیدار به منزله قرار گرفتن میلان در رده دوم جدول رقابتهای سری آ خواهد بود.»
مربی جوان برزیلی میلان درادامه صحبتهایش در مورد دیدار حساس تیمش گفت:« فیورنتینا همیشه در چنین شرایطی بسیار هیجان زده است و همیشه بسیار خوب در زمین ظاهر می شوند. انتظار دارم که دیدار فردا شب تیم ما مقابل فیورنتینا دیدار بزرگی باشد ولی این دیدار قطعا از دیداری که قراربود در دسامبر برگزار شود بهتر خواهد بود.»
پیش از این قرار بود دو تیم میلان و فیورنتینا روز نوزدهم دسامبرمقابل یکدیگر قرار بگیرند ولی به دلیل بارش سنگین برف در فلورانس آن دیدار لغو و برگزاری آن به زمان دیگری (چهارشنبه این هفته ) موکول شد.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/2/23