تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 268 از 280 اولاول ... 168218258264265266267268269270271272278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,671 به 2,680 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وای خدا بدبخت شدیم
    ‏_‏____________
    رويانيان:
    اگرسرمربي خارجي نيايدپروين سرمربي ميشود
    مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت:‌ اگر ظرف 24 ساعت آينده با گزينه خارجي به توافق نرسيم علي پروين سرمربي پرسپوليس مي‌شود.
    محمد رويانيان اظهار داشت: تمام تلاش خودم را به صورت شبانه‌روز براي جلب سرمربي انجام دادم و با گزينه‌هاي مختلفي مذاکره کردم اما خدمت هواداران عزيز عرض کنم با توجه به شرايط پرسپوليس در صورتي که ظرف 24 ساعت آينده با گزينه خارجي به توافق نرسيم علي پروين سرمربي پرسپوليس خواهدشد و روي نيمکت اين تيم مي‌نشيند.
    وي در پاسخ سؤالي که پروين دوست ندارد روي نيمکت بنشيند،نيز گفت: اگر من به علي پروين بگويم اين کار را خواهد کرد و در کل به اين جمع‌بندي رسيده‌ام.
    آقا خداییش خیلی از 13 فروردین و دروغ 13 دوریما! این چه حرف مزخرفیه دیگه؟؟
    همینمون مونده که [حذف شد] دوباره بیاد بشینه رو نیمکت تیممون...
    اگه میخان از این کارا بکنن همون دایی یا چه میدونم، استیلی یی، غلام پیروانی یی یکی رو وردارن بیارن بالای سر تیم
    Last edited by pcforlife; 27-06-2012 at 11:06. دليل: بخش حذف شده = ادبیات نامناسب

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

شديدا مخالف مربيگري علي پروينم چون اصلا علمش رو نداره
    اميدوارم حرف رويانيان شوخي بوده باشه

همینمون مونده که [حذف شد] دوباره بیاد بشینه رو نیمکت تیممون...
    واقعا به كار بردن همچين صفتي براي اسطوره باشگاهمون خجالت آوره!
    علي پرويني كه يه تار موي گنديدش ميارزه به خيلي از بازيكن هاي الآنمون. هنوزم وقتي تيم ميبازه صورتش و چشماش از عصبانيت قرمز ميشه، بعد بازيكنامون 4 تا ميخورن و نيششون بازه!

خيلي از استقلالي ها رو ميشناسم كه با احترام اسم علي پروين رو ميارن،همونجوري كه ما به امثال ناصر حجازي احترام ميذاريم و درستش هم همينه چون اينا اسطوره هاي فوتبال كشورمونن
    واقعا متاسفم
    Last edited by pcforlife; 27-06-2012 at 11:07. دليل: بخش حذف شده = ادیت نقل قول

3. 11 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من به شدت از این انتخاب به جا و شایسته که نظر به تجارب و سوابق ارزشمند سلطان صورت گرفته حمایت میکنم !!!

گل اشاره ی جالبی کرده به ریسک رویانیان ؛ "اگر" و اگر که این خبر واقعیت داشته باشه رویانیان باید تمام حواشی حتمی این ریسک رو به جان خریده باشه ، از هجمه ی سنگین مطبوعات گرفته تا پاسخگویی در برابر ناکامی احتمالی به هواداران ؛

باز هم گل اشاره ی طلایی ای کرده که میانگین تقریبی سنی تماشاگران فعلی پرسپولیس زیر 30 سال هست ، و شاید خیلی از اونها حتی مربیگری پروین در پرسپولیس در اوایل دهه ی 80 رو بدرستی به خاطر نیارن ؛

نکته ای که هست این هست که تابوی پروین و مکتب پروینیسم مدتها قبل و در استادیومی شکسته شده که پرسپولیس قراره در 6 هفته ی اول لیگ بازی نکنه در اون و به نظر میاد رفتن به سراغ این مربی کهنه کار و پر تجربه کار خیلی عقلایی ای نیست ،

البته باز هم نکته ای هست و اون هم اینه که در بین مربیان داخلی فعلی ، با فاکتور از علی دایی من گزینه ای رو نمیشناسم که توانایی روحی رهبری و کنترل این ستاره ها رو داشته باشه و مهمتر از همه عظمت نام پرسپولیس رو درک کرده باشه ؛ دایی هم که مطمئنا با ستارگانی نظیر کریمی مشکل پیدا خواهد کرد .

اگر پروین از دستیاران برجسته ای استفاده بکنه و مشورت پذیریش رو افزایش بده شاید بتونه بخشی از اعتبار از دست رفته اش رو برگردونه ، ولی خب حق بدین که تصور تیمی که پروین سرمربیش باشه و به طور مثال با چینش 4-2-3-1 وارد میدان بشه خیلی سخت و به تعبیری غیر ممکنه

صرفا نوستالژیک : تصور این پرسپولیس پرستاره با مرد چشم تیله ای که هرگز از روی نیمکت مربیگری در طول بازی بلند نشد فوق العاده هست و به رویا میمونه ، ولی " دود این آتش که از هم اکنون قابل رویت هست " به صرافت وادار میکنه که این ایده بهتره در حد همون رویا و یا آرزویی شیرین باقی بمونه ...

5. 9 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

از وقتي كه شنيدم علي پروين قراره سرمربي پرسپوليس بشه ياد به ماجرا افتاده كه گفتم براتون بگم.

من چند سال پيش فوتبال بازي ميكردم زير اماتور! ما يه مربي داشتيم كه تاكنيكش اين بود وبه بازيكنا ميگفت: بچه ها فكر كنيد تيم مقابل لشكر يزيده شما هم از سپاه امام حسين هستيد بريد ببينم چي كار ميكنيد!ما در تمام مسابقات به مصاف لشكر يزيد وشمرو.... ميرفتيم ! اين تاكتيك ما بود براي تمام بازيها اتفاقا بچه ها با غيرت بازي ميكردن تيمم نتيجه ميگرفت! ولي ديگه گذشت اين ماجرا ها و قضايا درسته تيمي كه من ازش ميگم توي سطح چندم فوتبال ايران بود ولي زماني فوتبال اول ما هم با يك عرق خاصي توسط بازيكنا انجام ميشد بي مزدو منت براي هوادار بازي ميكردن با جون ودل . ولي الآن فوتبال علمي شده ديگه نميشه با مدل قبل به موفقيت رسيد من براي پروين احترام زيادي قائلم چون او بخشي از خاطرات شيرين تمام پرسپوليسياس اما همه ميدونن پروين از فوتبال روز دنيا به دور بوده نه كلاسي شركت كرده ونه در اين سالها مربي تيم خاصي بوده .

با اين اوصاف قطعا در طول فصل خيلي از حرمتها شكسته خواهد شد. اميد وارم مديران تيم پرسپوليس در اين برهه از زمان تصميم عاقلانه اي بگيرن كه نه سيخ بسوزه نه كباب!

7. 5 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض این روایتی است از اتفاقات 24ساعت گذشته پرسپولیس!

مرجع خبری پرسپولیس: آنها که قرار بود یک مربی بزرگ بیاورند اما یکدفعه رسیده اند به علی پروین. از لحظه ای که محمد رویانیان نام علی پروین را به عنوان گزینه سرمربیگری تیمش مطرح کرد ، شوکی بزرگ پرسپولیسی ها را در بر گرفته. طرفداران بی شمار این تیم که با جذب ستاره ها ، تمام امیدشان به استخدام یک مربی بزرگ و رسیدن به قهرمانی بی دردسر بود حالا رمقی ندارند و شوکه هستند از آنچه نمی دانند چگونه بر سرشان آمده است. اینکه چطور متسو ، مانوئل و کالدرون شده اند زوج علی پروین و حمید درخشان. علی پروینی که 24 ساعت دیگر قرار شده سرمربی شود و استخاره اش برای بازگشت به نیمکت پرسپولیس هم خوب آمده. چه اتفاقی در راه است ؛ هیچ کس نمی داند. رویانیان تنها چند کلمه حرف زده از اینکه گرانی قیمت ها و پیشنهادهای چندین میلیاردی ، مذاکرات را به بن بست کشانده و علی پروین هم بهترین راهکار است برای فرار از این بن بست تاکتیکی. این اما تمام قصه است؟ پایان این همه بگیر و ببند. آسته برو ، آسته بیا ؟ سفرهای بی پایان ، تعقیب و گریز با خبرنگاران و نمایش قدرت؟ چه شده که سردار سرخ ها این چنین تغییر مسیری 180 درجه را در دستور کار قرار داده؟ شاید ساده ترین سناریو این باشد که او توان جذب مربی خارجی را نداشته. پول های باشگاه ته کشیده و قیمت مربیا بالا بوده پس باید به گزینه ای جدید می رسیده. بین همه مربیان ایرانی ، چه کسی بهتر از علی پروین که هم روی سکوها توان دارد و هم دل و دماغ جنگیدن با اسم ها در وجودش هست. به همین دلیل پروین می شود سرمربی و حمید درخشان که توان فنی اش را نمی توان کتمان کرد ، به دستیاری اش برگزیده می شود. دومین فرضیه اما کمی پلیسی تر است. سردار ، به دلیل سر و صدای خریدهایش ، تحت فشار قرار گرفته. او حالا محکوم به استفاده از مربی ایرانی است. درست مثل همان روزگاری که علی دایی سرمربی تیم ملی شد. آنها که کمی بیشتر در این مدت نزدیک به یکسال با رویانیان در تماس بودند اما گزینه ای دیگر را مطرح می کنند ؛ اینکه او می خواسته با این تاکتیک افکار سنجی کند و نظر هواداران تیم را بسنجد درباره علی پروین و محبوبیت او. ریسکی بالا برای بازی دادن پروین. او تایمی 24 ساعته گذاشته و قطعا تا فردا یک مربی خارجی را می آورد. و البته این فرضیه آخر می‌تواند تکمله‌ای داشته باشد. اینکه انتخاب نهایی رویانیان ، کسی نیست غیر از برونو متسوی فرانسوی که هواداران و چند بزرگتر پرسپولیسی با جذبش مشکل دارند و قصه تراکت‌ها را شاید بتوان کاری از سوی هوادارانشان دانست. طرح نام پروین برای اینکه آنها عقب‌نشینی کنند و از همین حالا بپذیرند متسو انتخابی رویایی است ، کارساز بیفتد! هرآنچه در سر سردار است ، فعلا سبب شده تمام شیرینی طرفداران پرسپولیس از برد قاطع نقل و انتقالات به کام شان تلخ شود. بازی جذاب رویانیان برای هم نشینی با مربیان شاخص دنیا ، آخرش شده همان قصه اسم های مورد علاقه داریوش مصطفوی که هر بار از کارلوس بیلردو شروع می شد و به همین علی پروین و محمد مایلی کهن خودمان ختم می شد. در ورژن جدید قصه اما سردار فیلم فارسی اش را دیدارهای حضوری و انتشار عکس های مربیان بزرگ ، تکمیل می کرد. هرچه در پشت این قصه بوده که باز هم مثل همه رفتارهای مدیران پرسپولیس سعی شده با پنهان کاری در لایه هایی نادیده قرار گیرد اما شوکی تلخ بوده به هواداران که هیچ بعید نیست برای شان اثری معکوس بر جای بگذارد. اگرچه بعید نیست در پس مطرح شدن نام پروین و رفتن عکاسان از فرودگاه امام خمینی به خانه های شان ، هم اینک رویانیان در حال مذاکره حضوری با گزینه خارجی مد نظرش است و این فیلم شیرین فارسی ، قرار است پایانی متفاوت داشته باشد. اینکه باشگاه پرسپولیس عادت کرده به رو دست زدن به نمایندگان رسانه های گروهی...
    Last edited by Alinho; 02-07-2012 at 12:32.

9. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سايت هواداران يك مقاله ي خيلي خوب در اين مورد نوشته و اون هم اشاره به اين داره كه آوردن اسم پروين براي اينكه هواداران به آمدن احتمالي متسو يا دايي اعتراض نكن و به عبارتي اين با اومدن متسو حتي خوشحال هم بشن.يكي از كاربراي اونجا نظر جالبي رو گفته بود: "به مرگ گرفتن که به تب راضی شیم"

علي پرويني كه يه تار موي گنديدش ميارزه به خيلي از بازيكن هاي الآنمون. هنوزم وقتي تيم ميبازه صورتش و چشماش از عصبانيت قرمز ميشه، بعد بازيكنامون 4 تا ميخورن و نيششون بازه!
    البته يادمون نميره اوايل دهه 80 علي پروين چه محبوبيتي داشت اما كارهايي كه در فوتبال ما انجام داد باعث شد حتي بين پرسپوليسي ها هم چندان محبوب نباشه....نميخوام گناه كسيو بشورم ولي همه مي دونيم علي پروين در اين فوتبال چه كارا كرده (بحث دللالي و اينا رو كه در جريانيد؟)

ضمنا اسطوره اي كه مقابل هواردان تيمش بايسته نتيجش اين ميشه كه هوادارن بهش توهين مي كنن

11. این کاربر از kingmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب مثل اینکه رویانیان و پروین جلسه گذاشتن و احتمالا تا یکی دو ساعت دیگ تکلیف معلوم میشه
    +
    منم با حضور پروین کاملا موافقم و در مورد اطلاعات فوتبالی و نمیدونم مدرک سرمربی گری و ... این حرفا تو ایران معنی نداره مگه کی روش کم مربی گری بلده مگه یکی دو سال نیست بالا سر تیم ملی هست خوب نتیجش چی شده؟ دو بازی ضعیف و کاملا بی برنامه مقابل ازبکستان و قطر یعنی کی روش هم با اون رزومه و اطلاعات بازم تهش شده بکش زیرش!!

تو ایران همون پروین با غیرت خیلی بهتر از مربی درجه یک اروپایی جواب میده که فقط میان پولشون رو میگیرن و میرن اینجا باید یکی باشه به بازیکن انگیزه بده و خلاصه بگم بازیکن از ترسش تو زمین مایه بذاره نه کسی که بیاد تاکتیک یاد بده چون یا بازیکن نمی فهمه چی میگه یا خیلی خوشبینانه بگیم توانایی اجراش رو نداره!

13. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

11

انصراف پروين از سرمربيگري پرسپوليس

به گزارش خبرگزاري فارس، علي پرورين صبح امروز در جلسه‌ با محمد رويانيان شرکت و انصراف خود را از سرمربيگري پرسپوليس اعلام کرد.

رويانيان روز گذشته در گفت‌وگو با فارس اعلام کرده بود در صورتي که تا امشب با مربيان خارجي به نتيجه نرسند پروين سرمربي پرسپوليس خواهد شد.

اخبار تکميلي متعاقبا ارسال مي‌شود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پی نوشت : به خیر گذشت !

15. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نظر من:
    تو این شرایط و وقت کم سلطان رو حتی از سر آلکس بیشتر قبولش دارم مخصوصاً با وجود این همه ستاره که کلی حاشیه دارن خوراک سلطان جمع کردن منم منم بازیکنان بزرگ هست یادتونه که با بهروز رهبری فر چطور برخورد می کرد بهروز برای خودش یه پا یاغی بود اما سلطان طوری با رهبری فر برخورد می کرد که سر آخر با شیرینی بر می گشت به تمرین
    بازیکنایی هم که الآن تو تیم هستن خوراک سیستم پروین هستن غیر کریمی آخه باز هم به نظر من تیم پروین زیاد فانتزی بازی نمی کرد
    مشکلی هم پیش میاد اینه:
    سیستم بازی:
    بازی مستقیم و سانتر از هرجای زمین به مهاجم هدف
    البته نکته مخفی در سیستم تیمهای پروین:
    توپ رد شد بازیکن رد نشه
    شایعه در تاکتیک تیم های سلطان:
    دروازه بان یادت باشه دروازه... نهههههههههه تا همین جا هم که گفتم احتمال بن شدن یا حذف این تیکه از پست وجود داره.خدایا توبه

17. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

انصراف پروين از سرمربيگري پرسپوليس
    علي پرورين صبح امروز در جلسه‌ با محمد رويانيان شرکت و انصراف خود را از سرمربيگري پرسپوليس اعلام کرد.

رويانيان روز گذشته در گفت‌وگو با فارس اعلام کرده بود در صورتي که تا امشب با مربيان خارجي به نتيجه نرسند پروين سرمربي پرسپوليس خواهد شد
    اخبار تکميلي متعاقبا ارسال مي‌شود.

پروين: استعفاي رويانيان را که ديدم انصراف دادم
    علي پروين درباره انصرافش از سرمربيگري پرسپوليس اظهار داشت: صبح امروز وقتي به دفتر رويانيان رفتم متوجه شدم او از خيلي از چيزها خسته است. استعفاي رويانيان را روي ميزش ديدم و شوکه شدم. به رويانيان گفتم حق نداري پرسپوليس را ترک کني و بايد تا آخر باشي. اعلام کردم دوست ندارم در شرايطي سرمربي پرسپوليس شوم که رويانيان نباشد. با اصرار نظر رويانيان را عوض کردم و من ديگر سرمربي پرسپوليس نمي‌شوم.
    وي افزود: متأسفانه آقاي رويانيان دست روي هر مربي خارجي گذاشت فدراسيون، مطبوعات و رسانه‌ها براي او مشکل درست کردند،‌ تا آمد با هرکسي قرار ببندد مشکل ايجاد شد تا اينجا که هنوز سرمربي نداريم. امروز پاي درد دل رويانيان نشستم و باور کنيد رويانيان بابت اتفاقات اخير خسته شده است. او مي‌خواست امروز استعفا بدهد اما من اجازه اين کار را ندادم.

پروين تأکيد کرد: با اجازه سردار ظرف يکي دو روز آينده خودم شخصاً سرمربي پرسپوليس را ايراني يا خارجي انتخاب مي‌کنم. مطمئن باشيد من کنار سردار تا آخرش مي‌مانم. خسته شدن سردار براي من ناراحت کننده بود اما گفتم به تو اجازه نمي‌دهم از فوتبال بروي. سردار در نشست امروز قبول نمي‌کرد استعفايش را پس بگيرد اما وقتي من با او حرف زدم و به او همه چيز را گفتم شرايط فرق کرد.

پروين خاطرنشان کرد: از هواداران پرسپوليس عذرخواهي مي‌کنم اما از رسانه‌ها مي‌خواهم حداقل حرمت مو سفيدان فوتبال را نگه دارند. چيزهايي شنيده‌ام که اصلا قشنگ نبود. من عاشق انتقاد هستم اما نه تخريب. کنار سردار با قدرت کارم را ادامه مي‌دهم و انشالله همه دست به دست هم مي‌دهيم تا تيمي قدرتمند و کادر فني قوي بالا سر اين تيم بگذاريم. از تمام مردم هم سپاسگذارم که در اين 24ساعته عاشقانه لطف خود را به من نشان دادند و من هميشه افتخار مي‌کنم که لقبم سلطان پرسپوليس است.

پروين در پايان گفت: از سردار رويانيان هم تشکر مي‌کنم که اين اعتماد را به من کرد و اين براي من يک دنيا ارزش داشت. سردار در پرسپوليس مي‌ماند و با قدرت کار خود را دنبال مي‌کند. اگر سرمربي جديد بيايد خودم بالاسر او مي‌ايستم و مطمئن باشيد تمام امور را زير نظر خواهم داشت.
    ورزش3

19. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •