تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 268 از 456 اولاول ... 168218258264265266267268269270271272278318368 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,671 به 2,680 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

برد رو به طرفداران (خصوصا دوستان بارساییم) تبریک میگم... بی شک استحقاق پیروزی رو داشتند... واقعا سخته تو دقیقه اول تو خونه حریف گل بخوری و در پایان با پیروزی 3-1 از زمین خارج بشی... صحبت راجع به گل و بازی و بازیکنان زیاد شده... منم نمی خوام بیخودی صحبت کنم... فقط یه نکته: چیزی که از این بارسای چند ساله (حتی بارسای دیشب که در نیمه اول و اوایل نیمه دوم شدیدا بازیش بینندگان بازی رو اذیت می کرد) نشون داده اینه که پلن آ این تیم به قدری کامله که حتی در صورت ضعیف بازی کردن تیم، دست ازش نمی کشن و به پلن بی رو نمیارن... چون میدونن استمرار برنامه همیشگیشون با درصد بالایی اونا رو سوق میده به گل و پیروزی./
    سینا هم واقعا به نکته جالبی (با ته مایه طنز) اشاره کرد که مو خودش یه درصد هم احتمال نمیداد که تو ثانیه اول بازی گل بزنه تیمش!
    +
    راستی عادل گفت سریعترین گل الکلاسیکو رو بنزما زد درست گفت؟
    یاعلی

2. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

فابرگاس: این ال کلاسیکو برای من بسیار ویژه بود
    در این دیدار رئال با گل بنزما پیش افتاد اما شاگردان گواردیولا سه بار دروازه کاسیاس را باز کردند و یک بار دیگر در برنابئو به پیروزی رسیدند.

سایت گل- سسک فابرگاس، هافبک بارسا، از اینکه در دیدار شب گذشته مقابل رئال، برای اولین بار در ال کلاسیکو گلزنی کرد، بسیار خوشحال است.

در این دیدار رئال با گل بنزما پیش افتاد اما شاگردان گواردیولا سه بار دروازه کاسیاس را باز کردند و یک بار دیگر در برنابئو به پیروزی رسیدند.

فابرگاس که گل سوم بارسا را در این دیدار به ثمر رساند، گفت:" این دیدار روز ویژه ای برای من بود. نیمه اول سخت بود اما در نیمه دوم فوق العاده بازی کردیم.

ما 70 دقیقه با سه مدافع بازی کردیم و با این تاکتیک توانستیم در برنابئو به پیروزی برسیم و این چیزهای زیادی در مورد تیم بارسا نشان می دهد."

بعد از پیروزی در ال کلاسیکو، فابرگاس و هم تیمی هایش راهی ژاپن شدند تا در رقابت های جام باشگاه های جهان شرکت کنند.

OK
    سایت گل - دیشب در حوابی دارآباد مراسم جالبی برگزار شد. شرکت سامسونگ با دعوت از چندین چهره مشهور دنیای ورزش و هنر شبی فراموش نشدنی را در تالار رایزن رقم زد. در ادامه قاب هایی را از این شب فوتبالی تماشا خواهید کرد. شبی که هواداران دو تیم رئال و بارسا حسابی برای هم کری خواندند

در شبی که عادل فردوسی پور بازی را برای میلیون ها ایرانی گزارش می کرد، مزدک میزرازیی بازی را برای مدعوین حاضر در تالار گزارش کرد. او در صحنه های مشکوک داوری از سعید مظفری زاده می خواست تا در مورد داور صحبت کند.

رضا یزدانی که این روزها در مجامع فوتبالی زیاد به چشم می خورد، بیشتر از همه کری می خواند. او که طرفدار بارساست روز جمعه هم در استادیوم آزادی حضور داشت و برد تیم محبوب خود را از نزدیک دیده بود

پژمان جمشیدی، مهراوه شریفی نیا و رضا یزدانی گرچه در حوزه های مختلف فعالیت می کنند ولی دیشب هر سه شان حسابی حرص و جوش خوردند هستند.

صمد نیکخواه بهرامی و وحید طالب لو دو قد بلند فوتبال و بسکتبال در کنار یکدیگر نظاره کرد ال کلاسیکو بودند

پژمان جمشیدی که تیمش عقب افتاده حسابی مغموم است.

خوش و بش فوتبالی ها هم در گوشه و کنار تالار جالب بود. در شب الکلاسیکو اینکه پرسپولیسی باشی یا استقلالی زیاد مهم نیست

بهمن فروتن در کنار چند ژورنالیست ورزشی عکس یادگاری می اندازد

گزارش تصویری / وقتی ستاره های هنر و ورزش باهم به نظاره الکلاسیکو نشستند
    دیشب در حوابی دارآباد مراسم جالبی برگزار شد. شرکت سامسونگ با دعوت از چندین چهره مشهور دنیای ورزش و هنر شبی فراموش نشدنی را در تالار رایزن رقم زد.

4. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

واقعا من موندم که این پپ کی میخواد از ایده خالی بشه. خیلی ها فکر میکنن بارسای پپ الان سه ساله که داره به یه سبک بازی میکنه در حالی که واسه ما که همه بازیهاش رو می بینیم تغییرات خیلی خیلی محسوسه
    سال اول بازیهای تیم خیلی ساده تر بود. هافبک ها توپ رو میرسوندن به سه نفر جلو و اونا کار گلزنی رو انجام میدادن. مسی کنار بازی میکرد و تیم مهاجم نوک داشت (اتوئو ) اون موقع دنی هم خیلی نفوذ نمی کرد
    سال دوم بعد از اومدن زلاتان ساختار حمله خیلی تغییر نکرد اما نفوذهای آلوز خیلی بیشتر شد. در ادامه فصل زلاتان نیمکت نشین شد چون پپ می خواست یه تصمیم انقلابی بگیره و مسی رو بیاره وسط. چقدر هم این کارش نتیجه داد
    سال سوم که پارسال باشه، کلا پپ تیم رو کرد تو یه گونی و حسابی تکونش داد اصلا قابل درک نبود که این همه جا به جایی و اضافه شدن هافبک ها به حمله (تا جایی که بارها و بارها تک به تک شدن ژاوی و اینیستا رو می دیدیم) چطوری تو کَت این بازیکن ها رفته و پپ چطور تونسته این هماهنگی رو به وجود بیاره
    امسال اما داره از همیشه انقلابی تر کار میکنه. روندی که پیش گرفته به نظرم هدف اصلیش اینه که تیم هرچی بیشتر هافبک داشته باشه و محدوده میانه زمین تا دروازه حریف رو این هافبک ها پوشش بدن. حرکات بازیکن ها برای رسیدن به گل هم سریعتر و مستقیم تر شده (شاید بشه گفت از بارسایی بودنش کم شده )
    پپ برای بازیکن ها هم نقشه های خیلی عالی ای داره و خیلی از این بازیکن ها نقش فعلی و کیفیتشون رو مدیون پپ هستن. دنی آلوز سبک بازیش رو از بارسای پپ داره. آوردن مسی به میانه محوطه جریمه و اون آزادی عملی که داره به خاطر پپ بوده. ویا هم الان داره تو اسپانیا درست تو همون ستی بازی میکنه که پپ بهش تو بارسا داده
    از همه اینها که بگذریم، پپ واسه بازیهای کلاسیکو هم همیشه یه طرح جداگانه و تقریبا همیشه موثر داشته. فقط به همین بازی نگاه کنید. تیم سه دفاعه شد (جلوی یکی از قوی ترین خط حمله های جهان). ژاوی و اینیستا و سسک رو یه خط بازی میکردن و مسی جلوتر از اونها. و از همه جالب تر بازی کردن الکسیس (که همه اونو به هافبک راست یا بال راست می شناسن) تو پست مهاجم نوک بود
    جالبه که تو هر فصل هم خیلی ها (از جمله خود من) به تغییرات پپ ایراد می گیرن، ولی آخر فصل می فهمن چه خبره.
    به نظرم اصلا مهم نیست این فصل چه نتایج یا عناوینی به دست بیاد. مهم اینه که پپ بمونه و به این روند عالی و پویای خودش ادامه بده
    Last edited by romantic; 12-12-2011 at 02:32.

6. 11 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

پپ واسه بازیهای کلاسیکو هم همیشه یه طرح جداگانه و تقریبا همیشه موثر داشته. فقط به همین بازی نگاه کنید. تیم سه دفاعه شد (جلوی یکی از قوی ترین خط حمله های جهان). ژاوی و اینیستا و سسک رو یه خط بازی میکردن و مسی جلوتر از اونها. و از همه جالب تر بازی کردن الکسیس (که همه اونو به هافبک راست یا بال راست می شناسن) تو پست مهاجم نوک بود
    جالبه که تو هر فصل هم خیلی ها (از جمله خود من) به تغییرات پپ ایراد می گیرن، ولی آخر فصل می فهمن چه خبره.
    به نظرم اصلا مهم نیست این فصل چه نتایج یا عناوینی به دست بیاد. مهم اینه که پپ بمونه و به این روند عالی و پویای خودش ادامه بده
    سه دفاعه نشدیم، چهار دفاعه شد (آبیدال - بوسکتس - پیکه - پویول) و بوکستنس تبدیل شد به یه مدافع کاملا داینامیک و جالبه بارسا یه نیمه بدون هافبک دفاعی طوری بازی رو در دست گرفت که انگار داریم جلوی یه تیم ته جدولی در نیوکمپ بازی می کنیم! من هیچ وقت فکر نمی کردم به این زودی جلوی رئال همچین تاکتیکی پیش بگیریم. احتمالا این آینده فوتبال سه دفاعمون خواهد بود جلوی تیم های قوی تر.

بعضی ها می گن دیگه بارسای پپ همینه و الان در پیک دورانش به سر می بره و ... ولی کاملا اشتباه می کنن. این بارسا هنوز خیلی خیلی چیزهای زیادی داره که به دنیای فوتبال نشون بده.

8. 11 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سه دفاعه نشدیم، چهار دفاعه شد (آبیدال - بوسکتس - پیکه - پویول) و بوکستنس تبدیل شد به یه مدافع کاملا داینامیک و جالبه بارسا یه نیمه بدون هافبک دفاعی طوری بازی رو در دست گرفت که انگار داریم جلوی یه تیم ته جدولی در نیوکمپ بازی می کنیم! من هیچ وقت فکر نمی کردم به این زودی جلوی رئال همچین تاکتیکی پیش بگیریم. احتمالا این آینده فوتبال سه دفاعمون خواهد بود جلوی تیم های قوی تر.

بعضی ها می گن دیگه بارسای پپ همینه و الان در پیک دورانش به سر می بره و ... ولی کاملا اشتباه می کنن. این بارسا هنوز خیلی خیلی چیزهای زیادی داره که به دنیای فوتبال نشون بده.
    دقیقا شاهکاری که پپ رو کرد توی این بازی آرایش خط دفاعی بارسا بود.
    پویول هم دفاع میانه بود و هم دفاع کنار و چقدر هم موفق بود و مدام با رونالدو و بنزما رو در رو می شد.
    آلوز نقش وینگر رو داشت ... دقیقا کاری که گرت بیل انجام می داد رو توی بارسا پیاده کرد و عملا تی دفاع به پویول کمک می کرد. به خاطر همین مدام با مارسلو رو به رو می شد.
    بازی سازی از والدز شروع می شد.پیکه هم که واقعا شعور بازیسازی-ش بعنوان یه مدافع تحسین برانگیز بود.
    به نظرم بوسکتس هافبک دفاعی ما بود.
    در کل من توی این بازی حس کردم که بوسکتس و ژاوی-اینیستا و فابرگاس یک لوزی رو تشکیل می دادن.
    در مقابل این لوزی هم مسی و الکسیس !
    و به نظرم دلیل اینکه پیکه خیلی راحت می تونست بازیسازی کنه عملکرد ضعیف آلونسو بود .
    من فقط دارم به آینده فکر می کنم ...
    این پپ نابغه است.
    برامون چی می خواد رو کنه یعنی ؟؟
    من از وقتی که پپ دفاع 3 نفره رو می کرد مدام ترس از شکستی مثل شکست رایکارد توی دلم بود ولی بعد این بازی به پپ واقعا ایمان اوردم.
    به نظرم ما این بازیکنا ما به گرت بیل احتیاج نداریم.
    آبیدال داره به روزهای اوجش بر می گرده .
    بوسکتس بیشتر از یه هافبک دفاعی تخریبی وظایفش رو متوجه است.
    من همیشه به منتقدان بوسکتس می گم برید بازی اسپانیا -پاراگوئه جام جهانی رو ببینید تا قابلیت های بوسکتس رو بشناسید.
    به احتمال خیلی زیاد توی ژاپن هم 3 دفاعه کار می کنیم ...

10. 9 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

تبریک من رو هم پذیرا باشید دوستان.
    اما یه نکته ای من رو متحیر کرده زاویه دید شما به بارسا و نوع فوتبالشه؟
    توی بارسا چه خبره؟
    اونجا سیستم برای بازیکن تعیین تکلیف میکنه یا بازیکن برای سیستم؟
    پلنAیا پلنBحسین عزیز و داش سروش کجا بازی بارسا قراردارن؟
    نقش بازیکن ها و خلاقیت چند درصد موفقیت بارساست؟
    آیا آیتمی به نام شانس برای باسا وجود دارد؟
    نقش پپ چیست؟
    آیا بودن یا نبودن یک بازیکن=نابودی بارسا؟
    فلسفه بارسا وجود خارجی دارد؟
    معصومیت فوتبال بارسا کجاست؟
    فرق فرگی...یوگی...دلبوسکه....پپ... در چیه؟
    کی به نفع فوتباله وکی به ضرر؟
    کی آینده است وکی گذشته؟
    اصلا چطور میتونیم بگیم این تاکتیک فرا زمانیه و متعلق به آینده است؟
    برچه اساس؟
    چون یه بار قهرمان شدن؟
    دوبار قهرمان شدن؟
    یه سال توی اوجن؟
    دوسال توی اوجن؟
    ....
    وهزاران سوال دیگر که در ذهنم گاهن بدون جواب می مانند.
    من از بازی لذت بردم.همین!بدون اینکه به مسائل اوهام برانگیز فکر کنم و البته کمی خیال پردازی.
    در هرصورت برداشت شخصی من از بارسا اینه که این یه دوران اوجه وبس!
    مگر اینکه خلاف این موضوع رو ثابت کنه.
    راستی تا به الان تونسته ثابت کنه؟
    بدون ژاوی؟
    بدون اینیستا؟
    بدون مسی؟
    و....
    نمیدونم شاید هم بتونه.
    شاید بتونه بدون نفرات فعلی همین کیفیت و نوع فوتبال رو ارائه بده.

12. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض بارسلونا در ژاپن، آماده برای بازی در جام باشگاه های جهان.

پس از پیروزی ال کلاسیکو، و بیش از 12 ساعت پرواز، بارسا یکشنبه این هفته در توکیو فرود آمد.اولین جلسه تمرین در روز دوشنبه در شهر مارینوس یوکوهاما برگزار خواهد شد.

ساعت 22:20 در ژاپن، 14:20 به وقت کاتالان، زمانی است که بارسا در فرودگاه ناریتا در توکیو به زمین نشست. پس از پیروزی در ال کلاسیکو، تیم پروازی به ژاپن داشت تا با چالشی جدید یعنی برنده شدن در دومین جام قهرمانی جهان در تاریخ اف سی بارسلونا روبرو شود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پرواز بیش از 12 ساعت به طول انجامید. شادی از پیروزی در برنابئو زمان کمی برای استراحت ایجاد کرد. در طول سفر آنها تلاش کردند بدن خود را با ساعت ژاپن هماهنگ کنند؛ این اولین اقدام لازم برای مقابله با مشکل تغییر ساعت بود.

پس از فرود در توکیو، بارسا با اتوبوس به یوکوهاما، جایی که هتل تیم در آنجا واقع شده است، سفر کرد. تیم دوشنبه با یک جلسه تمرینی در ورزشگاه مارینوس یوکوهاما شروع به کار خواهد کرد.

14. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض الکسیس و سسک،گلزنی در برنابئو!

بازیکن شیلیایی پنجمین گل خود و اولین گل خارج از نیوکمپ را برای بارسا به ثمر رساند. سسک دهمین گل خود و چهارمین گل با سرخود را به عنوان بازیکن بارسلونا به ثمر رساند.

شروع مسابقه با این ابهام در مورد ترکیب جوزپ گواردیولا آغاز شد. یکی از بزرگترین سوالات حضور ویا یا الکسیس در ترکیب اصلی بود. سرانجام گواردیولا تصمیم گرفت که بازیکن شیلیایی را به زمین بفرستد. دیدن اینکه شماره 9 بارسا گل تساوی را در اولین مسابقه خودش در برنابئو به ثمر رساند، نشان دهنده تصمیم درست گواردیولا برای انتخاب وی است. همچنین در سوپرکاپ اسپانیا، گواردیولا تصمیم درست را گرفت زیرا ویا گل تساوی را برابر مادرید به ثمر رساند.

الکسیس اولین بازی خود را در برنابئو در سوپرکاپ اسپانیا انجام داد. سسک بازیکن دیگری که اولین بازی خود را در لیگ برابر مادرید انجام می داد، همچنین گلزنی کرد.دو ستاره فراموش نشدنی برای دو خرید تابستانه بارسا. ممکن است –آنطور که آنها در اسپانیا و کاتالونیا گفته اند- و به نظر درست می آید، این دو بازیکن ممکن نیست بتوانند ستاره بهتری باشند.

الکسیس اولین گل خود را به عنوان یک توریست زد

الکسیس پنجمین گل خود را امشب برای بارسلونا به ثمر رساند، در حالی که تا به حال تمامی گل های قبلی اش را در برابر ویارئال، رایو وایکانو (2) و لوانته در نیوکمپ به ثمر رسانده بود. در مادرید او با شوت فوق العاده ای که کاسیاس نتوانست کاری برای دفع آن انجام دهد، اولین گل خارج از نیوکمپ را به ثمر رساند . گل او نه تنها باعث تساوی بارسا شد بلکه آغازگر یک برگشت عالی برای تیم بود.

بازیکن شیلیایی 85 دقیقه بازی کرد؛ او بیشتر از همه بازیکنان بارسا به سمت دروازه شوت زد (4) و و 5 خطا از مادرید گرفت. بدون شک، او یک سردرد برای دفاع مادرید بود. قبل از پایان مسابقه، او با پدرو ، گل زن ماهر دیگری در برنابئو تعویض شد.

سسک تیم را به گل دیگری رساند

سسک بازیکن جدید دیگری در برنابئو برای بارسا – قبلا سه بازی برای توپچی ها در برابر مادرید انجام داده – ضربه بزرگ دیگری بر پیکره بی جان مادرید زد. گل او با یک ضربه سر تمام امیدهای مادریدی ها را به یاس تبدیل کرد. کاتالان ها یک ضدحمله عالی طراحی کردند که با سانتر آلوز و متعاقبا ضربه سر سسک به هدف نشست. او ده گل به عنوان بازیکن بارسا به ثمر رسانده است که شش گل خارج از نیوکمپ به ثمر رسیده است؛ بیشتر گلها با ضربه سر بوده است که به عنوان مثال می توان گل مقابل ویکتوریا پلزن، لوانته یا باشگاه اتلتیک را نام برد.

دومین گل بارسا با حرکت زیبای ژاوی به ثمر رسید. او یک بازیکن تازه وارد نیست؛ او ششصدمین بازی خود در پیراهن بارسا را با برد در برابر مادرید جشن گرفت. در کل، آن شب یک شب به یاد ماندنی بود.

16. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض آمار ال کلاسیکوی فصل، بازی بین رئال مادرید و اف سی بارسلونا

آلوز و مسی، دو بازیکنی هستند که در دوران مربیگری گواردیولا همواره در ترکیب اولیه ال کلاسیکو حضور داشته اند.

از بین 14 بازیکن بارسا که در ال کلاسیکو شرکت داشتند، 9 نفر از رده جوانان با تیم همراه بودند اما تیم رئال مادرید تنها یک بازیکن را با این شرایط در اختیار داشت.

نمایش اف سی بارسلونا در برابر رئال ماردید حقایقی را در بر داشت که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.

تحلیلی بر ال کلاسیکو

بارسا به روند 15 برد رئال مادرید، 10 پیروزی در لیگ و 5 برد در لیگ قهرمانان، پایان داد. این اولین شکست تیم مورینیو در خانه بود.

بارسا تحت مربیگری گواردیولا تا بدین جا در برنابئو نباخته است. از 6 بازی انجام شده در مادرید، آمار چهار برد (3 بازی در لیگ و یک بازی هم در لیگ قهرمانان) و دو تساوی را نشان می دهد.

ترکیب اولیه متفاوتی بعد از 26 بازی رسمی مشاهده کردیم. گواردیولا همچنان در این فصل ترکیب 11 نفره تکراری به میدان نفرستاده است. ترکیب اولیه الکلاسیکو کاملا جدید بود.

آلوز و مسی، دو بازیکنی هستند که گواردیولا همواره آنان را در ترکیب اولیه ال کلاسیکو قرار داده است.

از 14 بازیکن بارسا که در این بازی حضور داشتند،9 نفر از رده جوانان به تیم ملحق شده اند: والدز، پویول، پیکه، بوسکتس، ژاوی، اینیستا، سسک، مسی و پدرو. اما در بین بازیکنان رئال مادرید فقط کاسیاس چنین شرایطی داشت.

بارسا مالکیت 67.5 درصدی توپ را در اختیار داشت. شاگردان گواردیولا بار دیگر بیش از حد معمول توپ را در اختیار داشتند.

ژاوی 600 امین بازی اش برای باشگاه را با گلی که با دخالت غیر عمدی مارسلو هم همراه بود جشن گرفت.

الکسیس و سسک، دو خرید تابستانی بارسا که هر دو هم در ترکیب اولیه بودند، هر کدام گلی را نیز به ثمر رساندند.

پیکه و پویول 55 امین بازی را در کنار یکدیگر تجربه می کردند که از این میان 46 برد و 9 تساوی به دست آمده است.

پویول روز شنبه 14 توپ را بدون اینکه حتی یکی از آنها را از دست بدهد دفع کرد. یک خطا داشت و یک خطا هم به روی او صورت گرفت.

18. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

9

تبریک میگم
    میريم برای فتح جام باشگاههای جهان
    Last edited by FC.Barcelona; 12-12-2011 at 16:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •