تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 268 از 339 اولاول ... 168218258264265266267268269270271272278318 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,671 به 2,680 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بعد از اتفاقات این مدت مساوی تیم تراکتور سازی می تونه خبری خوشی باشه یا شاید هم با توجه اوضاع ما می تونه خبر خیلی خوشی باشه ، همونطور می دونید تو این دو هفته من موافق صددرصد برکناری مظلومی بودم ولی با توجه به شرایط موجود این اتفاق نخواهد افتاد ، پس مجبوریم به سنگر آبی خودمون برگردیم و تحت هر شرایطی از تیممون دفاع کنیم.

از همه دوستان خواهش می کنم شمشیرهای انتقاد رو غلاف کنید که در شرایط فعلی کمکی به ما نمی کنه.
    یکم فضا رو مثبت کنیم ، من می گم بازی ملوان و سپاهان هم مساوی میشه و بازی با مس سرچشمه رو هم به راحتی می بریم.
    نظر شما چیه ؟
    Last edited by mohammadi4net; 06-04-2012 at 19:14.

2. 2 کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

خدا کنه بچه ها یکم حواسشونو جمع کنن ، موقعیتها رو مفت از دست ندن ، با دقت و تمرکز بازی کنن تا تیم بتونه از لغزش تیمهای دیگه استفاده کنه .

مطمئن باشید سپاهان هم امتیاز از دست میده ،چون اونها هم خسته اند.
    استقلال باید باهوش باشه و از این موقعیت ها استفاده کنه

4. 3 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

بازی های سپاهان خیلی سخت تره
    البته تیمشون هم بهتره و کم حاشیه هستند.عزمشونم واسه قهرمانی ایران و اسیا جزم کردند!
    اما استقلال بازیکناش دارن برمیگردن.باید از تیم دفاع کرد حتی اگه مربی نتونه کاری بکنه

از این فصل که گذشت و پرویز دوبله سوبله باید تا انتها فصل محکم واسته و تیم را تا قهرمانی پیش ببره ولی
    من اعتقاد محکم دارم که استقلال هم مثل پرسپولیس مربی درجه یک و با دانش بالا خارجی نیاز داره

6. 2 کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

فتح الله زاده:حذف هم شويم مظلومي مي‌ماند

مدير عامل باشگاه استقلال با تاکيد بر اينکه اگر از آسيا حذف شويم تا پايان ليگ همچنان از مظلومي حمايت مي‌کنم،گفت: کساني که منافعشان در استقلال قطع شده تا پايان فصل اجازه دهند که ما به کارمان ادامه دهيم، بعد خودم مي‌روم.
    علی فتح الله زاده در خصوص آخرین وضعیت تیم فوتبال استقلال، کادر فنی این تیم و همچنین احتمال حضور قریب در این باشگاه، ضمن بیان مطلب فوق گفت: من همچنان بر روی حرفی که پس از بازی تیمهای استقلال و الغرافه زدم هستم و اینطور نیست که من از روی احساسات گفته باشم که ما باید با دو مهاجم در زمین خود مقابل الجزیره بازی می کردیم. من این حرف را بر اساس 30 سال حضورم در باشگاه‌ها و 10 سال مدیریت باشگاه بزرگی مثل استقلال زده ام.

وی در همین خصوص افزود: من حتی اعتقاد دارم پس از آنکه گل تساوی را زدیم باید برای دقایقی بازی را آرام می کردیم و با استراتژی و برنامه دقیق تری به دروازه الجزیره حمله می کردیم. این شتابزدگی و احساسی بازی کردن باعث شد که ما در مجموع جریان بازی از 20 موقعیت خود فقط یک گل بزنیم و آنها از 3 موقعیتی که بدست آوردند موفق شوند دوگل بزنند به طوریکه بازیکنان ما روی صحنه گل دوم غافلگیر شوند.

مظلومی هم به این نتیجه رسیده!
    مدیرعامل باشگاه استقلال تصریح کرد: من فکر می کنم که خود مظلومی نیز در حال حاضر به این باور رسیده که ما در آزادی نباید باحمایت هوادارانی که پشت سرخود داشتیم با یک مهاجم مقابل الجزیره بازی می کردیم و حتی می توانستیم این تیم را شکست داده و یا حداقل مقابل آن مساوی کنیم.

وی تاکید کرد: من بابت این موضوع خوشحالم که مظلومی جزو مربیانی است که انتقاد پذیر است. اگر قرار است که مدیر عامل باشگاه سوال نکرده و انتقاد نکند پس چه کسی باید این کاررا انجام دهد؟ متاسفانه این انتقاد من را برخی ها که منافعشان در باشگاه استقلال قطع شده در بعضی از رسانه ها به عنوان اختلاف مدیرعامل باشگاه با سرمربی مطرح کرده اند.

می خواهند مظلومی را مظلوم جلوه دهند
    فتح الله زاده با تاکید بر اینکه انتقاد با اختلاف تفاوت زیادی دارد، اظهار داشت: در واقع این افراد می خواهند مظلومی را به نوعی مظلوم جلوه دهند یعنی کاری کنند که من دیگر به وی نتوانم چیزی بگویم، یا می خواهند قضایا را طوری جلوه دهند که انگار من درصدد تغییر کادر فنی هستم. من از مظلومی انتقاد کرده ام اما به وی اعتقاد نیز دارم. کدام مدیر است که با یک مربی در فوتبال ایران دو سال پشت سرهم کار کند؟ این موضوع نشان می دهد که من به مظلومی اعتقاد دارم که وی را نگه داشته ام و اگر او به موفقیتهای خود ادامه دهد قطعا وی را حفظ خواهیم کرد.

حذف هم شویم مظلومی می ماند
    وی در همین خصوص تاکید کرد: حتی اگر اعضای هیئت مدیره باشگاه نیز پس از باخت به الجزیره می گفتند مظلومی را عوض کن با صراحت مخالفت خود را با این موضوع اعلام می کردم. الان هم که به آنهایی که منافعشان در باشگاه استقلال قطع شده و می خواهند انتقاد ما را اختلاف نشان دهند می گویم که حتی اگر از رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا نیز حذف بشویم من همچنان تا پایان لیگ به حمایت خود از مظلومی ادامه خواهم داد.

تا پایان لیگ برتر تغییرات نداریم
    مدیرعامل باشگاه استقلال تاکید کرد: مطمئن باشید تا پایان رقابتهای لیگ برتر هیچ تغییری در کادر فنی استقلال ایجاد نخواهد شد و تمام صحبتهایی که در خصوص مذاکره من و یا معاونانم با قلعه نویی مطرح می شود کذب محض است. مطمئن باشید ما تا پایان فصل با هیچ مربی مذاکره نخواهیم کرد و پس از اتمام لیگ نیز اگر مظلومی نتایج خوبی بگیرد اولین و اصلی ترین گزینه ما برای مذاکره خواهد بود.

نگران دوم شدن هستیم
    وی با تاکید بر اینکه هدف اصلی ما صعود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیاست، تصریح کرد: تمام نگرانی و ناراحتی ما این است که اگر به عنوان تیم دوم گروه خود صعود کنیم در مرحله بعد این رقابتها با سپاهان برخورد خواهیم کرد که این موضوع در نهایت منجر به حذف یکی از دو تیم ایرانی خواهد شد.

آنهایی که منافعشان قطع شده نمی خواهند استقلال موفق شود
    وی تصریح کرد: انتظار ما از برخی از هوادارانمان این است که حرمت کادر فنی و بازیکنان را نگه دارند. بازیکنان ما قهرمان جام حذفی شده اند و در شرایطی سخت با همه فشارهایی که بر روی آنها وجود دارد در رقابتهای لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا بازی می کنند. من اعتقاد دارم عده ای که منافعشان در باشگاه استقلال قطع شده و نمی خواهند استقلال موفق شود تیم ما را به حاشیه می خواهند ببرند.

بعید می دانم کار نزدیکان قلعه نویی باشد
    مدیر عامل باشگاه استقلال در پاسخ به این پرسش که آیا این شعارها ممکن است توسط برخی از اطرافیان قلعه نویی مطرح شده باشد، گفت: بعید می دانم کار آنها باشد اما بر فرض اگر آنها این شعارها را بدهند به دلایلی که گفتم کارشان به هیچ وجه درست نیست. آنها باید با چه منطقی این کار را انجام دهند؟ اگر قرار باشد که قلعه نویی را به استقلال بیاوریم باید در تیم خود نتیجه گرفته و کارنامه خوبی داشته باشد. اگر من بخواهم قلعه نویی را به استقلال بیاورم با شعار دادن عده ای این کار را انجام می دهم؟

وی با تاکید بر اینکه از هواداران خواهش می کنم که تاپایان رقابتهای لیگ برتر از کادر فنی و بازیکنان تیم حمایت کنند، گفت: مطمئن باشید در پایان لیگ کارنامه ما درخشان تر از حال حاضر نیز خواهد بود.

قدم قریب روی چشم من
    وی در خصوص صحبتهایی که در خصوص حضور قریب به عنوان مدیرعامل فصل آینده استقلال در برخی از رسانه ها مطرح می شود، تاکید کرد: تیم من قهرمان جام حذفی شده، در لیگ برتر جزو مدعیان اصلی قهرمانی است و در لیگ قهرمانان آسیا نیز دو تیم قدرتمند ذوب آهن و الاتفاق را حذف کرده و در مرحله گروهی این رقابتها نیز بد نتیجه نگرفته است ضمن اینکه کمپ باشگاه استقلال را نیز ساخته ام، آیا این کارها به این معنی است که من یک مدیر موفق نبوده ام و باید بروم؟ پس چرا در برخی از رسانه ها مطالبی را مطرح می کنند مبنی بر اینکه صدای پای قریب می آید؟

فتح الله زاده افزود: این افراد کسانی هستند که در باشگاه استقلال به دنبال منافع هستند واگرنه قدم آقای قریب روی چشمان من. من را از چه چیزی می ترسانند؟ من که چسبیده به باشگاه استقلال نیستم. هروقت به استقلال آمدم زمانی بوده که این تیم به نابودی کشیده شده بود و کارنامه کاری من در این خصوص نیز مشخص است؟ قریب از دوستان من است و من از خدایم است که فردی مثل قریب بیاید و امور باشگاه استقلال را بدست بگیرد، او جزء خانواده استقلال است و با همه وجودم به چنین فردی کمک خواهم کرد.

تا پایان فصل به ما اجازه دهند
    وی تاکید کرد: خواسته من از افرادی که منافعشان در باشگاه استقلال قطع شده و یا به دنبال منافع در باشگاه هستند این است که تا پایان فصل اجازه دهند که ما به کار خود ادامه دهیم و موفقیتهای خود را تکمیل کنیم . پس از آن خودم می روم تا فضا برای حضور فردی مانند قریب فراهم شود، مطمئنم اگر چنین موضوعاتی را به وی بگویید خواهد خندید.

دو بازیکن جو سازی می کنند
    وی در پاسخ به این پرسش که چقدر مشکلات مالی بر روی روند کاری بازیکنان استقلال تاثیر گذاشته و برخی از آنها از این موضوع ناراحتند گفت: بازیکنان استقلال به خاطر پول بازی نمی کنند بلکه تعصب خاصی بروی پیراهنی که بر تن کرده اند دارند، به غیر از دو بازیکن که ما آنها را شناسایی کرده ایم بقیه بازیکنان در این خصوص اعتراضی نداشته اند، مطمئن باشید پس از بازی با تیم مس سرچشمه این دو بازیکن را فراخوانده و با آنها برخورد منطقی خواهیم کرد چون اجازه نمی دهیم که در شرایط حساس فعلی بازیکنی آرامش تیم را بهم بزند. قطعا با شنیدن حرفهای این دو بازیکن آنها را توجیه خواهیم کرد.

خوب پول داده ایم
    وی تاکید کرد: ما نیز مطالبات مالی برخی از بازیکنان را که از فصل قبل طلبکار بوده اند پرداخت کردیم که با احتساب پولی که مربوط به این فصل که به آنها پرداخت شده به جرات می گویم که 65 درصد پرداخت مالی داشته ایم اما بدون احتساب پرداخت مطالبات فصل قبل بازیکنان، به طور میانگین 35 درصد از قرار داد مالی بازیکنان را که مربوط به این فصل می شود را پرداخت کرده ایم ضمن اینکه به غیر از پاداش قهرمانی در جام حذفی کلیه پاداشهای آنها را نیز داده ایم. با احتساب این پرداختها نسبت به خیلی از تیمهای حاضر در رقابتهای لیگ برتر شرایط بهتری داریم.

فتح الله زاده در همین خصوص افزود: اگر می بینید که پاداش قهرمانی در جام حذفی را پرداخت نکرده ایم به این دلیل است که می خواهیم پاداش قهرمانی را در مراسم جشن قهرمانی باشگاه استقلال در رقابتهای جام حذفی بدهیم که متاسفانه به دلیل فشردگی بازیهای لیگ و لیگ قهرمانان آسیا این فرصت را بدست نیاورده ایم اما به زودی این کار را خواهیم کرد.

دو و نیم میلیارد پول می خواهیم
    وی در خصوص آخرین وضعیت مالی باشگاه استقلال نیز تصریح کرد: ما تا پایان فصل دو و نیم میلیارد تومان نیاز داریم تا با همه بازیکنان و کادر فنی به طور کامل تسویه حساب کنیم که یک و نیم میلیارد از این پول طبق توافقی که با وزارت ورزش و جوانان داشته ایم با مساعدت وزیر ورزش و جوانان در اختیار ما قرار خواهد گرفت و در هیئت مدیره باشگاه نیز راهکارهایی را در نظر گرفته ایم که تا پایان رقابتهای لیگ برتر یک میلیارد تومان دیگر را نیز فراهم کنیم که در این خصوص همه اعضای هیئت مدیره بویژه رسولی نژاد تلاش زیادی می کنند

منبع:ورزش3

8. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

گزارش تمرين آبي‌پوشان

ليدرهاي استقلال با حضور در ورزشگاه دستگردي در حمايت از مظلومي شعارهايي سر دادند.
    تمرین تیم استقلال از ساعت ۱۵ در ورزشگاه دستگردی در حضور حدود ۷۰ تماشاگر آغاز شد.

تعداد زیادی از این طرفداران را لیدرهای باشگاه تشکیل می دادند که در ابتدای ورودشان در حمایت از مظلومی شعارهایی سر دادند. هواداران استقلال خطاب به مظلومی می گفتند " مظلومی مظلومی حمایتت می‌کنیم" و یا " پرویز ما جام می خواهیم."

در ادامه آنها علیه محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس شعار داده و بحث نقل و انتقالات را وسط کشیدند. هواداران استقلال در اقدامی عجیب به محض ورود مدیر روابط عمومی استقلال به زمین دستگردی علیه وی شعار دادند و او را پرسپولیسی خواندند.

در این لحظه منصور پورحیدری سرپرست استقلال وارد عمل شد و از هواداران پرسید آیا منظورتان با من است که طرفداران اشاره کردند شما جزیی از تاریخ استقلال هستید. سرپرست این تیم در ادامه از هواداران خواست دیگر این شعار را ندهند.

* مهدی رحمتی و بهتاش فریبا غایب بودند.

* علی حمودی،‌ فریدون زندی و مجتبی جباری با تاخیر در تمرین حاضر شدند.

*بهمن فروتن و حسین فرزامی در محل تمرین امروز آبی پوشان حضور داشتند.

* در ابتدای تمرین میداودی، برومند و حمید عزیززاده به بازی تنیس فوتبال پرداختند.

* در اواسط تمرین هواداران استقلال در حمایت از مظلومی علیه دنیزلی سرمربی پرسپولیس شعارهایی سر دادند و به تشویق فتح الله زاده پرداختند.

* پرویز مظلومی که نظارت تمرین را بر عهده داشت به همراه هنکه فوتبال درون تیمی را در قالب دو تیم سبز و آبی برای بازیکنان در نظر گرفت. همچنین پس از این بازی ارسال از جناحین و برنامه های متفاوت توسط بازیکنان اجرا شد.

* میلاد میداودی در تمرینات گروهی امروز شرکت نداشت و تنها به همراه بدنساز آبی پوشان در کنار مجتبی جباری تمرینات اختصاصی برگزار کرد.

* پس از پایان تمرین استقلال بازیکنان این تیم به همراه اعضای کادرفنی در مراسم درگذشت مادر مدد جباری مسئول تدارکات استقلال حضور پیدا می کنند.

آخرین تمرین آبی پوشان قبل از سفر به کرمان فردا ساعت ۱۵:۳۰ در ورزشگاه دستگردی برگزار خواهد شد.

تیم استقلال روز یکشنبه در ورزشگاه شهید باهنر کرمان در هفته بیست و نهم به مصاف مس سرچشمه می رود.

منبع:ورزش3

10. 2 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

=============================

12. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جواد نکونام بمب فتح‌الله‌زاده برای فصل آینده

لیگ برتر - مدیرعامل استقلال قصد دارد برای تقویت این تیم دوباره چند ستاره فوتبال ایران را جذب کند که یکی از آنها جواد نکونام هافبک ایرانی باشگاه اوساسونا اسپانیا است.
    به گزارش خبرآنلاین، نکونام که چندسالی است پیراهن قرمز اوساسونا را برتن می‌کند، در مصاحبه‌های چند روز اخیر خود تأکید کرده که احتمال بازگشت او به لیگ ایران در فصل آینده وجود دارد. این در حالی است که جواد همچنان می‌تواند حضورش را در لیگ اسپانیا ادامه دهد ولی بنا به دلایلی او به این موضوع هم فکر می‌کند که سال آینده در ایران بازی کند.
    یکی از فوتبالیست‌های سرشناس ایران که ارتباط نزدیکی با نکونام دارد به خبرآنلاین می‌گوید که احتمال بازگشت جواد به لیگ ایران وجود دارد. نکونام یک استقلالی متعصب است و دوست دارد پیراهن این تیم را یک روز برتن کند. از طرفی آخرین اخبار حاکی از آن است که علی فتح‌الله‌زاده برای تقویت خط هافبک استقلال چشم به جذب نکونام دارد. در حال حاضر کیانوش رحمتی مصدوم شده و خبرهایی نیز در مورد رفتن آندرانیک تیموریان به لیگ امارات یا قطر مطرح است و مطمئنا نکونام یک گزینه ایده‌آل برای استقلال خواهد بود. اگر او پیراهن آبی را برتن کند مطمئنا بمب فتح‌الله‌زاده در فصل نقل و انتقالات لقب خواهد گرفت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت danez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بازگشت قلعه‌نويي و رفقا به استقلال

ليگ يازدهم رو به اتمام است و مثل هميشه حرف و شايعات در مورد نقل و انتقالات بازيکنان و مربيان در ليگ برتر به گوش ميرسيد.

به نقل از خبرنامه دانشجویان ایران، لیگ یازدهم تا یک ماه دیگر به پایان می‌رسد و مانند همیشه حرف و حدیث‌ها و شایعات در مورد نقل و انتقالات و جابجایی بازیکنان و مربیان در لیگ برتر به گوش میرسید. اما یکی از حرف هایی که این روزها زیاد به گوش میرسد بازگشت امیر قلعه نویی مربی موفق تیم تراکتورسازی تبریز به استقلال است. درست است که مسئولان استقلال این شایعه را رد کرده‌اند اما، مصاحبه هایی اطرافیان و نزدیکان باشگاه نشان می‌دهد که بازگشت قلعه نویی به استقلال حتمی است.

بر اساس این گزارش، قلعه نویی که دو سال موفق را با سپاهان پشت سر گذاشت این فصل نیز روزهای خوبی با تراکتورسازی تبریز دارد، دیگر خواهان ماندن در این تیم نیست و جدایی خود را از مدت ها پیش اعلام کرده بود. جعفری مدیر عامل باشگاه نیز از ماه ها پیش مذاکرات خود را برای جذب سرمربی فصل آینده تیم خود آغاز کرده و ویسی، سرمربی فعلی تیم فوتبال صبای قم یکی از کاندیداهای اصلی این پست به شمار می‌آید.

پرویز مظلومی، سرمربی تیم فوتبال استقلال که این روزها تیمش شرایط خوبی ندارد و از همه جا مورد انتقاد قرار میگیرد، خوب میداند که فصل آینده در این تیم جایی ندارد و باید به فکر تیم بعدی در لیگ برتر باشد.

درست است که وی در 4 دربی برابر پرسولیس به برتری رسیده ولی باخت در 10 دقیقه برابر پرسپولیس و شکست این تیم در لیگ برتر و لیگ قهرمانان باعث شده تا فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال، اولتیماتوم جدی خود را مظلومی بدهد.

مظلومی که از سوی جباری به بی دانشی متهم شده بود و مشاوران فتح الله زاده از پایان عمر مربیگری وی خبر داده‌اند، تمام تلاش خود را خواهد کرد تا در بازی های باقیمانده در لیگ، نتایج آبرومندی کسب کند تا با خاطره ای مناسب از این تیم جدا شود.

رضا رجبی، رئیس سابق آکادمی باشگاه استقلال در جمعی اعلام کرده بود که مسئولان باشگاه استقلال از چند ماه قبل با قلعه نویی به توافق رسیده اند و در لیگ دوازدهم قلعه نویی روی نیمکت این تیم می نشیند، هر چند که نظری جویباری بلافاصله این خبر را تکذیب کرد و از رسانه ها خواست تا به حواشی اهمیت ندهند و استقلال را برای رسیدن به قهرمانی کمک کنند.

گفته می شود قلعه نویی برای فصل آینده موافقت سیاوش اکبرپور، امیر صادقی و جان واریو را جذب کرده و خواهان حضور آنها در استقلال شده است.

سیدمهدی رحمتی که شایعه رفتنش بسیار بیشتر از ماندنش به گوش میرسد، از گزینه های باشگاه پرسپولیس است و جباری همیشه مصدوم نیز به احتمال فراوان از این تیم جدا خواهد شد.

ما منکر مربی بزرگی همچون قلعه نویی نمی شویم، ولی مذاکره با وی و قبول ضمنی برای هدایت تیم استقلال و آن هم در زمانی که هنوز لیگ یازدهم تمام نشده است نمی تواند کار اخلاقی درستی باشد. هر چند که مطمئن باشید دوستان ما بلافاصله این خبر را تکذیب می‌کنند و می‌گویند، هیچ مذاکره ای صورت نگرفته و همه چی امن و امان است.

باید این یک ماه آخر را صبر کرد و دید که چگونه پازل مربیان ما در لیگ توسط مدیران عامل باشگاه ها به سرانجام میرسد.

اول اینو بگم که این بازی افتضاحترین بازی بود که از استقلال دیدم

بعدشم اینکه قلعه نویی تو یکی از کنسرت هایی که تو تبریز بوده و همچنین در جلسه هم اندیشی طرفداران با مسئولان تراکتور بود اعلام کرد بدون چشم داشت مالی در تراکتور خواهم ماند و بارها نیز اعلام کرده که پیوستنش به استقلال شایعه ای پیش نیستش

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

جواد نکونام بمب فتح‌الله‌زاده برای فصل آینده

لیگ برتر - مدیرعامل استقلال قصد دارد برای تقویت این تیم دوباره چند ستاره فوتبال ایران را جذب کند که یکی از آنها جواد نکونام هافبک ایرانی باشگاه اوساسونا اسپانیا است.
    به گزارش خبرآنلاین، نکونام که چندسالی است پیراهن قرمز اوساسونا را برتن می‌کند، در مصاحبه‌های چند روز اخیر خود تأکید کرده که احتمال بازگشت او به لیگ ایران در فصل آینده وجود دارد. این در حالی است که جواد همچنان می‌تواند حضورش را در لیگ اسپانیا ادامه دهد ولی بنا به دلایلی او به این موضوع هم فکر می‌کند که سال آینده در ایران بازی کند.
    یکی از فوتبالیست‌های سرشناس ایران که ارتباط نزدیکی با نکونام دارد به خبرآنلاین می‌گوید که احتمال بازگشت جواد به لیگ ایران وجود دارد. نکونام یک استقلالی متعصب است و دوست دارد پیراهن این تیم را یک روز برتن کند. از طرفی آخرین اخبار حاکی از آن است که علی فتح‌الله‌زاده برای تقویت خط هافبک استقلال چشم به جذب نکونام دارد. در حال حاضر کیانوش رحمتی مصدوم شده و خبرهایی نیز در مورد رفتن آندرانیک تیموریان به لیگ امارات یا قطر مطرح است و مطمئنا نکونام یک گزینه ایده‌آل برای استقلال خواهد بود. اگر او پیراهن آبی را برتن کند مطمئنا بمب فتح‌الله‌زاده در فصل نقل و انتقالات لقب خواهد گرفت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فکر نکنم بیاد ....
    کسی که کاپیتان یک تیم اسپانیایی هست و توی لیگ اسپانیا توپ میزنه و حقوقش خیلی بالاست برای چی بیاد ایران؟

17. این کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هفته بیست و نهم لیگ برتر فوتبال
    تساوی پرگل سپاهان و ملوان، توقف نفت تهران و شکست صبا در نیمه اول
    خبرگزاری فارس: در نیمه اول سه دیدار هفته بیست و نهم لیگ برتر فوتبال نفت آبادان در خانه صبا به برتری رسید و سپاهان برابر ملوان و نفت تهران مقابل شاهین بوشهر متوقف شدند.

به گزارش خبرگزاری فارس، در روز دوم از هفته بیست و نهم لیگ برتر فوتبال سه دیدار همزمان از ساعت ۱۷ آغاز شده که نتایج نیمه اول این بازی‌ها به شرح زیر است:
    ملوان ۳- سپاهان ۳
    گل‌ها: فابیو جان‌واریو در دقیقه ۲، سیدمهدی سیدصالحی در دقیقه ۱۰ و برنو سزار در دقیقه ۱۸ برای سپاهان و پویا نزهتی در دقیقه ۲۵ ، ۳۸ و احمد آهز در دقیقه ۴۲ برای ملوان
    شاهین بوشهر صفر - نفت تهران صفر
    صبای قم صفر - نفت آبادان یک
    گل: رضا خالقی‌فر دقیقه ۹
    فردا در آخرین روز هفته بیست و نهم نیز دو تیم استقلال و پرسپولیس به مصاف حریفان می‌روند. برنامه مسابقات فردا به شرح زیر است:
    یکشنبه ۲۰ فروردین
    ذوب آهن - شهرداری تبریز ساعت ۱۵:۳۰
    مس سرچشمه - استقلال ساعت ۱۶:۳۰
    پرسپولیس - داماش گیلان ساعت ۱۹

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •