تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 268 از 303 اولاول ... 168218258264265266267268269270271272278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,671 به 2,680 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام جناب متین پور.از راهنمایی های خوبتون در گذشته ممنونم.تلویزیون من ua40eh5300 هست.راستش از وقتی که دیجیتال و فارسیش کردم قابلیت ضبط فیلمش پریده . قبلا وقتی دکمه مربوط به ضبط فیلم رو میزدم دستور فرمت فلش رو میداد اما الان دیگه فقط مینویسه "موجود نیست". نمیدونم چیکار کنم.خیلی برام حیاتیه>>!!!! در ضمن داداشم هم تازگی از این تلویزیونهای ال جی ----- دار مدل ln540v خریده همه چیش عالیه فقط منوی فارسی نداره.توی منوی مخفیش هم رفتم اما گزینه هایی که مال دیجیتال و منوی فارسیش هست قفله مثل همین local set سامسونگهای خودمون. به نظر شما راهی برای باز کردن این گزینه ها هم هست؟؟؟
    این دو مسئله معضل اساسی ما شده.
    دوست عزیز
    ظاهرا در مشخصات تلویزویون شما قابلیت ضبط موجود نیست .آیا قبلا از حالت ضبط آن استفاده کردید و فیلمی از کانال دیجیتال ضبط کردید ؟ اگر بله ممکن است در منوی مخفی آیتم pvr تان off شده باشد که برای فعال کردن آن باید از مسیر option --> contorl---> sub option --> pvr آن را on کنید لاز م بذکر است که برای دیدن آن آیتم باید از کنترول دست ساز استفاده کنید.
    ودر مورد ال جی از این فایل استفاده کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by matinpour; 30-06-2014 at 11:06.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان من تلویزیون سامسونگ5500dدارم ایا این مدل قابلیت گیرندگی دیجیتال رو داره و میشه باهاش وبگردی کرد یا نه ممنون میشم جواب بدید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان من تلویزیون سامسونگ5500dدارم ایا این مدل قابلیت گیرندگی دیجیتال رو داره و میشه باهاش وبگردی کرد یا نه ممنون میشم جواب بدید
    دوست عزیز
    تلویزیون شما این قابلیتها را ندارد این مشخصات دیدن تلویزیونتان
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه Alireza25's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام بچه ها
    من یه مشکل دارم
    میخاستم بدونم راه حلش چیه؟
    وقتی تلویزیون رو برا ضبط یه برنامه برنامه ریزی کرده ام و برق می ره , تنظیم ساعت تلویزیون برمی گرده به حالت پیش فرض و توی تنظیم ساعت هم منطقه زمانی مارو نداره که تنظیم اتومات بشه
    برا همین ساعت تلویزیون به هم می خوره و برنامه مورد نظر رو در ساعت مشخص شده ضبط نمی کنه
    خلاصه اینکه:
    راهی هست که منطقه زمانی خودمونو بدم به تلویزیون که اگه برق هم بره تاریخ و ساعت به هم نریزه ؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام بچه ها
    من یه مشکل دارم
    میخاستم بدونم راه حلش چیه؟
    وقتی تلویزیون رو برا ضبط یه برنامه برنامه ریزی کرده ام و برق می ره , تنظیم ساعت تلویزیون برمی گرده به حالت پیش فرض و توی تنظیم ساعت هم منطقه زمانی مارو نداره که تنظیم اتومات بشه
    برا همین ساعت تلویزیون به هم می خوره و برنامه مورد نظر رو در ساعت مشخص شده ضبط نمی کنه
    خلاصه اینکه:
    راهی هست که منطقه زمانی خودمونو بدم به تلویزیون که اگه برق هم بره تاریخ و ساعت به هم نریزه ؟
    دوست عزیز
    از این تایپیک استفاده کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

سلام جناب متین پور.ممنون از پاسخگویی به موقعتون. در مورد سامسونگ خودم که اینکارو میکنم اگه جواب داد بهتون خبر میدم. اما در مورد ال جی برادرم مباید بگم من قبلا با این آموزش ها وترد منوی مخفی مدل های دیگری از ال جی شدم و اینکا ها رو یا موفقیت انجام دادم و دیجیتالشون رو فعال کردم اما در مورد این یکی باید بگم ای مدل ( که ----- دار هم هست) با بقیه فرق میکنه و تفاوتش هونطور که قبلا گفتم اینه که گزینه های مربوط به کشور و فارسی کردن منوی اون قفل هست و نمیشه روشون کلیک کرد دقیقا مثل سامسونگ ها قبل از اجرای فایل های صوتی با کنترل دست ساز که اون گزینه ها قفل هستن و نمیشه اونا رو انتخاب کرد و یا تغییر داد. حالا با این توصیفات چه راهی برای حل این مسئله جدید الوقوع پیشنهاد میکنید.

8. این کاربر از amirhossein933 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام جناب متین پور.ممنون از پاسخگویی به موقعتون. در مورد سامسونگ خودم که اینکارو میکنم اگه جواب داد بهتون خبر میدم. اما در مورد ال جی برادرم مباید بگم من قبلا با این آموزش ها وترد منوی مخفی مدل های دیگری از ال جی شدم و اینکا ها رو یا موفقیت انجام دادم و دیجیتالشون رو فعال کردم اما در مورد این یکی باید بگم ای مدل ( که ----- دار هم هست) با بقیه فرق میکنه و تفاوتش هونطور که قبلا گفتم اینه که گزینه های مربوط به کشور و فارسی کردن منوی اون قفل هست و نمیشه روشون کلیک کرد دقیقا مثل سامسونگ ها قبل از اجرای فایل های صوتی با کنترل دست ساز که اون گزینه ها قفل هستن و نمیشه اونا رو انتخاب کرد و یا تغییر داد. حالا با این توصیفات چه راهی برای حل این مسئله جدید الوقوع پیشنهاد میکنید.
    دوست عزیز
    در باره این مدل اطلاعاتی ندارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

آیا هیچ راهی برای موارد مشابه هم نمیتونید پیدا و بهمون معرفی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

tv: es8000

سلام. از منو مخفی چجوری میشه کاری کرد تا tV به اینترنت وصل نشه چه wirless ...
    راستی منو مخفی که میرم قسمت wirless نوشته :
    wirless : mac fail !!! چراا ؟؟؟؟؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

tv: es8000

سلام. از منو مخفی چجوری میشه کاری کرد تا tV به اینترنت وصل نشه چه wirless ...
    راستی منو مخفی که میرم قسمت wirless نوشته :
    wirless : mac fail !!! چراا ؟؟؟؟؟
    دوست عزیز
    در منوی مخفی اینکار فکر می کنم نمی شود ولی شما از طریق منو اصلی از از منوی شبکه کافیست که wifi تان فعال نباشد و یا شبکه تان را فعال نکنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •