اشکال نداره حالا خوب شد زود فهمیدیم الکی نذاشتیم توی صفحه اول![]()
اشکال نداره حالا خوب شد زود فهمیدیم الکی نذاشتیم توی صفحه اول![]()
منم اینو بالاخره امروز دانلود و نصب کردم.
خوبه ولی بازم به King of the Road نمیرسه. البته زیاد اینو نرفتم هنوز ولی جاده های اون با ماشین های شهری که توش بود و پلیس و اینجور چیزا یه حس دیگه میاد. حیف که گرافیکش ضعیفه کینگ.
ولی این گرافیکش خوبه و تو این قحطی بازیهای کامیون و تریلی بازم از هیچی بهتره. خدا کنه اون چیزایی رو که گفتم اینجا هم ببینیم...
دست بچه ها واسه آپلود این بازی درد نکنه. بخصوص لینک های پارت شده که دانلود رو خیلی راحت کرد برام.![]()
بنده هم با کینگ بشتر حال میکردم.حیف که گرافیکش.....
اینم بازی بدی نیست ولی ...... بازم از هیچی بهتره![]()
می دونم که جای خوبی نیست ولی:منم اینو بالاخره امروز دانلود و نصب کردم.
خوبه ولی بازم به King of the Road نمیرسه. البته زیاد اینو نرفتم هنوز ولی جاده های اون با ماشین های شهری که توش بود و پلیس و اینجور چیزا یه حس دیگه میاد. حیف که گرافیکش ضعیفه کینگ.
ولی این گرافیکش خوبه و تو این قحطی بازیهای کامیون و تریلی بازم از هیچی بهتره. خدا کنه اون چیزایی رو که گفتم اینجا هم ببینیم...
دست بچه ها واسه آپلود این بازی درد نکنه. بخصوص لینک های پارت شده که دانلود رو خیلی راحت کرد برام.![]()
یه بازی هست که امیدوارم دوست داشته باشی اسمش rig n rollهست می تونی بری توی u تیوب تریلر هاشو ببینی
مثل king of the road هست ولی گرافیکش عالیه
خب هر کسی یه نظری داره ولی به نظر من King و Ring اصلا با این بازی قابل مقایسه نیستن
من هر دو تا نسخه ور بازی کردم
King که در زمان خودش عالی بود و هیچ حرفی نمیشه بهش زد و ایرادی ازش گرفت ولی الان اصلا King رو نمیشه با این بازی مقایسه کرد
Ring هم که نه گرافیک درستی داره حتی رو آخرین تنظیمات گیم پلی جالبی هم نداره
البته اینا هم نظر من بود یه وقت فکر نکنید دارم کل کل میکنما نه فقط مثل شما ها نظرم رو گفتم
موفق باشید![]()
بچه ها کسی اسکانیا یا fh نداره بزاره دانلود کنیم؟
سلام دوستان
این کرک رو امتحان کنید ، من با این دارم بازی میکنم ، مشکلی ندارم باش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mabbaszadegan; 19-09-2011 at 16:11.
اقا مادر زنت خیلی دوست داره- دستت درد نکنه من با این دارم بازی میکنم ، مشکلی ندارم باش![]()
خواهش میشه داداش ، امیدوارم به درد تمام دوستان بخوره
راستی برای تو اسم شهرهای اتریش رو نشون میده ؟ من با این اتریش مشکل دارم ، اسم شهراشو نشون نمیده![]()
ممنون از دوستان بابت پاسخ.
حالا که یه خورده بیشتر بازی کردم خوشم اومد ازش. نمیگم عالیه ولی از هیچی واقعا بهتره.
اما یه سوال...
چطور میشه آهنگ داد به این بازی؟
وقتی R رو میزنم که رادیوشو روشن کنه میگه آهنگی پیدا نکرد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)