مهر چند درصد قراره بهتون بده و چند مدت؟
مهر چند درصد قراره بهتون بده و چند مدت؟
یعنی مهر 23 درصد میده درسته ؟
موسسه ثامن هم مثل اینکه 25 درصد میده و آرمان هم 27 درصد ( البته من از اعتبارشون اطلاع درستی ندارم)
آره! ببخشيد نگفتم، مهر 23 % باقي بانك ها 20 % سود سپرده هاي بلند مدت پنج سالشونه.
در مورد خود بانك مهر من خودم شك داشتم به اعتبارش!(انگار فقط با پول من ميخواد سرمايه بگردونه!
)))) الانم مشكوكم
چه رسد به اين موسسه ها
![]()
سالانه 23% * 5 = 115%! باقي بانك ها 20% * 5 = 100% اينه فرق! 15% 27 م هم ميشه 4050000يعني انقدر از بقيه بانكها بيشتر ميتونم بگيرم!
کوتاه مدت ویژه ملت 20 درصد(یک ماهه)
2 ساله ملت 22 درصد
مهر اقتصاد روز شمار 20.5 درصد
سلام دوستان
تو سایت بانک ها نوشته برای افتتاح حساب جاری فقط یک معرف که در همون بانک حساب جاری داشته باشه، طرف رو معرفی کنه کفایت میکنه. تلفنی هم که با شعبه ها حرف میزنم همینو میگن. اما وقتی حضوری میرم کلی چیز میگن که آخرش بگن نمیشه.
میگم کارمندم میگه به کارمند نمیدیم، کارمند دسته چک لازم نداره!میگم تو بازار شاگردم میگه سه تا جواز کسب معتبر بیار.
میگم کارم اینترنتیه، میگه اینترنت یعنی شبکه های هرمی.
البته نزدیک بیست تا شعبه از بانک های مختلف رفتم.
بعد به اینا که تو روزنامه هست زنگ زدم میگن پونصد بده هر بانکی که بخوای برات دسته چک می گیریم.
حالا دوستانی که گرفتن چجوری گرفتن؟ بانک شون راحت داده؟ از این بهونه ها نیاورده؟ کسی از این شرکت ها گرفته؟ تو این وضعیت پول مون رو نخورن!
خلاصه اونایی که گرفتن لطفا تعریف کنن.
شما به سرپرستی بانک مورد نظر شکایت کنین بگین بیخودی کارتون رو راه نمیدازن وگرنه گرفتن دسته چک دیگه انقدر سخت نیست
سلام
اگه سوال تکراریه ببخشید ...
بهترین بانک از نظر خدمات الکترونیکی کدام است ؟![]()
این کوتاه مدت ویژه ملت حداقل سپرده میخواد؟
بله زیر 10 میلیون نباشه
بله سپرده زیر 10 میلیون نباشه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)