چرا من از طریق گوشیم نمیتونم وارد اندروید مارکت بشم ؟
چرا من از طریق گوشیم نمیتونم وارد اندروید مارکت بشم ؟
سلام دوستان هوم اسکرین اصلی سونی رو واستون از خود رام اپلود کردم برای رام هایی که ندارند به نظرم خیلی مزیت داره نسبت به لانچر پرو
و برنامه note واسه رام اصلی سونی رو اپلود کردم چون خیلی سادست و کامله
راستی ادرس کیبورد رام اصلی سونی کجاست چون کیبوردش خیلی کامله پیداش نکردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان بنظرتون مموری 8 گیگ با چه کلاسی (سرعت ) برا این گوشی خوبه ؟! حداقل باید چه سرعتی داشته باشه مموری ؟! و اینکه اگه سایتی برا فروش مموری با ظرفیت 8 و سرعت بالا سراغ دارید لطف کنید لینکشو اینجا یا تو پروفایلم بزارید ... خیلی ممنون![]()
حداقل کلاس 4 باشه .من 16 توشیبا کلاس 4 گرفتم 28 از ط 2 علا .
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
ممنون از لطفت با نصب این پچ هم مشکل حل نشد.
فعلا همین مشکل وای فای هست برای ginger v .14 .![]()
دوست عزیز توجه داشته باشید که این پچ را باید در محیط CWM نصب کنی
کلاس 2 هم کار میکنه ولی بنظرم حداقل کلاس6 بگیر و یا بهترین گزینه یعنی کلاس 10!
سایت اندروید فارسی مموری کلاس 10 داره که خیلی عالیه...
کی تا حالا تونسته به صورت انلاین فیلم یا تی وی تو گوشی نگاه کنه من هرچی نصب کردم نمیشه هر فلش پلیری نصب کردم نشد یکی که تونسته ,راهنمایی کنه ممنون میشم در ضمن من گوشیم رام GDX.
میشه لینک بدید ؟! اطمینانی هستش ؟!![]()
من با برنامه SPV TV کانال های ماهواره رو میبینم البته با گوشیم که optimus black هست ......
دوستان بهترین رام 2.3 در حال حاظر که کمترین باگ ممکن رو داشته باشه و مصرف باتریشم خوب باشه و همچنین بدرد گیم بخوره چیه ؟! اگه لینک دانلودشو هم بزارید ممنون میشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)