تا وقتی فکرت تو حبس باشه آزادی نیست !
سلام
اگه فرم بدنِ شما مثل بروسلی هست یعنی لاغر اندام با قدی حدود 140 تا 175 و فِرز و چابک و سریع هستین و خواستین یک ورزش رزمی برای دفاع از خود یاد بگیرین , باید ورزشی مثل کاراته یا چیزی شبیه به اون یاد بگیرین تا بتونین فقط با چند تا ضربه ی حساب شده حریف رو بزنین بدون اینکه باهاش درگیر بشین یعنی بدون اینکه با هم دست به یقه بشین و همدیگر رو بگیرین .
چون جثه ی شما برای این کار مناسب نیست .
وقتتون رو صرف یاد گرفتن "جودو" یا ورزشی شبیه اون نکنین چون فایده ی زیادی نداره براتون چون در مبارزه با یک فردِ سنگین وزن حرف زیادی برای گفتن ندارین .
اما با کاراته میتونین بهش ضربه بزنین و شکستش بدین بدون اینکه بتونه شما رو بگیره .
========================
اگر چاق و کُند هستین بهتره جودو یاد بگیرین . اگر خوب یاد بگیرین , کسی که تو چنگتون بیافته کارش تمومه . .
در ضمن یادتون باشه که هر چی قوی تر میشین باید بی آزارتر بشین یعنی کسی رو اذیت نکنین .
ببری قوی باش با چنگالهای قدرتمند و تیز اما از کنار آهوی بی پناه و بی آزار , آرام و بی خطر بگذر .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 08-03-2013 at 03:39.
یه چیز دیگه
نسبت به هر پولداری بد بین نباشیم !!!
متاسفانه توی ایران هرکی پولداره و مثلا یه ماشین گرون قیمت تو خیابون سوار میشه همه نظر حروم خوری و دزدی یا ارث و میراث و پدر پولدار بهش دارن در صورتی که از نظر من 70 درصد مردم ایران از راه حلال و فقط از طریق شانس و نوسانات قیمت و خیلی چیزهای دیگه هم که خودتون میدونید و همشون هم حلال هستند تونستند با یه سرمایه اولیه ی اندک پولدار بشن !!!!!! برای توضیحات کامل تر متن زیر را بخوانید اگه حالشو داشتید
دوستان فقط اومدم بگم پدرم یه کارگر سادس همیشه رویای پولدار شدن در سر داشتم به خیلی کار ها رفتم خیلی سختی کشیدم (خیلی خیلی خلاصه دارم میگم) تا اینکه یکی از دوستان بابای دوستم تو کار معدن بود و میخواست معدنش رو بفروشه و من دوستم پی گیر این ماجرا شدیم و معدنش رو واسش فروختیم و 400 میلیون به من و 400 تا هم به دوستم رسید الان من 20 سالمه و این قضیه مال پارساله و الان این 400 تومن را با فکر و البته شانسی که اوردم و با (نوسانات قیمت و سکه و کالا و ارز که خودتون میدونید و خیلی چیزای دیگه) این 400 تومنو در عرض یه سال به 498تومن رسوندم _ حالا میخوام بدونم آیا من هم از راه حرام پولدار شدم یا بابام پولدار بوده ؟ تازگی اسم جنسیس کوپه درسته اینقدرها هم ماشینی نیست ولی همینشم جرات نمیکنم سوار بشم و حرف و فحش مردم را بشنوم _ من یه یزدی ام _ یزدی ها هم اکثرا پولدارن فکر میکنم میدونید_ حالا میدونید چرا چون زحمت میکشن و فقط به فکر پولن _ 90 درصد هم از راه حلال پولدار شدن
شرمنده طولانی شد _ خواستم حرف دلمو بگم
Last edited by ol.mansoor; 10-03-2013 at 23:49.
جلوی کار اشتباه را بگیرید چون بزودی سر خودتون هم میاد!
مثلاً اگر اجازه بدهید پیش شما، پشت سر دیگری که حضور ندارد بدگویی کنند یا تهمت به او بزنند وقتی شما هم حضور ندارید درباره شما همینطور رفتار میکنند
راه حل: اجازه بدگویی، مسخره کردن و تهمت به افرادی که حضور ندارند را به دیگران ندهید و با افرادی که این رفتار را دارند در همان جمع و همان لحظه برخورد کنید!
تجربه شخصی من میگه : در محیط کاری یا دانشگاه و محیط های اینچنینی همیشه سعی کنید که با همه شده در حد سلام و علیک مراوده داشته باشید با همه اما با حفظ حدود
خوبیه اینکار اینه که بلاخره یک روزی مشکلی براتون پیش اومد در هر موقعیتی یک آشنا دارید که بتونید به کمک کردنش امیدوار باشید از گرفتن یک جزوه خاص گرفته تا سفارش کردن اینور و اونور
اینطوری خیلی بهتره تا اینکه تک و تنها باشید![]()
ممنون برادر آسمانی...ندیده بودم اون تایپک رو![]()
Last edited by 5ajad; 12-03-2013 at 19:07.
سلام دوستان .
لطفاً تجربه هاتون در موردِ سلامتی و بیماری و پزشکی رو در این تاپیک درج کنید .
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 12-03-2013 at 18:00.
این پست رو مینویسم اگه مدیرا خوششون نیومد میتونن پاک کنن
اینجا خواستم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز که واقعا پست های مفید و جالبی میزاره تو این انجمن تشکر کنم
وجود همچین کاربرایی واسه انجمن لازمه
محمد جان دمت گرم
قبل از خرید هرچیزی تاریخ مصرفشو حتما نگاه کنید !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)