بله واسه چی ندن ؟؟؟ وقتی تو جبهه بوده حالا چه اجباری چه اختیاری
واسه کسایی که از سال 90 به بعد اعزام میشن گفته شده که میشه 9 روز ولی هنوز تصویب نشده !!!! در حده حرف بوده !! جلوشون الان بسته شده واسه همین
بله واسه چی ندن ؟؟؟ وقتی تو جبهه بوده حالا چه اجباری چه اختیاری
واسه کسایی که از سال 90 به بعد اعزام میشن گفته شده که میشه 9 روز ولی هنوز تصویب نشده !!!! در حده حرف بوده !! جلوشون الان بسته شده واسه همین
آفا قانون که عوض شده
منم پدرم 15 ماه جبهه داره که با قانون قبلی میشد 9 ماه کسری ولی الان فقط 5 ماه میدن!![]()
آدرس دانلود دفترچه خدمت 90
توی صفحه 17 کسری ها رو نوشته :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
اخه حساب کتاب که نداره هر روز تغییرش میدن
نمیدونم یه روز به تعداد ماهها میگن یه روز به محل خدمت در جبهه کسری میدن معلوم نیست
با سلام
من اول تیر اعزام می شم، اگه ارشد قبول بشم و ترخیص بشم، بعد از ارشد می تونم امریه بگیرم؟ یا باید برم همون یگان و ادامه خدمت ؟
آقا من آدرسم رو زدم تهران که برگ سبزم زودتر بیاد و فکر کردم شاید برای امریه گیر بدن حالا اشتباه یا درست این غلطتو کردیم، بعد تو برگه سبز نوشته اول شهریور باید برم میدون سپاه میخواستم بدونم اگر من آدرسم رو شهرستان میزدم میرفتم شهر خودم؟ یا اصلا تهران زدم اشتباه کردم ؟ چه عواقبی در انتظار منه ؟ آیا الان میتونم برم آدرسم رو درست کنم ؟ کلا تو محل و یگان خدمت تاثیر داره؟ چون می ترسم امریه ام ردیف نشه برم سر چهارراه
راستی ارشد هم هستم.
اگر ارتش باشی میتونی امریه بگیری وگرنه باید همون ارگانو ادامه بدی . کلا واسه 2 ماه خودتو الاف نکن که بری سربازی نمی ارزه چون بعدش باید بری سازمان سنجش و از این حرفا کلا دردسرش زیاده! راه های فرار از خدمت زیاده کلا تو این مسائل بچه هایی که جیش دارن سرشون کلاه میرهبازم خودت میدونی
![]()
Last edited by mx_2dar; 09-06-2011 at 13:15.
سلام یه سوال خیلی مهم
من که لیسانسم و 17 ماه باید خدمت کنم اگه یه وقت امریه بتونم بگیرم طول دوره سربازی ام میشه 24 ماه؟؟؟؟
درسته که امریه کسری نداره؟؟؟
سلام داداش من یک تیر اعزامم
مرکز آموزش مالک اشتر اراک
'گفتم شاید به کار بیاد نقل قول کردمسلام
من آمار طرح نخبگی رو گرفتم میگم دوستان شاید به کارشون بیاد
کسایی که فوق لیسانس یا دکترا دارند یا لیسانسی که یه کم سابقه کار داشته باشه (شرایطتون هر جور هست برید شانسه دیگه)
میتونند توی این برنامه شرکت کنند
باید برید میدون سبلان (البته باری تهرانی ها اینجوره) به سمت اتوبان امام علی اولین پل هوایی سفید رنگ پادگان شهید محمد علی نظران هست
میری اونجا نوبت میگیری بهت یه فرم میدن پر کنی
مشخصات و اینا رو می نویسی بهتره رزومه هم همراهت باشه
هر چی فکر میکنی تا حالا انجام دادی مثل مدرک،دوره آموزشی، سابقه کار همه رو تو رزومت بنویس
اینا رو میگیرن بررسی میکنن
اگه رشته و شرایط شما براشون قابل قبول باشه بهت اس ام اسی خبر میدن بیای برای تکمیل پرونده بری اونجا
بعد به یکی از سازمان های نظامی معرفی تون می کنند
شمام مراجعه میکنید به اون سازما ن نظامی با مسئول مربوطش صحبت مبکنبد
بهتون وقت میده
بعد براتون یه پروژه تعیین میکنند که باید برای اون سازمان نظامی انجام بدی
انجام که دادی تموم شد اگه مورد قبولشون بود و خوششون بیاد از 4 ماه تا معافیت کامل نهایتا ازت کم میکنند
آخییش نفسم گرفت چجقدر حرف زدم
فقط یادتون باشه کپی و اصل کارت ملی و شناسنامه و آخرین مدرک تحصیلیتون هم همراهتون باشه
سوالی بود بپرسیددر خدمتیم
سلام به همه
من متولد ابان 1372 هستم. این تابستون باید کنکور بدم ، می خوام بدونم که اگه کنکور قبول نشم ، باید حتما برم سربازی ، یا می تونم برای سال دیگه بخونم ؟؟ اخه من از یه نفر شنیدم که 6 ماهه دومی ها اگه کنکور قبول نشند باید برن سربازی و بعد سربازی درس رو ادامه بدن. در ضمن من چندان قوای جسمانی کافی برای سربازی ندارم. یعنی یه خورده ریزم ، می خوام بدونم تاثیری تو خدمتم داره ؟؟ حالا زیاد ریزم نه ، 55 کیلو وزن 165 سانت قد .
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)