از صبح سرعت افتضاح شده پینگ به شدت بالاست یه صفحه به زور باز میشه![]()
از صبح سرعت افتضاح شده پینگ به شدت بالاست یه صفحه به زور باز میشه![]()
دوستان دیشب برای شما شبانه 4 ساعت کامل کانکت بود؟؟؟؟(تهران ) مثل این که بعد از 1 ساعت قطع شده
---------
راستی صبا یکم انگار تعرفه هاشو گرونتر کرده درسته قبلا 3 ماه 39200 بود الان شده 39600 6 ماه 7715 بود الان شده 77900 چرا اینطور کرده؟!
Last edited by starn; 02-05-2011 at 13:33.
قیمت های سرویس های صبانت 3 سال است که هیچ تغییری نداشته بلکه مالیات بر ارزش افزوده مخابرات امسال یک درصد افزایش داشته است.
پارسال مالیات بر ارزش افزوده مخابرات 3% بود و امسال 4% شده است
اگر اینطوریه 128 بگیر دیگه.الان من 128با 60-70 دانلود میکنم.تازه اون موقع عقلتم بیشتر رسیده![]()
با سلام خدمت دوستان و کاربران گرامی صبانت
احتراما به استحضار میرساند به مناسبت گرامیداشت هفته معلم سرویس هدیه ای برای کاربران عزیز در نظر گرفته شده که به شرح ذیل ارائه میگردد:
1- در صورت خرید یا تمدید سرویس های سه ماهه 1 گیگ حجم رایگان به مشترک مربوطه تعلق می گیرد.
2- در صورت خرید یا تمدید سرویس های شش ماهه 2 گیگ حجم رایگان به مشترک مربوطه تعلق می گیرد.
3- در صورت خرید یا تمدید سرویس های یکساله 4 گیگ حجم رایگان به مشترک مربوطه تعلق می گیرد.
در ضمن سرویس های فوق از 12/2/90 تا پایان وقت اداری 31/2/90 فعال می باشد.
برای من دیشب حداکثر سرعت بود
در واقع عالیترین سرعت عمرم بود![]()
Last edited by fanoostalaei; 02-05-2011 at 21:49.
تبریــک! یعنی درواقع 400KB/s+ سرعت دانلودتون بوده...
سرعتتون خوب بوده
البته بدون وی پی ان دانلود همون 1.8 مگ بود
ولی وقتی وی پی ان رو وصل کردم دانلود تا 3.6 هم رفت بالا
نمیدونم چش شده بود(ولی هر چیش همکه شده بود به نفع من بود)
سلام
دوست عزیز من این چند روز میخواستم شارژ کنم یعنی اگه الان شارژ 9 ماه کنم که 18 گیگ می شه خودشون واسم 20 گیگ شارژ میکنن یا باید بهشون زنگ بزنم بگم؟
جون الان سایت رسم sabanet.ir رو نگاه کردم هیچ خبری از این متنی که شما نوشتی نیست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)