تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 268 از 421 اولاول ... 168218258264265266267268269270271272278318368 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,671 به 2,680 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان...من امروز متوجه چیزی شدم که اذیتم میکنه...وقتی رو یه عکس زوم میکنم تصویر به صورت مربع مربع در میاد...کارت گرافیکم نصبه...مدلش 550v هست...یه تیکه از زوم رو هم نشون دادم تا بهتر متوجه منظورم شین...میخوام بدونم آیا واسه شما هم همینطوره؟!!! لپ تاپم اینه 5010_ci5 2.53_4G ddr3
    ضمنن عکس مربوط به چشم همون کوالای ویندوز سون ه....my picture/koala
    سلام
    از پیشکسوتا عذر میخوام که وارد بحثشون میشم ولی باید بگم این مشکل از لب تاپ نیست مشکل از ویندوز سون هستش اونیکه شما میگی روی دسکتاپ مات میشه به خاطر اینه که اگه درست حدس زده باشم ویندوزش ا*ی*ک*س پی هستش و اینجوری شطرنجی نمیشه ولی اگه روی همون دسکتاپ سون رو که نصب کنید همونجا هم شطرنجی خواهد شد / در ضمن این مشکل فقط به عکس ختم نمیشه بلکه فایلهای ویدئوئی که خیلی کیفیت بالائی ندارن مثل سی دی ها اونهارو هم شطرنجی نشون میده اگه دقت کرده باشید
    در واقع هنوز ماکروسافت برا این کارش توضیحی نداده ولی گفته تو ویندوز 8 یکی از بهترین ایمیج ویورهارو قرار خواهد داد
    امیدوارم خوب توضیح داده باشم

2. 4 کاربر از rasaaam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

.
    دوست عزیز اصلن طبیعی نیست،یعنی ال سی دی ها همشون اینطورن؟!! فکر نمیکنم...شدید خورده تو ذوقم! نمیدونم چرا اینجوریه...تنظیمات لپ تاپ رو مثل پی سی رو 1024*768 گذاشتم و باز زوم کردم ولی کماکان شطرنجی بود... به هر حال ممنون از پاسخت.
    .
    شما براتون مهم نیست این مسئله زوم کردن؟ باقی 5010 دارها چطور؟ کسی با فتوشاپ کار نمیکنه؟

عزیز من الان امتحان کردم.میلاد جان درست می فرماین شما باید عکس هایی رو امتحان کنید که رزولیشنشون 786*1366 باشه.
    من تا یه حدی زوم می کنم تصویر خوبه اما وقتی تو ملکولای تصویر می رم شطرنجی می شه.فکر می کنم طبیعی هم باشه.چون من کامپیوتر خونگیم یا با لپ تاپ دوستامم رو یه عکس زوم می کردم همینجوری می شد.
    فکر نمی کنم این ربطی به لپ تاپ داشته باشه.این مربوط می شه به ابزاری که دارین باهاش عکس می گیرین.همونطور که می دونید مثلا با یه دوربینه 1 مگاپیکسلی عکس بگیری وقتی زوم می کنی بیشتر شطرنجی می شه تا وقتی که با دوربینه 8 مگاپیکسلی عکس می گیری.
    من تا به حال اون ماتی رو که فرمودید رو هیچ وقت ندیدم و تا اونجایی که یادمه هر عکسیو بیش از اندازه زوم می کردم شطرنجی می شد.
    دیگه قدرت گرافیک این لپ تاپ که به همه ثابت شده.
    Last edited by sina.belyad; 04-02-2011 at 13:39.

4. این کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

عزیزان امروز که سایت دل رو چک می کردم یه دانلود منیجر گذاشته واسه دانلود درایورا.با این برنامه می شه چیزای دیگه هم دانلود کرد یا فقط مخصوصه درایورایه 5010 هستش؟
    Last edited by sina.belyad; 04-02-2011 at 13:41.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا اگه ميشه دوباره درايور ها رو يه سايتي که ف ي ل ت ر نيست آپلود کنيد
    منظورم پست دوستمون sheytoon001 تو صفحه 1 هست
    ممنون

داره خودمونی میشه shahab314's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوباره به همه دوستان، خدمتتون عرض کنم که دیشب دوباره ویندوز 7 ریختم ، بعد از کلی مشکل سر نصب کارت گرافیک با کما تعجب دیدم که کارت گرافیکم 550 شناخته شد در حالی که من درایور ATI 5470 رو به خاطر نصب نشدن درایور 4650 که خوده زیگورات بهم داده بود نصب کردم!!!!!!!
    واقعا عجیبه!!
    البته قبل از نصب درایور خود ویندوز 4650 میشناختش منتها چون درایورش نصب نمیشد تا تنظیمات کارت گرافیک بیاد، من اینکارو کردم
    حالا نظر شما چیه ؟
    به نظرتون کارت گرافیکم درست نصب شده؟؟

اره درست نصب شده

منم گرافیکم 550 هست و همیشه درایور 5470 رو که نصب میکنم راحت میشناسه و مشکلی ندارم

چون حوصله نداشتم گرافیک 550 رو دانلود کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

.
    دوست عزیز اصلن طبیعی نیست،یعنی ال سی دی ها همشون اینطورن؟!! فکر نمیکنم...شدید خورده تو ذوقم! نمیدونم چرا اینجوریه...تنظیمات لپ تاپ رو مثل پی سی رو 1024*768 گذاشتم و باز زوم کردم ولی کماکان شطرنجی بود... به هر حال ممنون از پاسخت.
    .
    شما براتون مهم نیست این مسئله زوم کردن؟ باقی 5010 دارها چطور؟ کسی با فتوشاپ کار نمیکنه؟
    شما می تونید از نرم افزار Picasa استفاده کنید مشکلت حل میشه.. خودمم استفاده میکنم

9. این کاربر از ali_z051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

.
    .
    فکر کنم دلیلش رو پیدا کردم
    الان تو متنیتور crt هم دیدم که دقیقا به همین صورت شطرنجیه(با ACDsSee عکس رو بزرگ کردم)، اتفاقا xp هم روش نصبه!
    بنظرم دلیلش برنامه ایه که باهاش عکس رو بزرگ میکنین
    در xp اگه با برنامه windows picture and fax روی عکس زوم کنید میبینید که بجای شطرنجی شدن تار میشه اما فرضا با paint یا ACDSee شطرنجی نشون میده
    از اونجا که ویندوز 7 ، window picture and fax فکر نمیکنم داشته باشه ، شما از photozoom هم استفاده کنید، شنیدم اون نرم افزار تا حدی بزرگنماییه بهتری داره(البته امتحان نکردم)
    در مورد فوتوشاپ اطلاعی ندارم

---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------

سلام
    دوستان برای srs صدا هم برنامه هست؟ که بشه srs رو تنظیم کرد؟چون روی Asus هم دیدم این برنامه رو
    کنترل پنل رو باز کن و all controlpanel items رو بزن
    بعد روی آیکن IDT Audio control panel کلیک کن
    البته حتما باید درایور صدا رو نصب کرده باشی

11. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا اگه ميشه دوباره درايور ها رو يه سايتي که ف ي ل ت ر نيست آپلود کنيد
    منظورم پست دوستمون sheytoon001 تو صفحه 1 هست
    ممنون
    متاسفانه بخاطر حجم فابل ها امکان آپلود که ندارم
    چرا از سایت دل دانلود نمیکنید؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اره درست نصب شده

منم گرافیکم 550 هست و همیشه درایور 5470 رو که نصب میکنم راحت میشناسه و مشکلی ندارم

چون حوصله نداشتم گرافیک 550 رو دانلود کنم
    درایورهای گرافیکی که در سایت دل برای 5010 قرار گرفته ، هرسه یکی هستن، میتونید لینکاشون رو با هم مقایسه کنید
    یعنی فرقی نمیکنه کدوم رو دانلود میکنید چون دی هر صورت یه فایل دانلود میشه که مخصوص هر سه گرافیکه
    نمیدونم چرا جدا از هم گذاشتنشون

14. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

نمیدونم دوستان عزیز چرا مشکل گرافیکی پیدا کردن؟
    من گرافیکم 5650 هست تو همه موارد خوب جواب داده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •