تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 268 از 380 اولاول ... 168218258264265266267268269270271272278318368 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,671 به 2,680 از 3793

نام تاپيک: درخواست و اعلام قیمت انواع تلویزیون، فقط در این تاپیک

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

بودجه تا 800 تومن حدودا
    سایز بزرگ نمیخوام دیگه حداکثر 32 باشه
    ممنون میشم یه مدل خوب حالا از هربرندی که بتونه mkv با زیرنویس پخش کنه معرفی کنید

32 اینچ که نمیتونید بگیرید اصلا با این بودجه
    2 مدل هست یکی ال سی دی 26 اینچ ال جی به قیمت 695.000 تومنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکیم ال ای دی 26 اینچ سامسونگ به قیمت 850 تومنه

به نظر من یا نخرید یا اگه میخرید حداقل بالای 32 بخرید، چون نزدیک 700-800 تومن پولو با خرید این نیمچه تلویزیون میریزید دور و اینقد کوچیکه که دیدن تصویر HD توش هیچ لذتی نداره براتون.

گزینه پیشنهادی من ال سی دی CS5600 ال جی سایز 32 اینچه به قیمت 1.090.000 که حداقل یه تلویزیون بزرگ و بروزه و ارزش پول دادن داره.
    در ضمن این مدلها همشون فایلهای MKV بهمراه زیرنویسو راحت پشتیبانی میکنن.

بازم خودتون میدونید و ممکنه هزینه این پول واسه اتاق خواب براتون اقتصادی نباشه، بهرحال امیدوارم هر TV که خریدید براتون کار کنه سالهای سال، موفق باشید.
    Last edited by parham511; 06-12-2012 at 23:42.

2. 3 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

سلام دوستان LED تا یک میلیون و پانصد چی پیشنهاد میکنید.سایزش 37 اگه باشه که عالیه

دوست من ال ای دی 32 اینچ ال جی تو این صفحه چند مدل هست با قیمتای 1.100.000 و 1.200.000 تومان

و ال ای دی های سامسونگ در لینک زیر هم 5 مدل هستند سایز 32 که اکثرا به بودجتون میخوره
    سایز 37 ال ای دی که با این قیمت پیدا نمیشه حتی برای خرید ال سی دی با این سایز باید 1.617.000 تومان هزینه کنید و مدل CS4600 رو بخرید که مشخصاتش در لینک زیر هست
    با هزینه 1.800.00 هم میتونید LCD ساز 42 اینچ ال جی مدل CS4600 رو بخرید که با توجه به قیمتش تصویر و اندازه فوق العاده عالی داره.

4. 2 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ashkan22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

32 اینچ که نمیتونید بگیرید اصلا با این بودجه
    2 مدل هست یکی ال سی دی 26 اینچ ال جی به قیمت 695.000 تومنه

یکیم ال ای دی 26 اینچ سامسونگ به قیمت 850 تومنه

به نظر من یا نخرید یا اگه میخرید حداقل بالای 32 بخرید، چون نزدیک 700-800 تومن پولو با خرید این نیمچه تلویزیون میریزید دور و اینقد کوچیکه که دیدن تصویر HD توش هیچ لذتی نداره براتون.

گزینه پیشنهادی من ال سی دی CS5600 ال جی سایز 32 اینچه به قیمت 1.090.000 که حداقل یه تلویزیون بزرگ و بروزه و ارزش پول دادن داره.
    در ضمن این مدلها همشون فایلهای MKV بهمراه زیرنویسو راحت پشتیبانی میکنن.

بازم خودتون میدونید و ممکنه هزینه این پول واسه اتاق خواب براتون اقتصادی نباشه، بهرحال امیدوارم هر TV که خریدید براتون کار کنه سالهای سال، موفق باشید.
    ممنون از زحمتی که کشیدید ولی مطمئنید که سامسونگ هم mkv پخش میکنه؟
    Last edited by ashkan22; 07-12-2012 at 14:36.

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

ممنون از زحمتی که کشیدید ولی مطمئنید که سامسونگ هم mkv پخش میکنه؟راستی اون لینکهائی که برا ال جی بودند باز نشدند
    سامسونگ MKV پخش می کند.

7. 3 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

سامسونگ همه چی پخش میکنه، علاوه بر MKV،MP4، و ... حتی فایلهای فلش با پسوند FLV که از یوتیوب دانلود میکنمو پخش میکنه، قدرت پخشش آخرشه واقعا.

9. 3 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

14

دوست من ال ای دی 32 اینچ ال جی تو این صفحه چند مدل هست با قیمتای 1.100.000 و 1.200.000 تومان

و ال ای دی های سامسونگ در لینک زیر هم 5 مدل هستند سایز 32 که اکثرا به بودجتون میخوره
    سایز 37 ال ای دی که با این قیمت پیدا نمیشه حتی برای خرید ال سی دی با این سایز باید 1.617.000 تومان هزینه کنید و مدل CS4600 رو بخرید که مشخصاتش در لینک زیر هست
    با هزینه 1.800.00 هم میتونید LCD ساز 42 اینچ ال جی مدل CS4600 رو بخرید که با توجه به قیمتش تصویر و اندازه فوق العاده عالی داره.
    ممنون از راهنمایتون.من ترجیح میدم سونی یا پاناسونیک باشه.آیاLED 37 تا 2 میلیون سونی یا پانوسونیک چیزی هست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

ممنون از راهنمایتون.من ترجیح میدم سونی یا پاناسونیک باشه.آیاLED 37 تا 2 میلیون سونی یا پانوسونیک چیزی هست؟
    خیر
    سونی و پاناسونیک با توجه به اینکه تو کشور مونتاژ نمیشن و کلا از خارج وارد میشن تعرفه گمرکی بیشتری دارن و توی LED هاشون همچین گزینه ای ندارن

مگر اینکه 2200 هزینه کنید و LED پاناسونیک مدل DT30 بخرید سایز 32 اینچ که 3بعدیه و یک عینک رایگان داره.

پروفشنال ashkan22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سامسونگ همه چی پخش میکنه، علاوه بر MKV،MP4، و ... حتی فایلهای فلش با پسوند FLV که از یوتیوب دانلود میکنمو پخش میکنه، قدرت پخشش آخرشه واقعا.
    واقعا این سامسونگ باید یه فکری به حال نماینده هاش بکنه!! از سه جا که فقط سامسونگ میفروختن و حداقل دوتاش رو میدونم که واقعا نمایندگی هستند پرسیدم گفتند نه فقط فرمتهای معمول رو پخش میکنه سامسونگ !! منم گفتم که الان معمول تر از mkv نداریم که گفت نه چیزائی مثل divix منظورمه !!!! یکیشون هم گفت نمیدونم اگه فلش داری بیار امتحان کنیم!! خاک تو سر این جور فروشندگی!!!

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

واقعا این سامسونگ باید یه فکری به حال نماینده هاش بکنه!! از سه جا که فقط سامسونگ میفروختن و حداقل دوتاش رو میدونم که واقعا نمایندگی هستند پرسیدم گفتند نه فقط فرمتهای معمول رو پخش میکنه سامسونگ !! منم گفتم که الان معمول تر از mkv نداریم که گفت نه چیزائی مثل divix منظورمه !!!! یکیشون هم گفت نمیدونم اگه فلش داری بیار امتحان کنیم!! خاک تو سر این جور فروشندگی!!!
    فروشنده ها کم و بیش اطلاعات دقیقی ندارند. کسی که می خواد میلیونی خرج کنه باید قبلش دفترچه مدل مورد نظرشو دانلود کنه تا از مشخصات ریز محصول مطلع بشه و قبل از خرید نیز در مغازه تست کنه.
    حالا باز خوبه این طرف تو مشخصات گفتن کمتر از واقع میگه نه بیشتر.
    Last edited by smhsh121; 07-12-2012 at 23:17.

14. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه moslem1391's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام.لطفا یه مدل تلویزیون بهم معرفی کنید که کیفیت full HD باشه با قیمت.البته سایز 40 ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •