تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 268 از 451 اولاول ... 168218258264265266267268269270271272278318368 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,671 به 2,680 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

1

آقای جی ان یو لینوکس چه خبر از مک ؟

نصب شد اومد بالا ... چه شکلیه ؟ خوشگله ؟ خوش تیپ هم هست یا باید تم و این جور چیزا تنش کنیم ؟

نگفتی چه طوری نصب کردی و کدوم ورژن رو تست کردی.

سلام یه بار نصب کردم اومد بالا ولی خب یه سری مشکلات با شناسایی بعضی سخت افزارها داشت

هنوزم دارم روش کار میکنم اگه خدا بخواد همین روزها این مشکلات حل میشه

تازگیها اپل خط تولید سیستماشو ارتقا داده و میشه یه کارایی کرد الانم نصب شده دارم خوشکل و از این بازی ها که

باید گرافمونو شناسایی کنیم (نیست خیلی سیتممون جدید) هنوز اپل از کارت گرافیک استفاده نکرده که تازه کم کم

داره درایوراش میاد

نمیدونم این اپل چیه داره در برابر اسوسو این همه شرکت که همه میگن اپل
    اما مکینتاش واقعا سیستم عامل کاملی هست

اگه میخوای اموزششو بذارم که نصب کنی یا صبر کنیم کامل قطعات سر جاشون مچ شدن اموزششو بذارم

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام یه بار نصب کردم اومد بالا ولی خب یه سری مشکلات با شناسایی بعضی سخت افزارها داشت

هنوزم دارم روش کار میکنم اگه خدا بخواد همین روزها این مشکلات حل میشه

تازگیها اپل خط تولید سیستماشو ارتقا داده و میشه یه کارایی کرد الانم نصب شده دارم خوشکل و از این بازی ها که

باید گرافمونو شناسایی کنیم (نیست خیلی سیتممون جدید) هنوز اپل از کارت گرافیک استفاده نکرده که تازه کم کم

داره درایوراش میاد

نمیدونم این اپل چیه داره در برابر اسوسو این همه شرکت که همه میگن اپل
    اما مکینتاش واقعا سیستم عامل کاملی هست

اگه میخوای اموزششو بذارم که نصب کنی یا صبر کنیم کامل قطعات سر جاشون مچ شدن اموزششو بذارم

امید ندارم بیاد بالا. آخه نصب شد و تا صفحه لاگین پیشرفت ولی ...
    ورژن من 10.6.3 بوده. شاید گیر از ورژنش بود ... بعدا باز هم تست میکنم فقط واسه اینکه ببینم مک چه جوریه. کاراییش به ویندوز نمیرسه قطعا. به خاطر کنجکاوی شدید میخوام یه چند روز نصب باشه حال کنم.

شما ورژنی که میاد بالا رو بگو من هم ور برم. اگه مشکلات هم حل شد آموزشش رو بزار بچه ها حال کنن.

منتها تاپیک جدا بزنی فکر کنم بهتره. یا تو تاپیک نصب مک بزاری بهتره. اینجا هم یه رفرنس بده به اونجا هر کی خواس میره اونور استفاده میکنه.

3. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

در تکمیل حرف رفیقمون هم باید بگم وقتی به برق وصلش میکنی دیگه حالتهای مختلف معنایی نداره .
    یعنی چیه حسن جان ؟ منظورت اینه که کاره بیهوده ای هست یا اینکه اصلا سیستم دیگه روی حالت های مختلف تغییری ایجاد نمیکنه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

یعنی امکان داره با تعیین نا درست حالت ها سیستم به هنگ های زیاد دچار بشه !؟
    هنگ مه نه بابا. core i7 720 مگه شوخیه

من یه چیز بگم با اجازه دوستان. توربو بوست تو حالت سیو باتری نا فعال فکر نکنم بشه. فعال هست ولی کمتر بوست پیدا میکنه.

تو برق هم بزنیم کلا همه حالت ها به قول حسن جان یکی نمیشه فکر کنم. هر حالت رو جدا میشه برنامه ریخت که اگه برق بود چه جوری باشه و اگه نبود چه جوری.
    حتی درصد بوست سی پی یو رو هم میشه تغییر داد. الان یادم نیست کجا بود ... یکی از دوستان پرسیده قبلا و من هم بهش گفتم معنی اون درصد ها که تو فلان نرم افزار عوض میکنیم چیه. اون درصد ها واسه همین تغییر بوست هسته باید باشه.

منتهاش من باید این قضیه رو دقیق تست کنم نتیجه رو بگم چون cpuz و نرم افزار های مشابه یه مقداری مشکوک میزنن و میترسم درست حسابی کلاک رو نشون ندن. من میخوام بزارم تحت بار 8 ترده که هسته ها تا آخر پر بشه و بعد ببینم سرعت سی پی یو واقعا چند هست.

لپ تاپ برگرده خبر میدم.

---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------

میگم بروبچس n61jq تو تاپیک نمایش دستاپ ها شرکت نمی کنید ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بیاین بابا شلوغش کنید همه ببینن ان61 خفنه.
    Last edited by alireza1411; 01-10-2010 at 11:02.

6. 4 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تو لپتاپ ما که وقتی به برق هست همیشه از high prforance استفاده حتی اگه پلن power saver باشه . فکر نکنم قرقس داشته باشه با مال شما . اما اگه با باتری بخوای کار کنی راحت میتونی مصرفتو پایین بیاری من که بشخصه موقع استفاده از باتری کمتریم میزان cpu رئ انتخاب میکنم . البته اگه نیز داشته باشم میبرمش رو بالانس . به نظر من بهترین گزرینه بالانسه . چون همه چیز اتوماتیک وار بالا و پایین میشه . راستی داش علیرضا من این کلاک cpu رو قبلا چک کردم کمترینش حدود 900 هست ! بیشترینشم تا همون 2800 . اما هسته ها پر نشده بود . این تست مال n61 هست ولی بازم فکر نکنم فرقی کنه . کلا با حالت توربو باست زیاد حال نمیکنم . دوست دارم یکی بگه فرق واقعی این cpu با همتای خودش در دسکتاپ توی چیه ! اخه نمره ویندوز 7 که بهش 7 هست ! پس چیز الکی نیست . از یه جهتم دوست دارم بدو نم واقعا قدرتش خیلی فرق داره؟ یا فرقش فقط توی همین مصرف کمشه ؟ کسی نظری نداره؟
    Last edited by hasanoooooooo; 01-10-2010 at 11:54.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دمتون گرم. متوجه شدم.

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

در تکمیل حرف رفیقمون هم باید بگم وقتی به برق وصلش میکنی دیگه حالتهای مختلف معنایی نداره .
    یعنی چیه حسن جان ؟ منظورت اینه که کاره بیهوده ای هست یا اینکه اصلا سیستم دیگه روی حالت های مختلف تغییری ایجاد نمیکنه ؟
    البته علیرضا جان هم توضیحاتی داد. اما بر خلاف نظر دوستمون باید عرض کنم که فرقی نمیکنه که شما روی برق باشی یا باطری ، وقتی از تنظیمات مصرف انرژی خود ویندوز یا برنامه ی power4gear استفاده می کنید ، این تنظیمات اعمال میشه و سیستم بر مبنای اون مصرف انرژی سخت افزار رو مدیریت میکنه!
    من هم الان لپ تاپم موجود نیست اما با توجه به تجربه ای که داشتم و یادمه ، وقتی در حالت نهایت ذخیره ی انرزی قرار بدیم ، دیگه سی پی یو آتیش نمیکنه ! و در حد اقل فرکانس کاریش باقی میمونه ! یا در یک رنج کوچکتری افزایش فرکانس یده !
    در مورد هنگ کردن هم ، عوامل فراوان نرم افزاری میتونه باعث اش باشه و در مورد یک سیستم بروزی مثل N61 بعیده ضعف سخت افزاری عامل هنگ کردن باشه حتی در حالتی که کمترین پرفورمنس رو انتخاب کنید!

10. این کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

البته علیرضا جان هم توضیحاتی داد. اما بر خلاف نظر دوستمون باید عرض کنم که فرقی نمیکنه که شما روی برق باشی یا باطری ، وقتی از تنظیمات مصرف انرژی خود ویندوز یا برنامه ی power4gear استفاده می کنید ، این تنظیمات اعمال میشه و سیستم بر مبنای اون مصرف انرژی سخت افزار رو مدیریت میکنه!
    من هم الان لپ تاپم موجود نیست اما با توجه به تجربه ای که داشتم و یادمه ، وقتی در حالت نهایت ذخیره ی انرزی قرار بدیم ، دیگه سی پی یو آتیش نمیکنه ! و در حد اقل فرکانس کاریش باقی میمونه ! یا در یک رنج کوچکتری افزایش فرکانس یده !
    در مورد هنگ کردن هم ، عوامل فراوان نرم افزاری میتونه باعث اش باشه و در مورد یک سیستم بروزی مثل N61 بعیده ضعف سخت افزاری عامل هنگ کردن باشه حتی در حالتی که کمترین پرفورمنس رو انتخاب کنید!
    آره علی جان درسته ! دقیقا من بعد از نصب kaspersky به هنگ کردن افتادم !!

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

تو لپتاپ ما که وقتی به برق هست همیشه از high prforance استفاده حتی اگه پلن power saver باشه . فکر نکنم قرقس داشته باشه با مال شما . اما اگه با باتری بخوای کار کنی راحت میتونی مصرفتو پایین بیاری من که بشخصه موقع استفاده از باتری کمتریم میزان cpu رئ انتخاب میکنم . البته اگه نیز داشته باشم میبرمش رو بالانس . به نظر من بهترین گزرینه بالانسه . چون همه چیز اتوماتیک وار بالا و پایین میشه . راستی داش علیرضا من این کلاک cpu رو قبلا چک کردم کمترینش حدود 900 هست ! بیشترینشم تا همون 2800 . اما هسته ها پر نشده بود . این تست مال n61 هست ولی بازم فکر نکنم فرقی کنه . کلا با حالت توربو باست زیاد حال نمیکنم . دوست دارم یکی بگه فرق واقعی این cpu با همتای خودش در دسکتاپ توی چیه ! اخه نمره ویندوز 7 که بهش 7 هست ! پس چیز الکی نیست . از یه جهتم دوست دارم بدو نم واقعا قدرتش خیلی فرق داره؟ یا فرقش فقط توی همین مصرف کمشه ؟ کسی نظری نداره؟

من هم همین رو میگم دیگه حسن جان. آخه فکر نکنم 900 عدد درستی باشه. مگه 1.6 تا 2.8 نباید باشه. این 900 از کجا اومد آخه ؟؟؟؟؟/

فرقش با مال دستاپ اینه که مال دستاپ کلاکش رو 2.8 هست ولی مال ما وقتی بار بندازی روش میره 2.8. یه مقداری هم شاید مصرف ترانزیستورها رو به طریقی کم کردن که آمپر کمتر بکشه.

حالا این بحث جدی شده باید یه سرچ اساسی کنم ببینم دقیقا کلاک تو حالات مختلف پاورگیر چنده و چه جوری کم و زیاد میشه و ...
    برای خودم هم خیلی سوال شده

13. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دوستان من هر چی اینجا رو میخونم متوجه نمیشم چه جوری ممکنه کلاک بشه 900 !!!!
    باید بین 1.6 تا 2.8 باشه. به نظرم برنامه ها اشتباه دارن میکنن

کسی اطلاعاتی به دست آورد بگه. من دارم از کنجکاوی تلف میشم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حسن جان مقایسه ی این سی پی یو و 920qm و 750 و 920 هم تو این لینک بود. اینجا رو نگاه کن ببین چیزایی که میخوای هست یا نه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •