دوستان این سرعته منه ساعت 11:30 شب سرویسمم 128 با سرور بوستون تو آمریکا ببینید
راستی من که شارژ کردمو داره از شارژم کم میشه.شبانه رو همخ باید ببینم رایگانه و سرعتش خوبه
دوستان این سرعته منه ساعت 11:30 شب سرویسمم 128 با سرور بوستون تو آمریکا ببینید
راستی من که شارژ کردمو داره از شارژم کم میشه.شبانه رو همخ باید ببینم رایگانه و سرعتش خوبه
سلام دوستان این تصویر تسته منه با سرور آمریکا بوستون سرویسمم 128 ساعت 11:30 شب از شارژمم کم میشه
![]()
این یکی هم جدید با یه سرور اونوره دنیا.همین ساعت پسته قبلی.این دورترین سرور نسبت به منه.که یه جزیره بعد از آمریکاست
بعدی رو هم با نزدیکترین سرور میزارم که فقط دوستان نسبت به سرعت و پینگ سوالی در مورد تست نداشته باشن
من 11 و نیم اومدم اونجا
---------------------------------------------------
می خوام عمق فاجعه رو براتون مقایسه کنم.
اینترنت مخابرات تهران:
سرویس 1 مگ نامحدود= 38000 تومان
چون قبض های ما دوماهه است ضربدر 2 می کنم این قیمت رو که میشه= 76000 تومان
حجم قابل دانلود در ماه=
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینترنت مخابرات اصفهان:
سرویس 128 اسمی و 1 مگ واقعی
اگه بخواهیم 324 گیگ (مثل تهرانی ها) در ماه دانلود کنیم=
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنتیجه گیری: خوب با این اوضاع تهرانی ها با 76000 تومان در دو ماه می تونن 324 گیگ دانلود کنند و ما همین میزان حجم رو در دو ماه با 810000 تومان می تونیم دانلود کنیم.
حالا اگه 810000 تومان رو منهای 76000 تومان کنیم معلوم میشه که ما 734000 تومان پول زور داریم میدیم
با سلام
امروز بالاخره تونیستم توی مخابرات ثبت نام کنم.
اما وقتی این مطالب رو در اولن پستها خوندم پشیمون شدم چرا اشتراک نداگستر که سرعت حتی 1m رو هم میده قطع کردم و توی مخابرات ثبت نام کردم....نمیدونم چی کار کنم؟ من خیلی دانلود میکنم و سرعت هم برام خیلی مهمه دوست دارم حداقل512باشه!!!! حالا خواهش میکنم شما بگید چی کار کنم؟ صبا نت ه جورایی خیلی بهتره به نظرم ...واقعا موندم
خواهش میکنم حتما کمکم کنید ببینم که باید اگه از مخابرات تماس گرفتند قبول کنم یا نه و برم سراغ صبا نت (نداگستر؟!!) خواهش میکنم راهنماییم کنید... راستی میدونید مخابرات مودم وایرلس tp-linktd-w8901 ویا یه چیزی شبیه این رو داره یا نه؟
چرا کسی جواب نمیده؟
اصلا اینجوری که مگید، پشیمون شدم از مخابرات میرم همون صبانت رو میگیرم
شبانه هنوز برای من رایگانه چون شبا سرعت میشه 20 کیلوبایت حالا دانلود کنم یا نه.
مخابرات که میگفت تا پایان قراردادتون شبانه رایگانه
Last edited by abbasjun; 08-08-2011 at 05:06. دليل: گ<>پ
الان یک ساعتی میشه که ماله من اومده رو 60 الی 70 تا چند ساعت پیش رو مایه های 20 الی 30 بود![]()
من 1مگ داشتم سرعتم روی 220 بود، الان 60 بالاتر نمیره، واسه شبانه هرکار شده میکنم، حتی حاضرم توی تهران هم اگه لازم بشه پیگیری کنم.
میرم توی تاپیک سایر isp ها فقط حسرت میخورم.. تا به کی؟
سرعت 1 مگ دارم
دیروز 30kb بود ولی امروز با نوسان روی 70kb رسیده
همجنان اعتبار کم نمیشه
الهی که ....
خیر نبینند
منم همینطور شبانه رایگان دارم از ترافیکمم شب ها کم نمیشه ولی چه فایده.20 کیلوبایته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)