راستي Adsl 2 چيه چطوري اگه كسي بلده تو ضيح بده .
1-ماهيانه چقدر هزينه اش.
2-كرج هم داره يانه.
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
راستي Adsl 2 چيه چطوري اگه كسي بلده تو ضيح بده .
1-ماهيانه چقدر هزينه اش.
2-كرج هم داره يانه.
با سلام من در محدوده توکلی هستم فکر میکنید کیفت صبا خوب باشد البته من نامحذوذ 128 میخواهم با تشکر
بر خلاف شايعات آسيا تك بهترينننننننننن سرويس دهنده هست بدون قطعي ارزان پشتيباني 24 ساعته
نا محدود
64 10.000
128 20.000
با احتساب 6% ماليات و عوارض و 3.500 تومان آبونمان مخابرات .
benazare man asia tek ham bad nist chon ghaymatesh khayli paeene
256 ro mide 26 va 512 ro 40
va gero keshie modem ham nadare ke be ga az ma bekharid
vali faghat sharayete sor`at bala gereftanesh ye kam sakhte ke daneshjo bayad bashi baraye khanegi
سلام
من تقاضای Adsl از شرکت شهراد دادم ولی گفتند که خط شما فیبر نوری و نمیتونیم ساپورت کنیم.
آیا شرکتی در تهران هست که بر روی خطوط فیبر نوری هم خدمات ارائه کند؟
در ضمن شکل اون جعبه های مربوط به فیبر نوری را لطفا بگذارید.
بهترین نیست و بدترین هم نیست. اما افت سرعت زیاد داره.
از نظر قیمت هم مناسب البته قیمتش مانند داتک
دوست عزیز زقبلا توضیح دادم. فیبر نوری رو نمیشه رانژه کرد. تنها راهی که شما دارید اینه که برید مخابرات و تقاضای تعویض سیستم خططون رو از فیبر نوری به معمولی بدهید . کمی دوندگی داره اما شدنی هست. حتما امروز عکسش رو براتون میگیرم
دوست عزیز اول فارسی بنویس فینگلیش ممنوع . خودت باشی حوصله میکنی بخونی
آسیاتک 256 رو 24 تومان میده حواست باشه مالیات نباید برات بزنه
adsl 2تو ایران زیاد فرقی با این یکی نمیکنه.
فقط در اولی میگن نهایت 8 کیلومتر فاصله از مخابرات فاصله بیشتر از adsl2 استفاده میکنند.
( اجرا نمیشه)در اين روش سرعت انتقال داده بسيار بالاتر از ADSL و مسافت قابل پوشش آن نيز بيشتر است. در اين روش سرعت دسترسي يه اينترنت تا 3 برابر بيش از روش ADSL است. سرعت download دادهها و اطلاعات در روش ADSL حداكثر 8MBps و در روش +ADSL2 حداكثر 25MBps يعني بيش از 3 برابر است.
تنها کسی که ادعا داره این سرویس ارائه میده شاتل که به نظر من دروغ میگه چون یک دفعه سر همین جریان مچشون گرفتم و طرف میونده بود چی بگه
به چند دلیل
1 - مودمی که میخواست بهم بده 2 رو پشتیبانی نمیکرد
2- طبق فایل فلاشی که تو سایت شاتل سرعت دانلود رو بالاتر از 1 نشون میده. اما شما میتونید امتحان کنید سرعت دانلودتون با بقیه هیچ فرقی نمیکنه
کرج رو صبانت ساپورت میکنه البته یکی سری تلفنها رو سرعت جالبی داره تنها ایرادش محدودیت دانلودش
کیفیت خوب اما سرعت 128 نداره 256 به بالاست. و محدودیت دانلود داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)