طبق عکس زیر تو قسمت "نام سرویس " هر چی نوشته میشه حجم یک ماه , و تو قسمت "ترافیک مصرفی" که دوبرابره ، حجم دو ماهه است.:
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
طبق عکس زیر تو قسمت "نام سرویس " هر چی نوشته میشه حجم یک ماه , و تو قسمت "ترافیک مصرفی" که دوبرابره ، حجم دو ماهه است.:
![]()
دیشب از ساعت 3 تا 4 سرعت کم شد با PingPlotter تست گرفتم پکت لاست شدید داشت الان هم دوباره از 2 تا 4.21 که دارم این را مینویسم خراب شده دوباره همین صفحه 5 دقیقه طول کشید تا باز بشه ناگفته نماند سایتهای داخلی هیچ مشکلی ندارند ویرایش: تا ساعت 8 همچنان خراب
Last edited by javan01; 24-08-2013 at 19:11.
آره سرعت دیشب ساعت 2.5 به بعد اصلن مسخره شد !! گوگل و هیچ سایتی رو به هیچ عنوان باز نکرد فقط در حال لود کردن بود... امروز هم ساتیا پیام داد که از طرف مخابرات بوده. واقعن مایه تاسفه زندگی توی این کشور.. توی کشورهای غربی دارن شبکه ی 4جی رو با اون سرعت به ملت میرسونن ، اینجا یه شبکه ی زپرتی خطی هم هرروز با مشکل مواجهه.. اونم از طرف شرکت بیس ارتباطات که مخابرات باشه.. مثلن مخابرات زیرساخت شبکه ی ارتباطاتمونه..!! وای بر ما.....
پیامک داده :
"مشترک گرامی به اطلاع می رساند که اینترنت در مرکز سوییچ ایران به بین الملل، کندی شدید دارد اما شما می توانید از سایت aparat.com براحتی فیلم ببینید و یا از سایت download.tebyan.net با سرعت عالی نرم افزار دانلود نمایید و در دسترسی به سایتهایی که در داخل ایران هستند مشکلی وجود ندارد."
امیدوارم این یه ذره تاسیسات آبکیشون هم آتیش بگیره که کار خودشونم لنگ بشه و خیال همه راحت بشه.
سرعت افت شدید کرد
من 5 دقیقه طول کشید تا تونستم این صفحه رو ببینم
به نظر درست شده ........... فقط خدا کنه دوباره خراب نشه ........... الآن ساعت 2 هست و سرعت خیلی عالی بود نسبت به شبای دیگه ...
Last edited by ashkan 73; 25-08-2013 at 12:51.
الان سایت های داخلی باز نمیشه مثل ورزش 3 و دانلودها ولی اوت لوک باز نمیشه دیشب هم درست شده بود
ویرایش:حالا سایت های خارج از ایران هم دارن The connection has timed out میدن
Last edited by javan01; 25-08-2013 at 15:53.
به این سرور که سه رقم سومش 111 هست وصل میشه ولی اصلا صفحه باز نمیکنه باید خاموش روشن کرد
یکی دو روزه سرعت من از 100 بالاتر نمی ره اول فکر کردم موقتیه ولی الآن چک کردم دان استریمم را کم کردن 1016 آپ استریم را زیاد کردن 1000 !!! (256 نمحدود)
![]()
برا من فرقی نکرده...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)