تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 268 از 1291 اولاول ... 1682182582642652662672682692702712722783183687681268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,671 به 2,680 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خبر جديد
    اگر به سايت ايرانسل و قسمت مودم ها مراجعه كنيد مي بينيد تمام مودم ها زيرش نوشته شده است "‌موجود نيست " و در حال حاضر فقط همان مودم هاي كله قندي با قيمت 40 هزار تومان موجود است ، به نظر مي رسد ! به نظر ميرسد اين كله قندي ها با رنگ جديد يك ورژن از مدل قبلي جديدتر مي باشد ،‌البته فقط به نظر مي رسد !.
    مثل اينكه ايرانسل تعداد زيادي از اين مودم ها را در انبار دارد و با قيمت پايين تر مي خواهد به مشتريان بدهد.

---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------

http://wimax.irancell.ir/Layer3/?id=149

2. 4 کاربر از web4web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کیفیت این مودم کله قندیه چطوره؟!
    تو این مملکت رو هیچی نمیشه حساب کرد ،مگه این طرح های نامحدود با مودم رایگان برای زمستون نبود؟! من خواستم 256 بگیرم صبرکردم تا برم کارآموزی و از شرکت معرفی نامه 256 بگیرم حالا که دارم میرم کارآموزی می بینم طرح رو جمع کردن...
    گند بزنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خبر جديد
    اگر به سايت ايرانسل و قسمت مودم ها مراجعه كنيد مي بينيد تمام مودم ها زيرش نوشته شده است "‌موجود نيست " و در حال حاضر فقط همان مودم هاي كله قندي با قيمت 40 هزار تومان موجود است ، به نظر مي رسد ! به نظر ميرسد اين كله قندي ها با رنگ جديد يك ورژن از مدل قبلي جديدتر مي باشد ،‌البته فقط به نظر مي رسد !.
    مثل اينكه ايرانسل تعداد زيادي از اين مودم ها را در انبار دارد و با قيمت پايين تر مي خواهد به مشتريان بدهد

مرسی عزیز نکته جالبی بود! دیدم...
    ضمنا یک گله ای از دوستان بکنم! وقتی کارتون راه میفته، نرید پشت سرتون رو هم نگاه نکنید!!! بیائید بحث کنیم در جهت رفع مشکلات، متشکرم...

ضمنا قابل توجه دارندگان BM635، در مورد ریست شدن این مودم دارم به یه جاهایی میرسم، لطفا تست کنید ببینم مال شما هم همینطور میشه:
    برید تو صفحه مودم و حالت WEP یا کلا امنیتی رو غیر فعال یا Diable کنید، یعنی وایرلس بدون رمز ارتباط برقرار کنه و تا جایی که میشه سیستم و مودم رو روشن بذارید تا ببینیم ریست میشه یانه؟
    حالا از کجا بدونید که ریست شده یانه؟ ببینید شما سیستم رو که بیکار و روشن ولش کنید و برید، اگر مودم ریست بشه، بالون کانکشن کنار ساعت میاد و میمونه، یعنی شما اگر بعد از مثلا 6 ساعت اومدی و دیدی که بالون کانکشن کنار ساعت داره نمایش داده میشه بدونید که مودم ریست شده...

در مورد مسئله امنیت بعدا میپردازم بهش...

5. این کاربر از jamalmashang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام دوستان
    آقا بعد از اینکه من شنبه همین هفته ثبت نام کردم و بعد از Email هایی که برام اومد یک SMS امروز ایرانسل برام ارسال کرد که اگر تا 28 روز دیگر مبلغ رو پرداخت نکنید عضویت شما منتفی میشه و همچین چیزایی...!
    از طرف دیگه هم امروز با توجه به تاریخ باید باهام تماس میگرفتند که نگرفتند به جاش این SMS اومد..حالا به نظر شما من پول رو بریزم به حساب؟!

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    آقا بعد از اینکه من شنبه همین هفته ثبت نام کردم و بعد از Email هایی که برام اومد یک SMS امروز ایرانسل برام ارسال کرد که اگر تا 28 روز دیگر مبلغ رو پرداخت نکنید عضویت شما منتفی میشه و همچین چیزایی...!
    از طرف دیگه هم امروز با توجه به تاریخ باید باهام تماس میگرفتند که نگرفتند به جاش این SMS اومد..حالا به نظر شما من پول رو بریزم به حساب؟!
    سلام نه باید صبر کنی خودشون زنگ بزنن چون اگر پول رو بریزی و یک زمانی به دلایل مختلف خونتون آنتن نده ایرانسل پول رو پس نمیده ٫ الان هم با یک سیم کارت ایرانسل زنگ بزنید بگین چرا هنوز زنگ نزدن به من

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

دوست عزیز دقیقا من و شما هم دردیم منم شنبه ثبت نام کردم و همچنان منتظر تماس ایرانسل هستم برای دستور پرداخت پول. و برای منم امشب اس ام اس 28 روز دیگه اومد. این ناهماهنگی در ایرانسل واقعا جالبه. ولی اگه به قول دوستان تمام مودمها به غیر از کله قندی تموم شده باشه فکر کنم سال دیگه باید منتظر زنگ باشیم.

داره خودمونی میشه Spoilsman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من براي سند فقط ميخوام از اينترنت WiMax استفاده كنم. براي رسيو از اينترنت ماهواره اي استفاده ميكنم. ميخوام بدونم كدوم شركت سرويس بهتر و ارزون تري ميده و سريع هم نصب ميكنن؟ آيا كلا ميشه به وايمكس اعتماد كرد در اين مورد؟

10. این کاربر از Spoilsman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amjad2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام

یه sms از طرف ایرانسل اومد که میشه تنظیمات مودم رو طوری قرار داد که خودش اتوماتیک به اینترنت وصل بشه و دیگه نیازی به رفتن به صفحه پورتال نباشه

منم رفتم و راهنمایی لازم رو دانلود کردم و طبق اون عمل کردم ولی اصلا به اینترنت وصل نمیشه و مجبور شدم که دوباره تنظیمات رو به حالت اول برگردونم.
    به نظر شما ایراد کار کجاست؟
    مودم از اون وایفای هست که دو آنتن داره و ویندوز هم سون هست

مرسی

داره خودمونی میشه ParadoxPatriot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امشب ، نزدیک به 2 ساعت ، بین 3 تا 5 بامداد به طور کامل سرویس وایمکس در شمال غرب تهران
    به خصوص منطقه پونک دچار اختلال و قطع شد !!! هنوز هم وضعیت به حالت نرمال برنگشته.

13. این کاربر از ParadoxPatriot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام نه باید صبر کنی خودشون زنگ بزنن چون اگر پول رو بریزی و یک زمانی به دلایل مختلف خونتون آنتن نده ایرانسل پول رو پس نمیده ٫ الان هم با یک سیم کارت ایرانسل زنگ بزنید بگین چرا هنوز زنگ نزدن به من
    پول رو پس مي دهند !

15. این کاربر از web4web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •