منم ديدم خوب بود...
حرفاي خوبي در مورد تغيير داشت ميزد ... قابل توجه ماها!!
منم ديدم خوب بود...
حرفاي خوبي در مورد تغيير داشت ميزد ... قابل توجه ماها!!
کلی اینجا تایپ کردم ،زدم رو ارسال یهو دیدم زده فیل تر است: ))
الان هم یادم نمیاد همه ی اون چیزایی که تایپ کرده بودم چی بود : ( : دی
ولی خلاصش این بود که به نظر من داستان اصلی خیلی کند پیش میره! از اول مجموعه تا الان چندان جلو نرفته ،توی هر مجموعه اتفاق جدیدی میوفته بعضی موقع ها ، بقیش هم که گفت و گو های بین بازیگراس
فرقش با مجموعه ی شب های برره این شده که فقط اولش نمی نویسه: اسم این قسمت فلان
به نظرم مزخرف ترین نقش تو این سریال بلوتوثه حیف به مهران مدیری نمیدونم چرا یه همچین نقشی واسه خودش انتخاب کرده؟
من از این پکش خیلی خوشم اومد شاید یه مقداری بار طنزش کمتر شده بود. ولی متفاوت بود!
ديالوگهاي باباشاه كنار تابلو نقاشي خيلي جالب بود...
كلا" خوشم اومد![]()
به نظرم بدترین سکانس پک ۱۵ جایی بود که مستشار به عنوان بیمار توی مطب روانپزشک نشسته بود.
صحنه صحبتهای نازخاتون و مستشار و دادن کارت عروسی هم به نظر من تاثیر گذار بود.
پك 15 قسمت 43 رو ديدم الان
دو تا سكانس خيلي باحال داشت حسابي خنديدم
يكي اونجا كه بلوتوس ميخواست سوالات رو از كت مستشار در بياره
يكي هم سكانس دو نفره بابا شاه و مستشار كه تو تاريكي نشسته بودن و به خصوص اخرش و اون صدا ها و noise هايي كه بابا شاه در مي اورد![]()
پس قسمت 44 و 45 رو ببینی چی میگی
به نظر من اون دو تا قسمت خنده دار تر بودن
توی قسمت 44 یه جا بابا اتی هی تکرای می کرد ئه مستشار توئی! خیلی جالب بودالان همش دوس دارم این سکانسو برم دوباره ببینم!
قسمت 45 هم که دیگه آخر خنده بود. اون سکانس بابا اتی و ناز خاتون خیلی خوب بود بعد اون سکانسی هم که بابا شاه داره نقاشی می کشه و مستشارم هست هم که دیگه فوق العاده خنده دار بود. من که مردم از خنده
در کل بر عکس بعضی ها که میگن این بابا شاه و بابا اتی بازیشون داره تکراری میشه من میگم بازم عالین
از این نظر سریال خوبیه ولی از نظر داستانی و اینا که بحثش جدائه و جای بهتر شدن خیلی داره
Last edited by vahidgame; 14-02-2011 at 12:59.
از نکات مهم این سریال پر رنگ شدن بار طنز شخصیت های خانم هست . قبلا این جور نبود . انگار یکم دستشون باز تر شده . من نقش فخرالتاج رو خیلی میپسندم . دیالوگ هایی که با شاه داره و چشماشو هی بهم میزنه خیلی جالبه .![]()
اون سکانس که بابای اتی اومده بود تو خلوت مستشار به نظرم قشنگ ترین سکانس این مجموعه بود. عالی بود.
مخصوصاًواقعاً قشنگ بود.محتوای مخفی: خطر لو رفتن
اون سکانس هم که باباشاه تو تاریکی اومده بود پیش مستشارفوق العاده بود. کلی خندیدم.محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
![]()
Last edited by mohsen_rkh; 15-02-2011 at 10:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)