دوست عزیز تو "14 ها سونی حرف اول رو میزنه.
مدل پیشنهادی:
sony CW 2 RGX
core i5 -m540-3m
4096 DDR3
hdd 500
NVIDIA 310M 512 UP 1.7GB
14"
DVD-RW
win 7pro
2.1Kg
USA 1,420,000
دوست عزیز تو "14 ها سونی حرف اول رو میزنه.
مدل پیشنهادی:
sony CW 2 RGX
core i5 -m540-3m
4096 DDR3
hdd 500
NVIDIA 310M 512 UP 1.7GB
14"
DVD-RW
win 7pro
2.1Kg
USA 1,420,000
مثل اینکه تو این انجمن کسی جواب تازه وارد ها را نمیده!!!![]()
حرف شما كاملا صحيح هست ولي با يه مقايسه ميتونيد خيلي چيزها رو بفهميد مثلا الان اگر شما امتيازهاي خودتون را با لپ تاپ 113 سوني كه دوستمون ehsanhf گذاشتند مقايسه كنيد ميبينيد كه با تمامي تفاسير شما نمره داده شده توسط ويندوز نيز تاييد مي كنه كه لپ تاپ شما يه سرو گردن بالاتره و اين خودش ملاك خوبي براي كساني هست كه بين ماركهاي مختلف موندن و يا هنوز روي يك يا چند مدل مردد هستند ..
شما چک کن.صفحه نمایشهای سری N دارای LED است نه بک لایت LED.در ضمن فضای اشغال شده برای LED خیلی کمتر از LCD میباشد.همینطور هزینه ساخت LED در سایز "16 حدود $350 و LCD(با بک لایت LED) در همان سایز حدود $220 است.خواهشمندم نظر غیر کارشناسانه نفرمایید.![]()
Last edited by Vaioman; 20-04-2010 at 12:28.
کاملآ موافقم.این مسئله کمک خوبیه ولی فقط کمک.نباید ملاک انتخاب قرار بگیره.چون خیلی مسائل در نمرات ویندوز منظور نمیشه.(اعم از کیفیت صفحه نمایش.کیفیت ساخت دستگاه.کیفیت سیستم صداو......)![]()
با سلام خدمت اساتید.می خواستم یه لب تاپ حدود 1000 تا 1300 بخرم
مورد استفاده ام بیشتر اینتر نت و تماشای فیلمه(کیفیت مانیتور برام مهمه). اصلا اهل بازی نیستم برام جدید بودن سری نوت بوک یا اینکه سی پی یو چقدر قوی باشه رمش چقدر باشه اهمیتی نداره همینطور وزنش چون زیاد جابجا نمیشم
بی صدا بودنش برام حیاتیه چون ممکنه مجبور باشم تو اطاقی که بقیه خواب هستند ازش استفاده کنم
ضمنا ترجیحا میخواستم با کمترین بودجه این نیازها رو برآورده کنم
با این تفاسیر فکر کنم باید از سری f یا fw سونی انتخاب کنم
ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی کنن
مخصوصا دوستانی که خودشون نوت بوکی با این ویژگی ها دارند
با سلام خدمت اساتید .می خواستم یه لب تاپ حدود 1000 تا 1300 بخرم
مورد استفاده ام بیشتر اینتر نت و تماشای فیلمه(کیفیت مانیتور برام مهمه). اصلا اهل بازی نیستم برام جدید بودن سری نوت بوک یا اینکه سی پی یو چقدر قوی باشه رمش چقدر باشه اهمیتی نداره همینطور وزنش چون زیاد جابجا نمیشم
بی صدا بودنش برام حیاتیه چون ممکنه مجبور باشم تو اطاقی که بقیه خواب هستند ازش استفاده کنم
ضمنا ترجیحا میخواستم با کمترین بودجه این نیازها رو برآورده کنم
با این تفاسیر فکر کنم باید از سری f یا fw سونی انتخاب کنم
ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی کنن
مخصوصا دوستانی که خودشون نوت بوکی با این ویژگی ها دارند
سلام
بین لپ تاپ های زیر کدوم رو پیشنهاد می کنید؟!(اگه قیمتشون رو هم دارید بگین)
dell latitude E6400
dell latitude 4300
SONY VAIO CW21FX/W
SONY VAIO VGN-NW240F/S
بیشتر برای کارهای گرافیکی و سنگین نیازه و باطری خوب و سبکی هم ملاکه...
دوستان من آدرس و مشخصات نمایندگی های فروش لپ تاپ های سونی و ایسوس و اچ پی در دبی رو میخواستم از دو ستانی که اطلاع دارن یا خریدی انجام دادن ممنون میشم منو کمک کنن
اگه مرکز خرید معتبری هم میشناسید به جز لپ تاپ پلازا لطفا بگی
شما میتونی fw 460 j/t بگیری.اینم کانفیگش:
p7350 c2d 2.0 3m 1066
4G ddr2
320G 7200
ati 4650
bluray
windows 7
"16.4
1.020.000 تومان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)