همچین چیزی هم مگه داره علمی کاربردی! قرار بود شاید از ترم های دیگه معدلی بشه
همچین چیزی هم مگه داره علمی کاربردی! قرار بود شاید از ترم های دیگه معدلی بشه
پودمانی بدون کنکور فقط برا کاردانی میباشه!دوستان ، علمی کاربردی شرط معدل چطوری میشه بدون کنکور وارد شد ؟ هرزمانی که بخوای میشه بری ثبت نام کنی ؟
ترمی کنکور داره....
سلام سلام.. میشه در مورد همون پودمانی بیشتر توضیح بدین.. اگه میشه یه لینکی چیزی هم بدین
خودم بخونم.. ممنونم
بعد یه چیز دیگه.. اینکه کاردانی پودمانی بدون کنکوره ، یعنی هروقت که بخوای میتونی بری ثبت نام کنی بری دانشگاه دیگه ؟!
چطوریه دقیقن... رشته هاش چیاس...
سلام
دوستان خواهش میکنم کامل و ساده راهنمائی کنید
یکی از دوستان چند سال قبل دیپلم گرفت هم دیپلم مدرسه و هم کارو دانش چون رشته کار و دانش داشت
اما دانشگاه نرفت حالا بعد از چند سال میخواهد برود دانشگاه اما اطلاعی ندارد که کدام دانشگاه بهتره و بهم گفت من هم که نمیدونم و گفتم اینجا از شما دوستان بپرسم که بهش بگم البته شاید برای خودم هم خوب بود این اطلاعات
میخواهد که دانشگاه زیاد سختگیر نباشد
و همچنین نمیخواهد هر روز برود دانشگاه چون کار میکنه
حالا چون رشته کامپیوتر داشته باید همین رشته را ادامه بدهد یا میتوانه رشته را عوض کنه
همین پیام نور خوبه یا دانشگاه های دیگه مثل علمي و کاربردي
هزینه زیاد نباشه
کلا میخواهیم که هم آسون باشه و زیاد گیر ندن و از همه مهمتر همون مدرکش است که حداقل یه مدرکی داشته باشیم برای آینده
و یا چیز دیگه معدل دیپلمش زیر 14 بود مشکلی نیست ؟
دوستان باور کنید دوستم و خودم در مورد دانشگاه هیچ اطلاعی نداریم و در حد یه ابتدائی
حالا نمیدونم با این چیزائی که گفتم علمی کاربردی بهتره یا پیام نور
البته سوال های دیگری هم است که بعدا از شما دوستان میپرسم
ممنون
خداحافظ
علمی کاربردی فکر میکنم بهتر و اسانتر باشه
ممنون
خوب این علمی کاربردی چه رشته هائی داره
و یه چیز دیگه معدل زیر 14 قبول میکنه ؟
اما بعضی ها میگن باید هر روز بری
سلام.
شک نکنید علمی کاربردی بهتره.. پیام نور در حال حاضر سخت ترین روش آموزشی رو داره که فک نمیکنم هیچ دانشجویی بــه
اندازه ی دانشجوی پیام نور سختی بکشه.. اونجا همه چیز دست کامپیوتره و هر امتحان سطحش مث کنکور سراسری میمونه
کاملن فکر پیام نور رو از سرتون بیرون کنید.
شما رشته مورد نظرت رو بگو تا راهنمایی کنم.. نمیشه همه ی رشته هارو گفت کهممنون
خوب این علمی کاربردی چه رشته هائی داره
و یه چیز دیگه معدل زیر 14 قبول میکنه ؟
اما بعضی ها میگن باید هر روز بری
ولی بیشتر رشته هارو اگه تهران باشید داخلش موجوده.
اینی که شما میگید معدل زیر 14 قبول میکنه یا نه ، نشون میده منظورتون اینه که میخواید از طریق پودمانی وارد بشید
پودمانی هم 12 ، 13 واحد بیشتر نمیدن و تعداد کلاسهاش کمتره طبیعتن.. ولی حدود 6 ترم فقط کاردانی میشه!!
باید دید چه رشته ای مد نظرتونه ، یه سری رشته ها معدلهای بالاتر نیاز دارن.
سلام
آقا ممنون
خوب این دوستم و خودم رشته کامپیوتر و کار و دانش را داریم و اما از برنامه نویسی خوشمون نمیاد و میترسیم این رشته را انتخاب کنیم و همش کلاس برنامه نویسی باشه و بمونیم توش البته نمیدونم اگر رشته کامپیوتر باشه چه چیزهائی در این کلاس کلا تدریس میشود ؟
کلا میخواهیم رشته ای انتخاب کنیم که آسون باشه که بتونیم زود مدرکش را بگیریم و استاد هاش سختگیر نباشند
در مورد پودمانی یا غیر پودمانی اطلاعی ندارم فقط میخواهم آسون باشه
اما بعضی ها میگن علمی کاربردی باید دانشجو همش باید بره سر کلاس این حقیقت داره ؟
خوب پس اگر اینطوری است فعلا همون کاردانی را فکر کنم میخواهد برود دنبالش و بعد که مدرک فوق دیپلم/کاردانی را گرفت بعد اقدام میکنه برای لیسانس
آقا هر ترم چند ماه است و در هر ترم حداقل و حداکثر چند واحد میشود گرفت
آقا باز هم ممنون هستم و آقا سوال هامون زیاده اگر شما و دیگر دوستان لطف کنید و ما رو راهنمائی کنید واقعا لطف کردی و دعاتون میکنیم
خداحافظ
Last edited by jojonice; 21-02-2013 at 00:59.
کنکور ترمی رو هم برداشتن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)