راستش تو گوشیهای نوکیاوقتی use file wallpaper میزدی 3تا گزینه میومد که یکیش مچ کردن عکس با صفحه بود که متاسفانه در این گوشی همچین چیزی نیست.راستی crop نداره![]()
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
راستش تو گوشیهای نوکیاوقتی use file wallpaper میزدی 3تا گزینه میومد که یکیش مچ کردن عکس با صفحه بود که متاسفانه در این گوشی همچین چیزی نیست.راستی crop نداره![]()
پس مموری کارت 16 گیگ که میگن تو جعبشه، الکیه؟
کی همچین حرفی زده اصلا 16 گیگ نداره؟!!!!
400تومان!!! اونم 8 گیگ !! حالا اگه 16 بود 380 میخریدم !!
شما اونی عکسی که میخوای بزاری والپیپر
از تو گالری یا فایل منجر باز کن
بوسیله خودت گوشی
ادیتش کن
تو قسمت ادیت crop هم داره
سلام
آقا من یه تیکه فیلم از یوتیوب دیدم در مورد همین گوشی که آیکنهای بالای صفحه ی اصلیش آبی رنگ و سه بعدی بودن، میخواستم بدونم این کدوم نسخه ی فرموره؟ اصلا فرمورش نسبت به این آخرین فرموری که اومده(روسی) بدرد میخوره؟ اگه بدرد میخوره و کسی لینک دانلودشو داره بیزحمت بذاره. خیلی خیلی ممنون
جواب این سوال مارو کسی نمیده؟
سلام
من هم می خوام این گوشی رو بخرم . می دونم سوالم تکراریه . چون صفحات زیاد شده گشتن تو صفحان سخته .
1. اگه میشه لطف کنید بگید تو بسته بندی این گوشی چه چیزایی باید باشه ؟
2. می خوام به فروشنده بگم که با ضمانت اصلی پارس مایکروتل واسم بیاره اگه امکانش هست یه عکس از ضمانت نامه اصلی هم بذارید تا سرم کلاه نره و اینکه ضمانت نامه باید چه مشخصه هایی داشته باشه ؟ مثلا باید مهر و امضاء شده باشه .
ممنونم
1-پست 2674 همین صفحه رو نگاه کن.
2-روی جعبه محل باز شدن جعبه ، یه هولوگرام طلایی مایکروتل چسبوندن که باز کردن جعبه بدون پاره کردنش ممکن نیست (نشون میده گوشی باز نشده) توش هم یک کارت طلایی رنگه پارس مایــــــــــــــــــــــ ـــــکروتل هست که شماره سریال گوشی رو نوشته که با زدن کد ستاره مربع صفر شش مربع کد روی گوشیتون به نمایش در میاد و باید مطابقت بدین
دوست خوبم, شما مدل گوشیتو سامسونگ c260 انتخاب کن !
منم این مشکل رو داشتم, همین کار رو کردم. اینشاالله که مشکلت حل میشه.
سلام
لطف کنین معایب اصلی این گوشیو بگین
Last edited by hesam68; 24-02-2010 at 20:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)