آره منم منظورم این بود که نمیخواد نصبش کنی
شما پچ 1،3 با کرکشو که لینک کردم نصب کن درسته.
یادت باشه اول کرک رو بریز بعد پچو نصبکن
یادت باشه اول کرک رو بریز بعد پچو نصبکن
یادت باشه اول کرک رو بریز بعد پچو نصب کن دیگه x live هم لازم نیست![]()
نه، کرک ماله خودش بود، به نظرم علاوه بر اون مشکل دوربین و آبجکت ها سرعتش هم خیلی پایینه
لینک این پچ رو هم نیافتم، چون تو پست یک نبود
چه مصیبتی شده نصب آی وی
در ضمن چی چی کردن سی پی یو؟ آور؟ یه توضیح کوچکولویی هم درباره آور کردن سی پی یو بدید، من اینقدر ها وارد نبیدم![]()
Last edited by Proeex; 28-05-2009 at 17:48.
دوستمون منظورش over clock کردن cpu هست. مثلا اگه cpu شما 2.2 هست میتونین اون رو over clock کنین و تبدیل به 3 کنین مثلا.
کرک رو هم توی پست اول گذاشتن. کرک ریزور. اون رو استفاده کنین مشکلتون در مورد دوربین حل میشه.
1 مشخصات از سیستمتون هم بدین لطفا. موفق باشید.
عزیزان کمک...
پچ 1.0.3 رو ریختم با کرک ریزور (برای 1.0.3) ، اما بعد دو سه دقیقه مشکل دوربین مست، دود کردن ماشین و گاز دادن خود به خود پیدا می کنه!
کرک فیدور 1.0.3 رو هم ریختم اصلا بازی اجرا نشد!
چه کنم؟
ویرایش: چند صفحه قبلو خوندم فهمیدم کرک ریزور با ویستا سازگار نیست! یعنی هیچ راهی نیست من 1.0.3 رو روی ویستا اجرا کنم؟
Last edited by {sahand}; 28-05-2009 at 19:23.
Average FPS: 17.29
Duration: 24.58 sec
CPU Usage: 75%
System memory usage: 85%
Video memory usage: 69%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (75 Hz)
Texture Quality: Medium
Texture Filter Quality: Low
View Distance: 34
Detail Distance: 40
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9400 GT
Video Driver version: 178.24
Audio Adapter: HD Audio rear output
Intel Pentium III Xeon processor
File ID: Benchmark.cli
چی کار کنم فریم ریتم بره بالا.چون فقط 75% از cpu استفاده میکنه
سلام
این بازی روی سیستم من کمی افت فریم داره. بعضی وقتها هم همه محیط بازی کاملاً لود نمیشه، مثلاً زمین ناپدید میشه!
من از کرک Razor 1911 استفاده میکنم، این هم Benchmark من هست:
کسی میتونه کمکم کنه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشخصات سیستم:
cpu: 2.2 Dual Core Intel
mb: p5ql pro
vga: 8500 geforce
ram: 2 supertalent
در مورد سی پی یو اکشال نگیرید، چون کسی که از بازی رو خریدم روی همین سی پی یو جلوم بازی رو اجرا کرد، منم واسه همین بازی رو ازش خریدم. بهم گفت بعد امتحانا اگه نتونستی یه روز کیس تو بیار واست نصب کنم، حالا من حوصلم نمیشه. کسی از دوستان راه حل بهتری داره؟
سلام دوستان من این بازی رو دارم روی چندتا ویندوز اکس پی امتحان کردم هیچ کدوم نه اجرا میشه نه ارور میده فکر کنم مشکل از کرک باشه ولی روی سون اجرا شد اما روی اکسپی نه اجرا میشه و نه ارور میده من از کرک ریزورهمون که در پست اول گذاشته اید استفاده می کنم خواهشا بگید چیکار کنم آیا کرک دیگه ای نداره ؟
درضمن این پچ ها رو چطوری نصب کنم . جدیدترین و بهترینش کدومه یه توضیح کوچیکی اگه میشه بدین
در جواب اون دوستمونم باید بگم که اگه شما پچ1.0.3 رو با کرک مخصوصش نصب کردید
برای نصب خوده بازی از کرک رازور1911 هم استفاده کردید یا از کرک دی وی دی استفاده کردی"؟
اگه برای نصبم از رازور1911 استفاده میکنی با پچ 1.0.3 ولی مشکل دوربین داری یه پچ مخصوص کلا برای دوربین هست تو تاپیک مود که باید از اون استفاده کنید!
بابا برید یه 360 بخرید راحت کنید خودتون رو شما تو پی سی فقط سیمس3 رو بازی کنید حالشو ببرید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)