همون پرایدهفقط ایندفه یکم بیشتر تأ قیر کرده
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
بقیش که داشت هتمأ اینم داره دلت خوشه
منم موافقم 100%
همون پرایدهفقط ایندفه یکم بیشتر تأ قیر کرده
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
بقیش که داشت هتمأ اینم داره دلت خوشه
منم موافقم 100%
تيبا زمين تا آسمون باپرايد تفاوت داره! از 405 هم بهتر توبيشتر موارد باريو ميشه مقايسش كرد
اينو ازرو تجربه تقريبا يك ساله اي كه تيبا دارم مي گم قبلا هم پرايد داشتم
حالا هركي خواست تيبا بخره نخواست پرايد همه رقم توبازار داريم قيمتشم مناسبه بخرين
اگه تيبا پرايده خوب پرايد بخرين![]()
سلام خدمت دوستان
بنده تيبا خريدم
ولي دومورد بسيار عذاب آور است
1-صداي موتور خيلي تو اتاق مياد حتي بيشتر از پرايد!
2-در جاده زير پاي راننده و شاگرد ميلرزه
به طوري كه وقتي پياده ميشي احساس بدي داري!
من امروز یک تیبای سفید خریدم. از دوستان خواهش میکنم اگه مطلبی در مورد اب بندی تیبا بلد هستند به من اموزش دهند
سلام
من تصمیم دارم تیبا بخرم و کل اینترنت را هم در موردش زیر و رو کردم اما این نظر آخری که گفته:
رویم تاثیر بدی گذاشت. آیا همینطور است؟
امروز رفتم تیبا نوک مدادیم رو از نمایندگی تحویل گرفتم . هم ریموت داره هم لاستیکهاش کوموهو هستن . اولین کاریم که کردم رفتم باطریشو عوض کردم . تا خونه 30 کیلومتر باهاش رانندگی کردم ماشین خوبیه ولی اصلا با تندر 90 ای که دارم قابل مقایسه نیست ولی بنظرم ارزش قیمتشو داره . فرمونش فوق العاده نرمه ولی دنده ها خوب جا نمیرن مخصوصا دنده 3 ولی کلاچش نرمه . شتابش در حد پرایده . ترمز هاش خوبه . یه ایراد دیگش کوچک بودن پدال گازه که چسبیده به دیواره داشبورد که یکم طول کشید بنده بهش عادت کنم . مونتاژ قطعات خوب انجام شده ولی صدای موتور مثل ریو داخل ماشینه که یکم ناراحت کنندس .همچنین پخش و باندهاش بسیار ضعیف هستن .
ریموت را مطمعنی ؟
ماشین تولید چه تاریخی هست ؟
مهر 90
اینم عکسش
![]()
Last edited by k4k4_siah; 10-10-2011 at 16:53.
فکر می کنم از اواخر مرداد روی تیبا ها ریموت نصب می کنن.
خداییش اینکه ریموت نداشت خیلی ضایع بود (آخه 132 هم داره)
---
واقعا مسخرس بخای 405 مقایسه کنی.......
قبلا هم زیاد مقایسه شده . بهتره پست های پیشین رو مطالعه کنید. تو این تاپیک قبلا کاملا تیبا رو حلاجی کردیم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)