برو آنلاینش رو بازی کن عقده هات خالی میشه. البته اگر دست افراد حرفه ای نیوفتی. یک بکش بکشیه که نگو...![]()
برو آنلاینش رو بازی کن عقده هات خالی میشه. البته اگر دست افراد حرفه ای نیوفتی. یک بکش بکشیه که نگو...![]()
نه بابا سرکاریم! چنین قابلیتی وجود نداره و این قضیه توسط هومان هم تایید شدهیکی بیاد این قضیه سپر رو روشن کنه !
اصلا میشه عین اون دشمن هامون که از پشت سپر تیر میزنند ما هم بزنیم یا نه ؟!
راستی من بازی رو مفت گرفتم![]()
من گرفتم 4 DVD به قیمت 4 تومن![]()
هیچ وقت فکر نمیکردم که بازیسازها اینقدر قدرت خلاقیت دارند . من بازی های زیادی انجام داده ام ؛ از علاء الدین گرفته تا بازی های اخیر ولی خلاقیت بکار رفته در این بازی استثنایی بود .
شماره حساب سازندگان رو دارید ، بدید پول واریز کنیم![]()
0123456789123456 كارت به كارت كن عزيز.
master card شعبه مطهري
ولي جدا از شوخي دارم فكر ميكنم شايد يه ثروتمند هم توي اروپا قدرت خريد بازيهايي كه امثال ما در عرض 1 ماه ميخريم رو نداشته باشه.
قربون همه archiver ها
Last edited by shuahin_kh; 13-12-2009 at 17:27.
دقيقا
بازي 40 دلاري رو در عرض 1 دقيقه با دوپليكيتر ميزنن 10 تا كپي مي كنن
هر كپي 2500 تومن
به اين ميگن تكنولوژي :دي
به اين ميگن دزدي...... .
.................................................. .................................................. .................
1.
توی اروپا یه قانون در مورد کپی رایت هست اونم اینه که حتی اگه پلیس یا یه شرکت نرم افزاری شک کنن که شما داری قانون کپی رایت رو زیر پا می زاری یا از یه نرم افزار کپی شده استفاده کردید می تونن بدون مجوز از دادگاه به خونه شمابیان و تمام سیستم شما رو مورد بررسی قرار بدن.حالا فکر کنید ما سیستممون رو ببریم مثلا آلمان( دقیقا همین جوری که الان هست و با همین برنامه ها ) سنگین ترین جریمه رو مینویسن.................
2.
دلیل اینه که بازی سازی توی این چند سال پیشرفت خوبی داشته اینه که پول خوبی برای خرید بازی های خوب میدن و شرکت هایی مثل سازنده COD MW نمیان الکی سرمایه گذاری کنن و بازی چرت بدن ه هیچ کی هم نخره ......پول برای ساخت بازی خرج می کنن و پول هم از فروشش در میارن .به قول معروف پوله که پول میاره ..............
حالا شما نشستید سره 3 یا 4 دی وی دی بودن بازی و قیمتش با هم بحث می کنید که 2500 یا 3000 تومنه یا نهایتا 4000 تومن !!!!!!!!!!!!!![]()
آقا چجوری میشه آنلاین بازی کرد ؟به منم بگو با راهنمایی کامل
بچه ها یه سوال الان کسی بخواد بره امریکا یا...اونجا که بازی رایتی نیست حالا بیاد از اینترنت بازی رو دانلود کنه جریمه میشه؟یا مشکلی نداره؟
دوستان من بازی رو نصب کردم
همون 5 دقیقه ی اول که بازی تمرینی هستش یک سوالی از من کردش که YES رو زدم و جهت کنترلم عوض شد ! یعنی بالا رو میزنم دوربین میره پایین و بالعکس پایین رو میزنم دوربین میره بالا ! چیکار کنم برگرده حالت اول؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)