html5 حالا زوده بخواد کار بشه
دردسر اضافیه باید کلی فیکس و ... هم نوشته بشه به نظرم اگر بخواد آدم کار کنه
از اون بدتر اینه که باید تنبلی رو بزاریم کنار کدهاش رو یه نگاه بندازیم![]()
html5 حالا زوده بخواد کار بشه
دردسر اضافیه باید کلی فیکس و ... هم نوشته بشه به نظرم اگر بخواد آدم کار کنه
از اون بدتر اینه که باید تنبلی رو بزاریم کنار کدهاش رو یه نگاه بندازیم![]()
نه داریوش فکر میکنم دیگه وقتشه ، الان همه طراح های خارجی رفتن سمت HTML5
تو ایران هم باید رفت سمتش و کاربر ها باید خودشون رو آپدیت کنن ، این مشکل اوناس و باید مرورگرهاشون رو بروز کنن
اسپم میکنی نیما؟؟؟ نه نه اشتباهه ....![]()
بهتره به اولین پستم در این تاپیک دقت کنید
حرفی از اسپم درش نیست
تهمت نزنید!
در ضمن من طراح وبم
در سایت برنامه نویس هم 5 سال سابقه دارم
و امیدوارم بتونم با شما همکاری کنم
یادمه 6 سال پیش هم همین مسئله رو با یکی از مدیران برنامهنویس داشتم. که از اخر خودشون معذرت خواهی کردن. چون اشکال از من نبود!
ئه پس این چی میگه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه w3 رو قبول نداری کدش رو خودت ران کنتو فایرفاکس 10 و کروم 17 که کار نمیکنه ! آخ یادم نبود اینا روزی دو تا ورژن میرن بالا
نکنه فایرفاکس 10 قدیمی شده فایرفاکس 25 اومده ؟
![]()
یاد یه سریالی افتادم ، قبلنا یه جومونگ بود هر روز تو سایتا تبلیغه سریالش بود هی جومونگ 5 جومونگ 12 میومد))
مگه من از مدیر برنامه نویس چی کم دارمخب منم از شما معذرت میخام که تاپیک مفید نیست.
دوست عزیز پست منو ببینی متوجه میشی که شما پرسیده بودی این تاپیک چیه بعد یکی دیگه پشت سر شما گفته بود اسپم. منم اول گفتم که این تاپیک چیه بعد هم جواب اسپم رو دادم!
با این رویه که شما قفل کردی روی این یه پست میتونم حال اون مدیر برنامه نویس رو درک کنم. فکر کنم بیچاره خسته شده خواسته با معذرت خواهی قال قضیه رو بکنهمنم معذرت میخوام اشتباه از من بود
بابا عنوان تاپیک رو بخونید انقدر جدی نگیرید دیگه!
هه هه هه
نه دیگه اومدیم و نسازیم
تستش برا من کار میکنه! فکر کنم فایرفاکس تو اپرا رو دیده باهات قهر کرده که اینا برات کار نمیکنه![]()
سلام عرض شد به بچه های خودمون
تو رو خدا بلند نشین. من یه چای می خورم و میرم.
فقط اومدم بگم که تو فایر 9.0.1 مثل ساعت کار می کنه.
به حرف های نیما هم گوش ندین! با اون IE شون! والله! :پی![]()
به به مسیح جون. از این طرفا؟ حالا بشین شام در خدمت باشیم
نه بابا این نیما حاضره حتی IE رو به خاطر اپرا فدا کنه. گولشو نخورید![]()
آخه خوب مثلا مشتری سایت بخواد و ما بزنیم و بعد با ie ورژن پارینه سنگی بره باز کنه میاد فحش میده که چرا اینجوره اونجوره
حالا دو ساعت باید فیکس بنویسیم و ... برای چندر غاز
به نظرم الان کاربردش برای ما ایرانی های جهان سوم از تکنولوژی بدور سرعت اینترنت داغونه پا کشتی رو سیم برو اینه که مثلا برای سایت شخصی خودمون یا ... از این حرکتا بزنیم برای مردم همون روش های قدیمی بهتر جواب میده دردسرش هم کمتره
حالا IE ساپورت میکنه؟
ناجوانمردا باز زدن deviantart رو فیل کردن! گیری کردیم ها
خودمونیم ها ولی خسته نباشیم کلا
مردم یه بنر فلش میزنن براش 150-200 پول میگیرن بعد ما سایت کامل بزنیم با 4-5 تا صفحه و ای جکس و دم و تشکیلات 100 چوقم زورکی میدن
دهه ! فایر فاکسم 10.0 ـه ! پس پسرفت میکنه جامعه اپن سورس رو هر ورژن ! میگم چرا انقد سریع ورژن میدن ! خراب میکنن دوباره میسازن !!
( داریوش یاد بگیر چطور باید جوون مردم رو بکشی پای تاپیکغیرتیشون کن
)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)