تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 268 از 381 اولاول ... 168218258264265266267268269270271272278318368 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,671 به 2,680 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

يعني بزرگترين اشتباهي كه در زندگيم كردم خريدن آمنيا i900 بود..باتري اين گوشي ميشه گفت آشغال هست من رام گوشيم اول k1 بود بعد به رام فيليپين ابديت كردم باز مشكل باتري برطرف نشد كه اينكه 2 روز پيش رام j9 ريختم باز مصرفش تاثيري نكرد..ديگه دارم ديوانه ميشم ..من بدون استفاده از قسمت مولتي مديا و موزيك بزور تا يكروز شايد دوام بياره...تازه اصلا اهل بازي هم نيستم...هيچ برنامهاي من روش نصب نكردم..تنها استفاده من نيم ساعت تماس وحداكثر 20 تا sms هست همين حالا كاشكي هم زود شارژ ميشد بايد سه ساعت ونيم بزنيم توي شارژ......ميخام توي اين هفته برم و k800 سوني اريكسون بخرم...........
    بنده به صراحت حرف شمارو رد می کنم.
    من هیچ مشکلی با باتری نداشتم.
    علاوه بر نصب موارد بسیاری بازی و برنامه و همینطور نصب دو برنامه جی پی اس و فعال بودن اون در سه ساعت به طور مداوم و دیدن فیلم و گوش دادن آهنگ پس از دو روز ( در طول روز کاملا استفاده می کردم) شارژ من از 100 به 70 رسیده و بنده هیچ گونه مشکلی با باتری ندارم درضمن یکی از نقاط قوت این گوشی رو باتریش می دونم
    موفق باشید.

2. 2 کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

با کابل و همین برنامه و تشکیلات ؟ چقدر طول کشید رو استوریج ریختی ؟
    خيلي كم. حداكثر 1 دقيقه. ولي عجب كيفيت و سرعتي داره!
    يعني بزرگترين اشتباهي كه در زندگيم كردم خريدن آمنيا i900 بود.
    دوست عزيز يه جايه كارات اشتباست...يا باتريت خرابه يا خيلي علتهاي ديگه مثل نبستن برنامه ها از تسك و غيره...
    امنيا به نظر من يه گوشيه فوق العادس كه كار كردن باهاشو بايد ياد گرفت تا لذت برد!

4. این کاربر از saeidsmxo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

از دوستان كسي اين برنامه ي net. رو براي امنيا سراغ داره؟

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

از دوستان كسي اين برنامه ي net. رو براي امنيا سراغ داره؟
    h t tp://www .ir-t ci.org/ar chives/soft ware/pc_ soft ware/mic rosoft_net_frim work

7. این کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kalepoook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

يعني بزرگترين اشتباهي كه در زندگيم كردم خريدن آمنيا i900 بود..باتري اين گوشي ميشه گفت آشغال هست من رام گوشيم اول k1 بود بعد به رام فيليپين ابديت كردم باز مشكل باتري برطرف نشد كه اينكه 2 روز پيش رام j9 ريختم باز مصرفش تاثيري نكرد..ديگه دارم ديوانه ميشم ..من بدون استفاده از قسمت مولتي مديا و موزيك بزور تا يكروز شايد دوام بياره...تازه اصلا اهل بازي هم نيستم...هيچ برنامهاي من روش نصب نكردم..تنها استفاده من نيم ساعت تماس وحداكثر 20 تا sms هست همين حالا كاشكي هم زود شارژ ميشد بايد سه ساعت ونيم بزنيم توي شارژ......ميخام توي اين هفته برم و k800 سوني اريكسون بخرم...........
    سلام
    ببخشید ولی امنیا کجا کا 850 کجا!!!!
    منم مثل شما دارم امنیا 4 روز شارژ نگه میداره،شما ببرید بفروشید ضرر میکنید که 850 بگیرید، 850 هیچی نداره !
    شما قبلا پی پی سی نداشتید که به این مشکل بر خوردید،به هر حال این کارو نکنید که کا 850 بگیرید امنیا رو بدید.

9. این کاربر از kalepoook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabzefosfori's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام به بزرگان
    win mobile.
    آقا من مشکلم با ميکروفون گوشيم هست هر کی زنگ بهم ميزنه ميگه صدات ضعيفه اگه تنظيماتی يا کدی ميشه داد برای ارتقاء صدا برای ميکروفون لطفا کمکم کنيد

راستی مسئله بدی ، من ميخوام
    show و فيلم dvd و vcd رو به يه پسفندی که راحت بخونه و کيفيتش بيست باشه تبديل کنم کيفيت مثل 2 کيليپ دمو فيلم که رو گوشی هست بشه ولی نميشه يا من بلد نيستم يا برنامشو ندارم البته 2 برنامه CorePlayer v1.32 Build و Conduits.Pocket.Player.v4.0 رو گوشيم ريختم ولی نميتونه حتی يه mpeg رو باز کنه شطرنجی ميشه و فقط صداش مياد چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabzefosfori's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام به بزرگان
    win mobile.
    آقا من مشکلم با ميکروفون گوشيم هست هر کی زنگ بهم ميزنه ميگه صدات ضعيفه اگه تنظيماتی يا کدی ميشه داد برای ارتقاء صدا برای ميکروفون لطفا کمکم کنيد

راستی مسئله بدی ، من ميخوام

show و فيلم dvd و vcd رو به يه پسفندی که راحت بخونه و کيفيتش بيست باشه تبديل کنم کيفيت مثل 2 کيليپ دمو فيلم که رو گوشی هست بشه ولی نميشه يا من بلد نيستم يا برنامشو ندارم البته يه برنامه رو گوشيم ريختم ولی نميتونه حتی يه mpeg رو باز کنه شطرنجی ميشه و فقط صداش مياد چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شرمنده نميدونم چرا اولی فرستاده شد چون تو صفحه من ارور زد به هر حال به خاطر پست تکراريم منو عف کنيد
    Last edited by sabzefosfori; 21-06-2009 at 04:24.

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

سلام به تمامی دوستان .
    من با یه بدبختی رام dzia5 رو دانلود کردم ولی جرات آپگرید رو نداشتم تا رفتم نمایندگی و رام
    pda: i900jphi5/dzhh1
    phone : i900jvhi3
    برام ریخت روش .؟ الام خودم میخوام آپگرید کنم با همین رام dzia5 ولی Incorrect Software Version میزنه کشور هم مالزي كردم ولي اپراتور را نميدونم چي بايد انتخاب كنم...پيش فرض Celcom هست..كه بازم ارور INcorect version ميده ؟؟؟؟؟

ممنون .
    دوستان اگه سوال ما اهمیتی نداره و نمیخوان جواب بدن راحت بگن تا توی فروم دیگه مطرح کنیم ماهم وقتمون رو طلف نکنیم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مثلا یک فیلم با هر فرمتی با حجم 500 میگ یا بیشتر می خوایم با کابل بریزیم تو قسمت استوریج ، وقتی کپی می کنیم ، اون قسمتی که باید پر بشه تا کپی کامل بشه ، سه ، چهار تا میره جلو دوباره از اول میاد و فایل کپی نمیشه...
    برو تو favorite setting اون usb رو فعال کن مموری گوشیت میشه اصلش یعنی فلش حالا هر کاری که دلت می خواد بکن .
    2 باید مسیر temp رو در resco registry عوض کنی ،یه قسمتی از ممری استوریج ،نکته ی 3 اینکه باید در همان قسمت اول مموری استوریج آن مسیر باشه وگرنه صدای گوشیت می شه پیش فرض samsung tone !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14. این کاربر از reza_vga8800gt1gb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا یه بحثه جدید ،ببینید شما گوشی رو نزدیک به صفحه نمایش می کنید احساس یه سوتی نمی کنید .
    صدای cpu هست فچاره ای هم نداره 2 ساعت با کوشی کار می کنی سر در د می گیری !!!
    2 خبر جدید Samsung B7610 OmniaPROو omnia II من که شوختم ،دومی با سی پی یو 800!!!!!!!!!!!!
    فر کنم آخرش رو همشون xp یا vista یا 7 بندازن !!!!!!!!!!!111

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •