بره من یه بار از 1 متری رو سنگ کف خونه افتاد ولی خشم بر نداشت ولی کلا نسبت به گوش های دیگه مراقبت بیشتری می خواد
بره من یه بار از 1 متری رو سنگ کف خونه افتاد ولی خشم بر نداشت ولی کلا نسبت به گوش های دیگه مراقبت بیشتری می خواد
سلام.
آقا دیروز شارژ باتری گوشیم (نوکیا 5800) تموم شد.وقتی تو شارژ گذاشتم یک صفحه ی سفید که روش نوشته Nokia اومد ولی از نشانگر شارژر باتری که باید پر و خالی بشه نبود.الانم صفحه ی گوشی همین جوری باقی مونده و صفحه ی سفید هست.
چند بار هم باتری گوشی رو در اوردم و دوباره گذاشتم ولی هر بار که روشن می کنم این صفحه سفید میاد و صفحه همین جوری باقی میمونه تا وقتی که باتری رو در میارم.
لطفا کمکم کنید!
سلام
من سیم کارت رو که انداختم ، یه پیغام اون بالا همش چشمک میزنه و میگه که :sim memory full
تو حافظه ی سیم کارتم هم هیچ شماره ای نیست . لطفا راهنمایی کنید .
در همون حالت که هست، دکمه ی Power رو نگه دار تا گوشی روشن بشه...سلام.
آقا دیروز شارژ باتری گوشیم (نوکیا 5800) تموم شد.وقتی تو شارژ گذاشتم یک صفحه ی سفید که روش نوشته Nokia اومد ولی از نشانگر شارژر باتری که باید پر و خالی بشه نبود.الانم صفحه ی گوشی همین جوری باقی مونده و صفحه ی سفید هست.
چند بار هم باتری گوشی رو در اوردم و دوباره گذاشتم ولی هر بار که روشن می کنم این صفحه سفید میاد و صفحه همین جوری باقی میمونه تا وقتی که باتری رو در میارم.
لطفا کمکم کنید!
همون دکمه ی Power رو که می زنم که گوشی روشن بشه ، صفحه ی سفید با آرم نوکیا می یاد دیگه!
بعدش چیکار کنم؟فکیر می کنی اشکالش چیه؟!
دوستان شما از چه برنامه ای برای خوندن فایل های PDF استفاده می کنید؟
من از چند تا نسخه Adobe Reader استفاده کردم، یکیش Update Error میداد، یکیش میگفت : Install Base Package
در مورد اولی، من نسخه دیگه ای نصب نکردم که بخوام پاک کنم، بعد اینو نصب کنم!
در مورد دومی هم من نمیدونم پکیج پایه رو باید از کجا گیر بیارم!
سلام میشه بگین گوشی چینی با مجاری چه تفاوتهایی داره؟ یعنی از کجا بخریم
و آیا میشه به چینی لایسنز دار اعتماد کرد
ممنون
شما الان گوشی های نوکیا رو ببینی اکثرشونو چین میزنه .5800 هم مثل بقیه.
ماله خود من چینیه وخیلی خوب کار میکنه تا حالا هنگ هم نکرده.شما فقط موقع خرید تو مغازه یکم با گوشی کار کن ببین عیبی چیزی نداره بعد بردارش.
خوب بعد از اون دوباره نگه دار...همون دکمه ی Power رو که می زنم که گوشی روشن بشه ، صفحه ی سفید با آرم نوکیا می یاد دیگه!
بعدش چیکار کنم؟فکیر می کنی اشکالش چیه؟!
برای نرم افزار PDF میتونی به این تایپیک مراجعه کنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)