اچ دی 3.7 اینچ صفحه نمایش داره (شایدم 3.8) پیر شدم!
البته اندازه اش از آِیفون بزرگتر نیست چون آیفون بالای و پایین صفحه نمایشش فضای خالی بیشتری نسبت به اچ دی داره
اچ دی 3.7 اینچ صفحه نمایش داره (شایدم 3.8) پیر شدم!
البته اندازه اش از آِیفون بزرگتر نیست چون آیفون بالای و پایین صفحه نمایشش فضای خالی بیشتری نسبت به اچ دی داره
میگم این سه تا گوشی قطعا معرفی میشن؟ برم جلو دوست سامسونگی پزشونو بدم؟ بابا اس ای یه ایکسپریا میخواست بزنه یه سال ما رو گذاشت تو کف حالا 3 تا گوشی رو فکر کنم باید رو 2012 حساب باز کنیم!!!!
سلام
عجب چیز مشتیه
1 ساعت دیگه باید برم تهران توی راه با ایرانسل میام سر میزینم به GSMArena که تو اخبار دقیقه ها هم باشم
فعلآ
خوده یوکی یاما هم شک دارهمیگم این سه تا گوشی قطعا معرفی میشن؟خبری که نیست یه سری شایعه درست کردن معلوم نیست درسته یانه ..امروز که 16 امه
بسوزه پدر امکانات !ن توی راه با ایرانسل میام سر میزینم به GSMArena که تو اخبار دقیقه ها هم باشم![]()
خب سونی اریکسون آمارهای اقتصادی کوارتر دوم 2009 رو منتشر کرد ..نکته های اصلیش ایناست :
Q2 highlights:
- Continued challenging market conditions
- Transformation program on track
- New Communication Entertainment portfolio announced - shipping Q4 2009
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حمید ای مخزن الاسرار سونی اریکسون یه آمار از گوشی هایی که قراره معرفی بشن بده
یکی میگه امروز یوکی یاما هم که میگه معلوم نیست
حدس میزنم 3 روز سرکار بودیم! حالا 4تا هندزفری معرفی میکنن
حمید ای مخزن الاسرار سونی اریکسون![]()
![]()
ول کن بابا .... مگه امروز معرفی هست اصلا ؟
الدار خر کرده ملتو ... اگه چیزی بود یه countdown ی روز شماری چیزی تو سایت سونی اریکسون بود ... سه تا ایکسپریا بخواد معرفی بشه اونم بی خبر ؟![]()
Salam. Man aligudarzam : D
Khabari nashod hamid pachol?
Sare karin hame? Be ghowle saed 4ta handsfri mirizan birun tamum mishe mire! Ya ali.felan
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)