یه سوال داشتم.باطری لپ تاپ dv6 3150 به dv6 2170 مخوره؟اگه میخوره باطری کدوم قویتره؟
یه سوال داشتم.باطری لپ تاپ dv6 3150 به dv6 2170 مخوره؟اگه میخوره باطری کدوم قویتره؟
سلام به همه بچه ها
من یه hp3107 خریدم تازه بک آپ گرفتم و پارتیشن بندی کردم میخاستم بدونم میشه بدون این که پارتیشنها از بین برن اطلاعاتو برگردونم یعنی ویندوز و نرم افزارهای اورجینال ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید![]()
سلام دوستان
یک لپ تاپ Hp 4520s هدیه گرفتم اولا میخواستم ببینم درست حسابی هست؟! دوم این که اینو چند ساعت شارژ اولیه بکنم بعد از 1 ساعت که در شارژ بود چراغ شارژ خاموش شده
ببخشید که سوالات مبتدیانه بود
سلام،
سوال اولتونو ميزارم رفقاي حرفه اي تر جواب بدن؛ (چون من تو سايت اچ پي خاورميانه كه سرچ زدم چند تا مدل مختلف با اين اسم آورد)
اينم لينكش:
در مورد سوال دومتون هم بايد بگم شارژ اوليه رو من از 8 ساعت تا 12 ساعت شنيدم كه توصيه مي كنن...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد.
سلام،
3141tx با مشخصات زير و قيمت تقريبي 1550 انتخاب خوبي به نظر مي آد؛ هر چند كه دوستان حرفه اي تر بهتر مي تونن نظر بدن.
در ضمن من اين مشخصاتو از سايت ايران اچ پي گرفتم و فكر كنم يه مدل سفارشي باشه؛ حداقل من كه همچين مدلي رو تو سايت هاي غير فارسي پيدا نكردم...
سلام ممنون از پاسخ
بعد از 6 ساعت راه اندازی کردم حالا یک چیزی توی این لپ تاپ Nero avg free office حتی یک تقویم شمسی نصب بود !! اینا خودشون نصب میکنن اینارو !! من که خیلی به دست دوم بودنش شک کردم البته همه چی تو جعبه پلمپ ... بود![]()
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
پ.ن: الان تو شاخه ویندوز هم یک فایل پیدا کردم مربوط به اکتیویشن ویندوز 7 مگه این لپ تاپ ها ویندوز 7 ارجینال
ندارند؟!
پ.ن2 : بازم شرمنده اینقدر ویرایش میکنم ! خوب توی این که دست برده شده توش دیگه شکی نیست از این مطمئن شدم فقط یکی از دوستان راهنمایی کنه چطور بفهمم ویندوز ارجینال هست یا نه
Last edited by mahyar_bt; 28-12-2010 at 20:15.
چند بار این سوالو پرسیدم اما کسی جواب قانع کننده ای نداد
من یک لب تاپ می خوام که هنگام پردازش برنامه ها سرعت خوبی داشته باشه(برای نرمافزارهایی که ازمنابع سیستم بطور مشترک استفاده می کنن مثل vmware یا نرم افزارهی سنگین برنامه نویسی)سریع داغ نکنه کیفیت نمایش تصویرشم خوب باشه ،شارز باتری هم خوب باشه ترجیحا سبک باشه
سوال دوم ایا cpu corei5 هم جوابگوی کار من هست(با توجه به اینکه می خام در پردازش سرعت خوبی داشته باشه؟
به نظر من هست
ولي مي تونين يه سخت افزار قوي تر هم انتخاب كنين تو برنداي ديگه با قيمت كمتر
يا تو اچ پي
سري dv6 3100 با كور اي سون نتيجه بهتري مي ده
Last edited by lovelord2020; 28-12-2010 at 21:25.
كي لپ تاپ رو رجستر كرده
مگه جلو خودت باز نكردن و جلو خودت رجستر نكردنش!
وقتي يه ويندوز معمولي رو هم رو لپ تاپت نصب كني و با سريال نامبري كه پشتشه اونو رجستر كني مي شه ارجينال و بهت اپ ديت مي ده
حالا من فقط اچ پی مد نظرم نیست یعنی برند خاصی مد نظرم نیست فقط من یک لب تاپ با کیفیت خوب می خام حالا از هر برندی شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)