تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 268 از 1042 اولاول ... 168218258264265266267268269270271272278318368768 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,671 به 2,680 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان ميشه بگين بهترين سرويس دهنده كدومه؟

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

دست همتون درد نکنه اطلاعات خوبی دادید و تنهام نذاشتید خیلی سپاسگذارم ولی
    حالا مشکل 2 تا شد :( ای خدااا
    تا اینجایی که من متوجه شدم شاتل داره یه سرویس 64 نامحدود نامحدود رو میده 15 تومن با سرعت 6 کیلوبیت در واقع همون دایال آپ )
    و داتک هم همونو داره میده هجده تومن و من از نظر دانلود هم طبق فرموده دوستان مشکلی ندارم !! بازم به نظرم میصرفه چون من قبلا ها هم سابقه داشتم با دایال آپ بازی چهارصد مگی دانلود میکردم !!!
    ولی من در مورد این توانا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و اینترنت صبا هم میخوام بدونم اینها شبانه رایگان دارن بچه ها هم میگن هرشب تا ششصد مگ دانلود دارن نظرتون درباره این سرویس ها چیه وبین شاتل و داتک کدومو پیشنهاد میکنین !!
    و یه چیز دیگه این سرعت 6 کیلوبیتی که در شاتل هست برای اینترنت 64 روزایی که سرعتش میفته چقدر میشه نکنه 2 و 3 ؟؟؟

و به نظرتون من اگه از این توانا بگیرم چی میشه شبها میزارم رو دانلود و میرم صبح برمیگردم فایلهای دانلودی رو مرتب میکنم ؟؟ اینجوری بهتر نیست ؟؟
    و civil عزیز یه سئوال دیگه این صبا که قبلا به همه حال میداد الان چرا نمیده یکی میگه با 128 سرعتش قانونی باید 16 باشه ولی بهش 112 داره میده البته این صحبت قبلها هست ولی بازم شما تاکید دارید که از صبا بگیرم مگه صبا سرعتش افت نکرده ؟؟
    بازم مرسی و ممنونم راستی من بازم میانگین رینج دانلودم رو هم میگم حداقل میخوام تا اخر ماه 10 گیگ دانلود کرده باشم که شامل وبگردی و دانلود فیلم و موسیقی که حتما باید باشه و اینها میشه
    مرسی ببینین آخرین گزینه کدومه :((
    اول از همه این که :
    این توانا همون صبا نیست ؟ قیمت ها و سرعت ها تقریبا مو نمی زنه
    بعد هم شما می فرمایید که روزی 300 مگ متوسط ، برای دانلود ، فکر می کنم که حجم کمی باشه ...
    چیزی که من می خواستم بگم این بود که ، طرف نا محدود سرعت پایین نرو ، زجر وبگردی رو به همراه داره ، دی اس ال گرفتی که حالشو ببری ، بعد با 64 می خوای پی سی رو باز کنی ، پیر می شی که ...
    برو طرف حجمی های سرعت بالا ، با دان شبانه ، حالا می مونه شاتل ، یا صبا .
    نمی شه بین این 2 تا به راحتی گفت یکی . مزایا و معایبی که من دیدم ، این ها بوده :
    شاتل ، با 19 تومان ، می تونی 512 جور کنی ، که اصل حاله ، قیافه مهدی رو نیگاه کن تو همه پست ها داره این طوری می کنه ( مهدی ، من سقم سیاست ، از امشب باید با 7 دان کنی : دی) اما صبا رو ، با این پول ، می تونی 256 ، 5 گیگ بگیری . صبا اگه اشبتاه نکنم ، 3 تا 7 هست دان ، اما شاتل ، 1 تا 7 هست ( درسته ؟ ) و اما یه چیز بد تر ، صبا می ده 128 خانگی ، 256 اداری ، ولی داره 500 کیلو می ده ، حالا گیریم تو مدرک آوردی ، 256 اداری گرفتی ، تقی به توقی خورد ، سرعت ات میاد رو 256 ، اما واسه شاتل ، 512 فیکس هست اش .... تا اینجا به نفع شاتل بود ، اما یه چیزی ، شاتل هر گیگ اکو رو می ده 9 تومان (مهدی ، کارت به کباب اضافه هم کشیده ؟ یا نه ؟ ) اما صبا می ده 3 تومان .
    می بینی که تقریبا نزدیک به هم اند ، اگه قانع شدی ، باید بری طرف شاتل ( این اکو رو من تازه کشف اش کردم ، حیف که دستم نمی رسه تویی که دستت می رسه کاری بکن )

حله ؟

ادیت : فکر کنم من اشتباه کردم ، شما دستت به اکو نمی رسه درسته ؟ اگه این طوریه که به نظرم صبا با این احوالات به نسبت آرت خیلی خیلی بیتر باشه ....
    ( چقدر نوشتم )

یا حق
    Last edited by akhoond; 20-12-2008 at 10:09.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض صبا یا شاتل انتخاب سختیه

اقا دمت گرم راست میگی ولی نه که دستم نرسه خدا رو شکر مایه تیله هست ولی واسه این اینترنت ..... ایران !! من نمیتونم اینقده هزینه کنم نیگا کن دوبی دو مگ رسیو دارن توی هلند با کابل 100 مگ وصل شدن ماهی پنجاه یورو حسابشو بکن تازه ناراضی هم هستن !!!
    ولی یه چیزی در مورد سرعتها بپرسم پس با این حساب صبا شل کن سفت کن داره ولی شاتل نداره !! من درست فهمیدم ؟؟
    و این که سرویسهای eco از آرت گرونتره نیگاه کن !!!

ART7 ======256/512 ====
    اینو میده 22 تومن چرا پس شما از eco استفاده میکنین ؟؟؟
    ولی اون eco که شما میگید همش هجده تومن و یک گیگ داره در ضمن من خودم شرکت دارم ولی دفترش شهرستانه اگه تونستم که با همون بگیرم میگیرم نشد میریم دانشگاه پاچه خواری آموزش و این صحبتها ....

این یکی و دوم این که آخرش نفهمیدم این صبا خوبه یا نه ؟؟ لامصب اینجوری که بوش میاد شل کن سفت کن داره
    از اون سرعت کولاکش هم نمیشه گذشت آدمو جیلیز ویلیز میکنه
    اون توانا فقط این وسط بلاتکلیفه که اگه میدونستم چه جوریه خیلی خوب میشد چون تجربه زمان دبیرستانم بهم میگه که وقتی یه جایی معروف نیست و مشترک کمتری داره سرعتش کم نباشه نرمال هست و اذیتت نمیکنه به خاطر همین قضیه رفتم سراغ توانا ، عصر ارتباط خیلی خوب بود که متاسفانه برای منطقه ما نیستش (( این هم از شانسمون ))
    مهدی جان شما هم یه نظری بده بگو راضی هستی یا نه بهت حال میده کلا ؟؟؟ شبها خوش میگذره ؟؟؟ دانلودها چطوره یه خبری بده اگه شد میایم سراغ شاتل اینجوری که بوش میاد ماهی ده تومنی که واسش کنار گذاشتمو باید بیشتر کنیم جهنم وقتی سرعتش خوب باشه عیب نداره
    بازم مرسی و ممنون و یه دنیا تشکر
    (( ویرایش )) نسیم باد صبا مشک فشان خواهد شد ... چه شبی شود امشب شب یلدای همتون خوش ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

راستی یه چیزی یادم رفت بپرسم
    این سرویسهایی که محدودیت دارن و fair user policy هستن کدوما هستن ؟؟؟ همین 512 شامل اینها میشه یا نه ؟؟؟؟ یه وقت نریم یه دی وی دی بگیریم قطعش کنن و به کل ضرر بشه ؟؟؟ با این قوانینی که اینها دادن اگه خط رو ببندن چی میشه چه جوریه کسی چیزی میدونه ؟؟؟
    یعنی میخوام اینو بدونم در کل چقدر در ماه میتونی رسیو داشته باشی (( چند گیگ )) و اینها هم اخطاری ندن و نیان خط رو از رانژه خارج کنن
    میشه لطف کنین در این مورد هم توضح بدید ؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دست همتون درد نکنه اطلاعات خوبی دادید و تنهام نذاشتید خیلی سپاسگذارم ولی
    حالا مشکل 2 تا شد :( ای خدااا
    تا اینجایی که من متوجه شدم شاتل داره یه سرویس 64 نامحدود نامحدود رو میده 15 تومن با سرعت 6 کیلوبیت در واقع همون دایال آپ )
    و داتک هم همونو داره میده هجده تومن و من از نظر دانلود هم طبق فرموده دوستان مشکلی ندارم !! بازم به نظرم میصرفه چون من قبلا ها هم سابقه داشتم با دایال آپ بازی چهارصد مگی دانلود میکردم !!!
    ولی من در مورد این توانا و اینترنت صبا هم میخوام بدونم اینها شبانه رایگان دارن بچه ها هم میگن هرشب تا ششصد مگ دانلود دارن نظرتون درباره این سرویس ها چیه وبین شاتل و داتک کدومو پیشنهاد میکنین !!
    و یه چیز دیگه این سرعت 6 کیلوبیتی که در شاتل هست برای اینترنت 64 روزایی که سرعتش میفته چقدر میشه نکنه 2 و 3 ؟؟؟

و به نظرتون من اگه از این توانا بگیرم چی میشه شبها میزارم رو دانلود و میرم صبح برمیگردم فایلهای دانلودی رو مرتب میکنم ؟؟ اینجوری بهتر نیست ؟؟
    و civil عزیز یه سئوال دیگه این صبا که قبلا به همه حال میداد الان چرا نمیده یکی میگه با 128 سرعتش قانونی باید 16 باشه ولی بهش 112 داره میده البته این صحبت قبلها هست ولی بازم شما تاکید دارید که از صبا بگیرم مگه صبا سرعتش افت نکرده ؟؟
    بازم مرسی و ممنونم راستی من بازم میانگین رینج دانلودم رو هم میگم حداقل میخوام تا اخر ماه 10 گیگ دانلود کرده باشم که شامل وبگردی و دانلود فیلم و موسیقی که حتما باید باشه و اینها میشه
    مرسی ببینین آخرین گزینه کدومه :((
    اون 6 کیلوبایت هست نه 6 کیلوبیت ، میشه 48 کیلوبیت .

دوست عزیز ، در مجموع نمیشه گفت که کدوم شرکت بهتره ، متاسفانه به پایین بودن کیفیت خدمات و همینطور نبود نظارت بر شرکت ها ، کیفیت سرویس ها در مناطق مختلف ، متفاوته . همچنین هر شرکتی برای خودش یه قیمت میده ، قوانین مخصوص خودش رو هم میذاره ، مثلا من این قانون شاتل برای سرویس های نامحدود رو تا به حال نشنیده بودم و الان که دوستمون اشاره کرد رفتم خوندم (که واقعا هم خجالت آوره ، سرویس های نامحدودشون رو به اون قیمت میدن بعد تازه چنین قوانینی هم وضع میکنن ، من نمیدونم خجالت نمیکشن اسم این سرویس رو گذاشتن نامحدود ؟!) .

بهترین کاری که شما میتونی اینه که با توجه به نیاز خودت دو یا سه تا شرکت رو انتخاب کنی ، در منطقه خودتون پرس و جو کنی ببینی وضعیت سرویس دهی این شرکت ها چطوره و بعد یکیشون رو انتخاب کنی .

من باشم پیشنهاد میکنم برین سراغ شرکت هایی که معروف تر و جا افتاده تر هستن .

در ضمن هر شرکتی که باشه ، معمولا شب ها باید سرعت خوبی برای دانلود داشته باشین . اگر میخواین در تمام مدت روز دانلود داشته باشید ، همون سرویس نامحدود رو بگیرین ، اگر میخواین فقط شب ها دانلود داشته باشید ، این جا رو هم یه نگاهی بندازین :

کد:
    شما میتونید با تهیه یک نامه ، دقیقا به همون قیمت نامحدود سرویس 512 رو تهیه کنید ، و شب ها ساعت 1 تا 7 دانلود کنید ، ولی حواستون باشه که در روز به هیچ وجه دانلود نکنید چون کل حجمی که میتونید در ماه استفاده کنید 2.5 گیگ هست (به غیر از شب ها) .

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض شاتل

اون 6 کیلوبایت هست نه 6 کیلوبیت ، میشه 48 کیلوبیت .

دوست عزیز ، در مجموع نمیشه گفت که کدوم شرکت بهتره ، متاسفانه به پایین بودن کیفیت خدمات و همینطور نبود نظارت بر شرکت ها ، کیفیت سرویس ها در مناطق مختلف ، متفاوته . همچنین هر شرکتی برای خودش یه قیمت میده ، قوانین مخصوص خودش رو هم میذاره ، مثلا من این قانون شاتل برای سرویس های نامحدود رو تا به حال نشنیده بودم و الان که دوستمون اشاره کرد رفتم خوندم (که واقعا هم خجالت آوره ، سرویس های نامحدودشون رو به اون قیمت میدن بعد تازه چنین قوانینی هم وضع میکنن ، من نمیدونم خجالت نمیکشن اسم این سرویس رو گذاشتن نامحدود ؟!) .

بهترین کاری که شما میتونی اینه که با توجه به نیاز خودت دو یا سه تا شرکت رو انتخاب کنی ، در منطقه خودتون پرس و جو کنی ببینی وضعیت سرویس دهی این شرکت ها چطوره و بعد یکیشون رو انتخاب کنی .

من باشم پیشنهاد میکنم برین سراغ شرکت هایی که معروف تر و جا افتاده تر هستن .

در ضمن هر شرکتی که باشه ، معمولا شب ها باید سرعت خوبی برای دانلود داشته باشین . اگر میخواین در تمام مدت روز دانلود داشته باشید ، همون سرویس نامحدود رو بگیرین ، اگر میخواین فقط شب ها دانلود داشته باشید ، این جا رو هم یه نگاهی بندازین :

کد:
    شما میتونید با تهیه یک نامه ، دقیقا به همون قیمت نامحدود سرویس 512 رو تهیه کنید ، و شب ها ساعت 1 تا 7 دانلود کنید ، ولی حواستون باشه که در روز به هیچ وجه دانلود نکنید چون کل حجمی که میتونید در ماه استفاده کنید 2.5 گیگ هست (به غیر از شب ها) .
    آقا مرسی متشکر ولی متاسفانه تو منطقه ما همه برج نشینن و کسی به کسی کاری نداره که من برم یه ورق دستم بگیرم زنگ در همه خونه ها رو بزنم بگم از چه سرویسی استفاده میکنین توی ساختمون خودمون هم شش هفت تا بازنشسته ارتش و مهندس داریم که هیچ کدومشون از کامپیوتر سر در نمیارن چه برسه به اینترنت فقط در حال دیدن تلوزیون های س/ی/اس هستن حالا می مونه داش وحید که اینجا گیرش آوردم !!
    دیدی من چقدر خوش شانسم
    من در مورد سرویس art یه اشتباهی کردم قیمت رو به تومان نوشته بود فکر کردم به ریاله میخواستم پست قبلیمو ویرایش کنم متاسفانه نشد ...
    حالا یه سئوال این سرویس 512 که به قیمت سرویسهای 128 میدن قضیه ش چیه ؟؟ یعنی چه جوریه چون توی این شاتل که چیزی ننوشته ؟؟ فقط لیست رو داره که منم یه کپی ازش دارم توی هاردم و هر روز دارم قیمتها رو مقایسه میکنم که برم یه دونه بردارم خوشم اومد تمیددش کنم یه سال و دیگه از شر این دایال آپ لعنتی راحت بشیم راستی کسی نگفت این کلمات چی هستن ؟؟
    ip= valid & static
    خط مخابرات pcm
    من اینها رو متوجه نشدم میشه توضیح بدید ؟؟؟

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان

راهی هست که بشه سرعت دقیق اکانتی که گرفتی رو نشون بده...

مثلا بگه اکانت شما 128 یا 512 هست..

سرعت دانلود و آپلود رو نمیخوام .. فقط اکانتی که گرفتم رو می خوام..

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان

راهی هست که بشه سرعت دقیق اکانتی که گرفتی رو نشون بده...

مثلا بگه اکانت شما 128 یا 512 هست..

سرعت دانلود و آپلود رو نمیخوام .. فقط اکانتی که گرفتم رو می خوام..
    تو تنظیمات روتر های داخلی معمولا نوع سرعت رو تو بخش ارتباط اینترنت می تونی ببینی چه سرعتی دادن.

9. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

اقا دمت گرم راست میگی ولی نه که دستم نرسه خدا رو شکر مایه تیله هست
    نه ، منظورم از دست رسیدن که ساپورت بود ، نه پول ، تو کشوری که 64 نا محدود رو می دن 15 _ 16 تومان ، باید یه 512 حجمی با 20 تومام رو حلوا حلوا کرد
    ولی واسه این اینترنت ..... ایران !! من نمیتونم اینقده هزینه کنم
    چقدر می خوای هزینه کنی ؟ هزینه اکو جزو پایین ترین هزینه هاست ها
    ولی یه چیزی در مورد سرعتها بپرسم پس با این حساب صبا شل کن سفت کن داره ولی شاتل نداره !! من درست فهمیدم ؟؟
    آره ، یه چیزی تو همین مایه ها
    و این که سرویسهای eco از آرت گرونتره نیگاه کن !!!

Art7 ======256/512 ====
    اینو میده 22 تومن چرا پس شما از eco استفاده میکنین ؟؟؟
    22 تومان خوب نیگاه کن ! 220 تومانه
    ولی اون eco که شما میگید همش هجده تومن و یک گیگ داره
    18 تومانه و 2/5 گیگه ، واسه یه ماه ، فقط وبگردی بسه ، نیست ؟ دان هم که شب ها ....
    در ضمن من خودم شرکت دارم ولی دفترش شهرستانه اگه تونستم که با همون بگیرم میگیرم نشد میریم دانشگاه پاچه خواری آموزش و این صحبتها ....
    نامه هم که حله دیگه

این یکی و دوم این که آخرش نفهمیدم این صبا خوبه یا نه ؟؟ لامصب اینجوری که بوش میاد شل کن سفت کن داره
    اون توانا فقط این وسط بلاتکلیفه که اگه میدونستم چه جوریه خیلی خوب میشد چون تجربه زمان دبیرستانم بهم میگه که وقتی یه جایی معروف نیست و مشترک کمتری داره سرعتش کم نباشه نرمال هست و اذیتت نمیکنه به خاطر همین قضیه رفتم سراغ توانا ، عصر ارتباط خیلی خوب بود که متاسفانه برای منطقه ما نیستش (( این هم از شانسمون ))
    اون توانا از باباش که سرویس نمی گیره ، نماینده یکی دیگه هست ، احتمال 99 در صد به بالا ، مال صبا هست ...

آقا مرسی متشکر ولی متاسفانه تو منطقه ما همه برج نشینن و کسی به کسی کاری نداره که من برم یه ورق دستم بگیرم زنگ در همه خونه ها رو بزنم بگم از چه سرویسی استفاده میکنین توی ساختمون خودمون هم شش هفت تا بازنشسته ارتش و مهندس داریم که هیچ کدومشون از کامپیوتر سر در نمیارن چه برسه به اینترنت فقط در حال دیدن تلوزیون های س/ی/اس هستن حالا می مونه داش وحید که اینجا گیرش آوردم !!
    نه تو ساختمون تون که ، تو تاپیک هاش ، بپرس کسی از این منطقه هست یا نه ؟ اون جا سرچ کن

من در مورد سرویس art یه اشتباهی کردم قیمت رو به تومان نوشته بود فکر کردم به ریاله میخواستم پست قبلیمو ویرایش کنم متاسفانه نشد ...
    حالا یه سئوال این سرویس 512 که به قیمت سرویسهای 128 میدن قضیه ش چیه ؟؟ یعنی چه جوریه چون توی این شاتل که چیزی ننوشته ؟؟ فقط لیست رو داره که منم یه کپی ازش دارم توی هاردم و هر روز دارم قیمتها رو مقایسه میکنم که برم یه دونه بردارم خوشم اومد تمیددش کنم یه سال و دیگه از شر این دایال آپ لعنتی راحت بشیم راستی کسی نگفت این کلمات چی هستن ؟؟
    Ip= valid & static
    خط مخابرات pcm
    من اینها رو متوجه نشدم میشه توضیح بدید ؟؟؟
    ببین ، آی پی ولید ، یعنی معتبر ، ثابت ، ماله توئه ، هر جا بری و هر کاری بکنی با اون آی پی قابل پیگیری هست ( استفاده مفیدشو نمی دونم ) اا ستاتیک ، متغیره ، عین دیال ، با هر بار دی سی ، عوض می شه ، این قده حال میده
    پی سی ام هم که یه تکنولوژی خانه خراب کن هست که خدا از سر مخترع اش نگذره ، می ذارن ، برای جاهایی که شلوغه و خط کم هست ، با یه زوج سیم ، به 8 نفر خط تل می دن ، و بعد شما دیگه نمی تونی دی اس ال بگیری باهاش ، مگه این که پی سی ام رو جمع کنن بره

ادیت : چرا یوهو اینجوری شد ؟ یه پستی که من قبلا ندیدم یو هو اومد ، پست ها احساس کردم کم و زیاد شده ؟
    باز هم سوالی هست ؟

11. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نه ، منظورم از دست رسیدن که ساپورت بود ، نه پول ، تو کشوری که 64 نا محدود رو می دن 15 _ 16 تومان ، باید یه 512 حجمی با 20 تومام رو حلوا حلوا کرد

چقدر می خوای هزینه کنی ؟ هزینه اکو جزو پایین ترین هزینه هاست ها

آره ، یه چیزی تو همین مایه ها

22 تومان خوب نیگاه کن ! 220 تومانه

18 تومانه و 2/5 گیگه ، واسه یه ماه ، فقط وبگردی بسه ، نیست ؟ دان هم که شب ها ....

نامه هم که حله دیگه

اون توانا از باباش که سرویس نمی گیره ، نماینده یکی دیگه هست ، احتمال 99 در صد به بالا ، مال صبا هست ...

نه تو ساختمون تون که ، تو تاپیک هاش ، بپرس کسی از این منطقه هست یا نه ؟ اون جا سرچ کن

ببین ، آی پی ولید ، یعنی معتبر ، ثابت ، ماله توئه ، هر جا بری و هر کاری بکنی با اون آی پی قابل پیگیری هست ( استفاده مفیدشو نمی دونم ) اا ستاتیک ، متغیره ، عین دیال ، با هر بار دی سی ، عوض می شه ، این قده حال میده
    پی سی ام هم که یه تکنولوژی خانه خراب کن هست که خدا از سر مخترع اش نگذره ، می ذارن ، برای جاهایی که شلوغه و خط کم هست ، با یه زوج سیم ، به 8 نفر خط تل می دن ، و بعد شما دیگه نمی تونی دی اس ال بگیری باهاش ، مگه این که پی سی ام رو جمع کنن بره

ادیت : چرا یوهو اینجوری شد ؟ یه پستی که من قبلا ندیدم یو هو اومد ، پست ها احساس کردم کم و زیاد شده ؟
    باز هم سوالی هست ؟
    استفاده مفیدشو نمی دونم
    خوبه تا الان نزذیک 7 بار هست دارم می گم
    ip استاتیک رو بیشتر شرکت ها یا ادارات و بانک ها و سازمان ها استفاده می کنن چون برای ایجاد شبکه مجازی و ارتباط ایمن بین دو سازمان از طریق اینترنت بهترین روش هست( که البته کد گزاری هم میشه .). برای کاربر عادی هم بسته به نیازش( نیازش رو خود کاربر وقتی حس کنه می فهمه و در حالت عادی معمولا نیاز نداره) استفاده هم میشه.

13. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •