کلاً گوشی خیلی خوبیه .... مشکل خاصی نداره ... فقط اولش باتریش ممکنه مشکل داشته باشه که با تنظیمات درست میشه
نصب برنامش مثل نوکیاست و هیچ فرقی نداره
دوربینش که جزو بهتریناست
قیمتشم بدون گارانتی 370 80
کلاً گوشی خیلی خوبیه .... مشکل خاصی نداره ... فقط اولش باتریش ممکنه مشکل داشته باشه که با تنظیمات درست میشه
نصب برنامش مثل نوکیاست و هیچ فرقی نداره
دوربینش که جزو بهتریناست
قیمتشم بدون گارانتی 370 80
سلام
من بعضی وقتا که عکس می گیرم، عکس به صورت خیلی روشن میفته.یعنی بقدری روشنه که چیزی معلوم نمیشه.فلاش رو هم
خاموش مکنم بازم همینطوری میشه.کسی راهکاری بلده ؟
Iso رو کم کن
Brightness هم کم کن
درست میشه
سلام دوستان عزیز
امروز رفتیم علائدین و یه i8910 HD گرفتیم البته واسه داداش کوچیکم ( کار روزگارو می بینی... ) 660 تومن با
گارانتی اصل پارس مایکروتل.من کهstill usin inov8
![]()
خبر جالبی که دارم اینه که innov8 یه 20 تومنی گرون شده و حدودا 420 - 410 هست البته بدون گارانتی ( 8 گیگش )
یعنی ارزون که نشده گرونم شده !![]()
لطفا بگین با چه روشی گوشیمو هک کنم؟؟ لطفا روشش یاد بدین ممنون
اول پی دی اف زیر رو دانلود کن که اموزش درخواست cer و key از سایت opda هستلطفا بگین با چه روشی گوشیمو هک کنم؟؟ لطفا روشش یاد بدین ممنون
حالا با فایل هایی که گرفتی باید با این برنامهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه ی hellox رو ساین کنی و درگوشیت نصب کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hellox رو که نصب کردی خوش همه ی کار ها رو انجام میده.فقط هر چی سوال برنامه ازت کرد yes و ok رو میزنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا میری قسمت نرم افزار های گوشیت و rompacher رو باز میکنی و هر دو گزینه رو روشن میکنی.
گوشیت هک شد.به همین راحتی.حالا میتونی هر برنامه یا بازی که بخوای بدون نیاز به ساین نصب میکنی. وقتی کارت تموم شد گزینه ها رو غیر فعال کن.
اگه سوالی داشتی بپرس...
الان 14 ساعته که تو سایته opda ثبت نام کردم.ولی هنوز فیل cer ,..رو نداده.چقد طول میکشه؟؟
معمولا 24 ساعته.بعضی وقتا کم و زیاد هم دارهالان 14 ساعته که تو سایته opda ثبت نام کردم.ولی هنوز فیل cer ,..رو نداده.چقد طول میکشه؟؟
من به اون روش جدیده گرفتم خیلی راحت بود.
از این سایت :خیلی هم راحته هم cer و هم key میده چهار روزه.البته به چینی هست که با استفاده ازisign.imobile.com.cn
راحت میشه ترجمه کرد.اگه کسی خواست با این روش بره بهتره.مشکلی هم بود در خدمتیم.translate.google.com
Last edited by S E V E N; 13-09-2009 at 14:56.
برا این سایت فک کنم با هاتمیل باید عضو بشی اره؟من به اون روش جدیده گرفتم خیلی راحت بود.
از این سایت :
isign.imobile.cn
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)