خوب تکلیف ما که تو این برنامه ها نیستیم چیه؟؟؟من هم کارنامه میخوام
خوب تکلیف ما که تو این برنامه ها نیستیم چیه؟؟؟من هم کارنامه میخوام
من این هفته ای که گذشت تقریباً 70 سا@ خوندم دارم آدم می شم راستش یه تغییر هایی در خودم می بینم چشام باد کرده ،سرت سوت می کشه،خمیازه هام بدون دهن دره شده و ... راستش نمی دونم یکی به من بگه اینا علائم آدم شدنه!!؟نوشته شده توسط Vict0Ria
![]()
![]()
با همه اینا احساس خوبی دارم فکر کنم کم کم عادت کنم ...![]()
آدم شدن و خر!!! خونی کردن هم عالمی دارها!!!
اینو به عنوان کسی که یه زمانی از نونش می گذشت ولی از نتش نه میگم ... شما(البته خیلی هاتون از این لحاظ کاملاً سوخته اید،این به اونایی کههنوز در سردرگمی اند
) هم یه امتحانی کنید
ببینید چقد حال داره...کافیه فقط اراده کنید
فقط یه سوالی از کارشناسان محترم![]()
من می ترسم این زیاد خوندن باعث بشه چشام رو از دست بدماگه کسی راهی داره بگه که پشگیری بهتر از درمانه.
بدبختانه من بعضی از کارنامه ها رو نمی بینم ،یه جا آپ کنید که فیلترنباشه.
Last edited by Vict0Ria; 28-02-2009 at 08:33. دليل: eshkal az p30 bood:)
بچه ها ، حدس میزنین توی کنکور چه درصد هایی بزنین !؟
lomon جان این هم کارنامه من ... چجوری از رو دست من کپی زدی ؟ (دی
ولی خیلی کم پیش میاد دو نفر تراز هاشون دقیق مثل هم بشه
شما کدام منطقه ای ؟؟؟
باز هم من دارم حسرت فیزیک ها را می خوردم که با چند تا بی دقتی ( ژول و میکرو ژول و از این حرف ها ... ) نتونستم صد بزنم ...
با اجازه ی rezaxp عزیز ، من کارنامه ی ایشون رو آپ میکنم :
![]()
بچه ها جلد سوم کتاب تست دیفرانسیل . حسابان و ریاضی پایه رمزینه هم منتشر شد یعنی الان هر سه جلدش موجوده!
کتاب کلاس دیف 2 رو هم از خود مهندس مهربان پرسیدم گفت 20 فروردین..........باید به فکر یه کتاب دیگه باشیم چون 20 فروردین
دیره تازه اگه 20 فروردین بیاد اول قرار بود آبان بیاد بعد شد آذر بعد اسفند الانم فروردین..........
کتاب واسه دیف 2 چی بگیریم؟
دوستان من یه 8سالی هست که دیپلم گرفتم والان درسها از یادم رفته میشه کتابهایی معرفی کنید که بتونم بخونم وراحت درک کنم اگه خدا بخواد میخوام شروع کنم به خوندن و واسه کنکور اماده شم حالا چه امسال چه کنکور بعدی رشتم هم ریاضی هست البته من نظام قدیم بودم
بعید میدونم بتوننی خودتون رو با مطالب کتابهای جدید تطبیق بدین ، ولی اگر خیلی علاقهمند هستید که دوباره شروع کنین ، میتونین کتاب های خودآموز برای درس های ( ریاضی ، علوم ، فیزیک ، شیمی و هندسه ) از سوم راهنمایی تا اول دبیرستان رو تهیه کنید و برا کنکور آماده بشید .
البته بهتره اول سراغ کتابهای آموزشی برین بعد سراغ تست !
سلام. بچه های عزیز تجربی توجه کنید :
انتشارات تخته سیاه یه کتاب با عنوان زیست گیاهی چاپ کرده که خیلی خوبه . قیمتش هم 2200 تومن هستش.فکر کنم مفید باشه.
دوست عزیز منم دقیقا منظورم همین کتابهایه خوداموز بود ولی حالا چرا از سوم راهنمایی تا اول دبیرستان رو گفتید چه ربطی دارن اینا به دوره دبیرستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)