هندسه تحليلي رمزينه نيومد؟دبيرمون مزخرفه همش يه سري نكته جزوه ميگه بعد ميره سراغ تست !اصلا مفهومي كار نمي كنه خسته شدم اينقدر نكته حفظيدم مخصوصا فصل ٢ كه اصلا پيش زمينه ي خوبي براي صفحه (هندسه ٢) ندارم!
هندسه تحليلي رمزينه نيومد؟دبيرمون مزخرفه همش يه سري نكته جزوه ميگه بعد ميره سراغ تست !اصلا مفهومي كار نمي كنه خسته شدم اينقدر نكته حفظيدم مخصوصا فصل ٢ كه اصلا پيش زمينه ي خوبي براي صفحه (هندسه ٢) ندارم!
سلام دوستان
کتاب واژه نامه انگلیسی که دوم و سوم پیش دانشگاهی داشته باشه همچنین مخصوصآ دارای لغات خارج
کتاب در حد کنکور باشه .چی پیشنهاد میکنید؟
Last edited by rezayamohebi; 16-11-2009 at 01:42.
1.timsar جان برای اموزش مثلثات چی رو پیشنهاد می کنی؟؟می خوام مفهومی و ساده توضیح داده باشه.GodFather جان می گه کتاب های احمد قندهاری خیلی خوبه اما بدرد کنکور نمی خوره.
2.برای امار رمزینه بگیرم خوبه؟
لطفآ بقیه ی دوستان هم نظر بدن.![]()
واسه مثلثات من کتاب مثلثات انتشارات مدرسه رو دارم به نظر من که خوبه...1.timsar جان برای اموزش مثلثات چی رو پیشنهاد می کنی؟؟می خوام مفهومی و ساده توضیح داده باشه.GodFather جان می گه کتاب های احمد قندهاری خیلی خوبه اما بدرد کنکور نمی خوره.
رمزینه مگه آمارم داره؟2.برای امار رمزینه بگیرم خوبه؟
برای ریاضیات بنک تست اندیشه فائق بگیر به دردت میخوره از پیش پایه با هم هست تستاشم خوداییش عالیه یعنی یه جورایی منتخب الکی مثل قلمچی... تست های ابکی و شبیه هم نیاورده برای ادبیات 3 هم کلک بگیر کلا برای ادبیات به نظر من باید گاج سبز یا کلک که هیچ فرقی ندارن !!! داشته باشی و به همراه کتاب املا قرابت معنایی سبطی و ارایه کلک هندسه پایه هم شاید خیلیا با من موافق نباشن ولی من هندسه 1و2 ابی قلمچی معرفی میکنم خلاصه جامع هست گاج... اینقدر پیچوندن... که عمرا چیزی یادت بمونه و بفهمی فیزیک پیش هم فقط کتاب کلاس داری؟!؟! پس از رو چی تست میزنی برای اونم حتما یه کتاب بگیر کتاب تست زیاده ابی قلمچی گاج... و اندیشه سازان که تو نمایشگاه پیدا نمیکنی!!!
به این لینک برو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1.اصلا مثلثات روش تستی نداره یه روشای ابداعی داره برای حفظ کردن فقط به نظر منم برای انتشارات مدرسه رو بگیر.
2.برای آمار گاج بگیر.
برای جبر آموزش لازمه بگیرم ؟؟؟
حالا چه کتابی خوبی برا آموزش و تست جبر
تست گسسته چی خوبه؟؟ ( خودم خوشخوان دارم از اونایی که روش نوشته ویژه دانش آموزان ممتاز .....)
ولی جلسه بندی کرده درساشو شک کردم شاید آموزش باشه....
یکی یه راهنمایی به ما بده...
پیمان مگه ما باید حسابان هم بخونیم ؟ حسابان که کلا تو دیف تکرار شده بجز تابع، مثلثات و لگاریتم غیر از اینه یا من اشتباه میکنم؟
عربی جامع رمزینه+فن ترجمه ی انرژی اتمی همه ی کنکور رو پوشش می دهند.البته عربی ایاد فیلی هم خیلی طرفدار داره اما حجیمه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)