تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 268 از 1178 اولاول ... 168218258264265266267268269270271272278318368768 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,671 به 2,680 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سوال دوم اینکه من یه جا پیدا کردم که xps1530 رو با مشخصات روز 1600000 میده با یم گارانتی متفرقه.اگه گارانتی هم نخام 1580000.قیمتش خیلی مناسبه و گفت پکشو جلو خودت باز میکنم.ممکن قیمت پهیینش دلیلی داشته باشه؟
    و امکان داره مسلا modem یا wireless نداشته باشه از کارخونه؟یا کارخونه همه چی رو دستگاه به صورت استاندارد داره؟؟لطفا جواب دقیق بدین چون میخام زود بخرم.نمیخام بندازن بهم چیزی
    ممکنه کارت گرافیکش 128 مگابایتی یا GF8600 M GS باشه و شما ندونید ... ممکنه قطعات اصلی نباشه و خیلی دلایل دیگه

گارانتی و .... رو ول کنید ... در درجه اول : مشخصات فنی سیستم رو دقیق بخونید و بعد مقایسه قیمت و گارانتی

موفق باشید

2. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه awsedrft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام،
    نظرتون در مورد لپتاپ vostro 1500 با کانفیگ زیر چیه؟ از شیراز میخوام خریداری کنم. کارهای من مهندسی هست و بیشتر برای برنامه نویسی زیاد میخوام. آیا جواب میده؟ بودجه در حدود 1250 است:
    cpu:C2D 2.5 GHz 6 meg
    Ram: 2 G
    H.D.D: 160 G
    VGA:8600 GT
    15.4
    WT: 2.8 kg
    قیمت: در حدود 1250
    آیا باتری آن 9 سل است؟ چه جوری میتونم بفهمم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ه نام خدا

سلام و عرض اد خدمت همه بزرگواران.

دوستان من لپ تاپی با این مشخصات با قیمت حد اکثر 800 هزار تومن میخواستم . اگر امکان دارند برند و مدل خاصی را معرفی کنید
    cpu = 2
    ram = 1024 MB
    HDD = 120 ya 160
    LCD = 15 ya 14
    vga = ?
    os = dos/linux
    bluetooth
    webcam
    modem internal

در ضمن گارانتی معتبر و خدمات پس از فروش کامل داشته باشه ( من در رشت زندگی می کنم)

اگر لطف کنید و در مورد لپ تاپ های acer هم نظر بدید ممنون میشم.چون خیلی با config بالا و قیمت پایین هستند ، خیلی علاقه مندم که یک لپ تاپ 5920 acer رو بخرم ، فقط از لحاظ کیفیت و کارایی مطمئن نیستم
    یا حق

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

حرف شما متین.اما وقتی میگه من جلوی خمدت پکو وا میکنم چی؟
    میشه چسبی که روشه تقلبی باشه و قبلا بازش کرده باشن؟ از کجا بفهمه جعبش باز شدم یا نه به نظر شما
    اگه پکش اکبند بود خیالم راحت باشه دیگه یا بازم برای اصلی بودن قطعات خود دستگاه رو چک کنم و چه جوری بفهمم قطعات اصلی؟

داره خودمونی میشه asemaneahvaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض کسی نبود !

با سلام
    دوستان یکی دو سال است که بحث لپ تاپهای ارزان قیمت داغ شده . جدیدا نیز مدلهای مختلفی از این نوع لپ تابها در دنیا عرضه شده اند.

اما این نوع اپتابها رو کجا میشه توی ایران پیدا کرد؟(البته تقربا با همون قیمت اصلیشون !)

کسی نبود !
    Last edited by asemaneahvaz; 07-08-2008 at 00:20.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

با سلام
    دوستان یکی دو سال است که بحث لپ تاپهای ارزان قیمت داغ شده . جدیدا نیز مدلهای مختلفی از این نوع لپ تابها در دنیا عرضه شده اند.

اما این نوع اپتابها رو کجا میشه توی ایران پیدا کرد؟(البته تقربا با همون قیمت اصلیشون !)

کسی نبود !
    خیر قرار بوده بیاد ... لپ تاپ های زیر 500 دلار برندهای ایسر و دل که اومده و زیر 800 دلار سونی هم سری NR و CR عرضه شده ... اما وقتی میاد ایران حداقل 300 هزار تومان میاد روش ! پس ارزانی در کار نیست (قیمت اصلی چیه )

ارزانترین لپ تاپ های در ایران فعلا همان سری centrino و celeron هستند ... برندهای فوجیتسو زیمنس - ایسر - هیوندای - لنوو - دل و یه مشت جنس چینی

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

حرف شما متین.اما وقتی میگه من جلوی خمدت پکو وا میکنم چی؟
    میشه چسبی که روشه تقلبی باشه و قبلا بازش کرده باشن؟ از کجا بفهمه جعبش باز شدم یا نه به نظر شما
    اگه پکش اکبند بود خیالم راحت باشه دیگه یا بازم برای اصلی بودن قطعات خود دستگاه رو چک کنم و چه جوری بفهمم قطعات اصلی؟
    نه برچسب اگر رسمی shipping دل باشه و کد پروداکت روش باشه و مشخصات همونه اما برچسب همه چیز نیست ... من HP 2680 گرفتم زده گرافیکش 8400 اما X3100 intel بود !!! اونم از نمایندگی دبی !

برای اینکه قطعات رو تست کنی و ... صفحه اول و پست دوم این تاپیک توضیح دادم

پک آکبند نداریم اینجا ... صد جا باز و حتی برای مشتری تست شده ! پک صفر =

بهرحال اگر میخوای پول کمتر بدی پای گارانتی همینه ... احتمال داره هفته بعدش از کار بیفته ... چه کسی جوابگو هست ؟ اگر آماتورید برید با گارانتی معتبر بخرید که متاسفانه همیشه آپدیت نیستند

9. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه soheiloooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با سلام

دوست من سلام.واژه لپ تاپهای ارزان قیمت یا هر ایرانی یک لپ تاپ یه سری عوام فریبی بود که شرکت ها بتونن مدل های پاییناشون رو آب کنن و به خورد ملت بدن.در واقع از لحاظ فنی فوق العاده پایین هستن و نمیشه روشون حساب کرد.کامپیوتر خانگی بخری به نفعته.البته اگه خیلی مدلهای پیشرفته نمی خوای می تونی از برند acerخریداری کنی که به نسبت از مارکهای دیگه ارزونتره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

ه نام خدا

سلام و عرض اد خدمت همه بزرگواران.

دوستان من لپ تاپی با این مشخصات با قیمت حد اکثر 800 هزار تومن میخواستم . اگر امکان دارند برند و مدل خاصی را معرفی کنید
    cpu = 2
    ram = 1024 MB
    HDD = 120 ya 160
    LCD = 15 ya 14
    vga = ?
    os = dos/linux
    bluetooth
    webcam
    modem internal

در ضمن گارانتی معتبر و خدمات پس از فروش کامل داشته باشه ( من در رشت زندگی می کنم)

اگر لطف کنید و در مورد لپ تاپ های acer هم نظر بدید ممنون میشم.چون خیلی با config بالا و قیمت پایین هستند ، خیلی علاقه مندم که یک لپ تاپ 5920 acer رو بخرم ، فقط از لحاظ کیفیت و کارایی مطمئن نیستم
    یا حق

اگر رشت هستید و با گارانتی میخواهید از همانجا خرید کنید، حتما صفحه اول تاپیک رو ببینید هم در مورد نحوه خرید و هم معتبرترین گارانتی ها توضیح داده شده ...

DELL 1520
    2.0-2MB-FSB800
    1024
    120
    DVD RW
    15.4 WXGA
    358 intel X3100 full shared
    DOS
    2.8
    Poland
    /BT/Web cam/6Cell

860,000 تومان با گارانتی متفرقه یک انتخاب عالی هست

لپ تاپ acer لپ تاپ کانفیگ متوسطی هست و قیمت هاش خوبه و شیک هم هست (برای کارهای خانگی خوبه سری aspire) اما ایراداتی داره :

1- گارانتی معتبر و بروز نداره و کسی تو کار تعمیرش زیاد نیست

2- مانیتور کیفیت پایینی داره

3- جنس باتری و قطعات کمی پایینه

4- سنگینه

اما سیستم نرم افزار کمکی خوبی داره ، شیکه و قدرتش هم مناسبه

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام،
    نظرتون در مورد لپتاپ vostro 1500 با کانفیگ زیر چیه؟ از شیراز میخوام خریداری کنم. کارهای من مهندسی هست و بیشتر برای برنامه نویسی زیاد میخوام. آیا جواب میده؟ بودجه در حدود 1250 است:
    cpu:C2D 2.5 GHz 6 meg
    Ram: 2 G
    H.D.D: 160 G
    VGA:8600 GT
    15.4
    WT: 2.8 kg
    قیمت: در حدود 1250
    آیا باتری آن 9 سل است؟ چه جوری میتونم بفهمم.

بلی انتخاب بسیار عالی هست و قیمت هم مناسب ... برای کارهای مهندسی ووسترو عالیه ... قدرت بالا ، قیمت مناسب و کیفیت خوب

باتری احتمالا 9 سلولی نیست والا حدود 1.300 بوده با گارانتی معتبر.

در مورد باتری های 9 سلولی و شیوه تشخصی زیاد بحث شده ... کمی سرچ کنید توی تالار پیدا میکنید

موفق باشید

13. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •