تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 268 از 350 اولاول ... 168218258264265266267268269270271272278318 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,671 به 2,680 از 3492

نام تاپيک: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام امير جان .ممنون از توجهت ولي من مشكلم بدتر شده و گمان كنم ربطي به mod بلوتوث نداره . گوشيم فايلهاي قبلي رو اجرا ميكنه ولي هر فايلي كه از طريق بلوتوث و كامپيوتر وارد ميشه رو اجرا نميكنه فقط نمايش ميده و error ميده . البته بعضي از فايلهاي بلوتوث رو ميشناسه و اجرا ميكنه . البته زماني كه با برنامه myphoneexplorer دو تا آهنگ ريختم تو حافظه گوشي و مموري شناخت و اجرا كرد ولي زماني كه فايل را از حافظه گوشي به مموري منتقل كردم ديگه اجرا نشد . جالب اينجاست كه فايلها كلا خراب ميشن و اگه بخوام همون فايلهايي رو كه با كامپيوتر تو گوشي ريختم را دوباره با كامپيوتر اجرا كنم ديگه اجرا نميشه. اين مشكل در مورد آهنگ و برنامه ها صادقه . اگه بتوني كمكم كني ممنون ميشم چون گوشيم كلا فلج شده .
    دوست من شما با يه مموري ديگه امتحان كن اگه درست شد پس مشكل از مموريته
    اگه درست نشد مشكل از گوشيته و با يه فرمت اينترنال و نهايتا يه آپديت درست ميشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    چند وقتیه که وقتی برنامه جاوای دارو همونی که اطلاعات داروهای مختلف را داره را اجرا میکنم گوشیم ریستارت میشه. قبلا همچین مشکلی نداشت.
    یعنی چرا این مشکل پیش اومده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مرسي امير جان . احتمالا مشكل از مموريه . البته هنوز درست نشده ولي با اين حال ازت ممنونم كه كمك كردي .

4. این کاربر از sarekari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

دوستان عزیز همونطور که بارها و بارها گفتم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این تاپیک فقط هک و مد!
    راستش نمیخوام پستهای اضافی که مربوط به تاپیک نیست رو پاک کنم.چون به نظرم یه جور بی احترامیه ولی خودتون رعایت کنید.

ممنون

6. 2 کاربر از H M R 0 0 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sorosh MAX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طـــهران

پيش فرض

سلام دوستان ،

ببخشید من گوشیمو هک کردم یک سری تغییرات توش ایجاد شد که باعث شد یکسری چیز ها خرای شن مثل موزیک پلیر ، در همگام اجرا ارور میده .2 - system information رو باز نمیکنه میگه آینکونش نیست ...
    اگه امکان داره یک پک از فایل های اصلی P1 رو به من بدین بسیار ممنون میشم ، چون الان واقعآ حالم گرفته است .

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان ،

ببخشید من گوشیمو هک کردم یک سری تغییرات توش ایجاد شد که باعث شد یکسری چیز ها خرای شن مثل موزیک پلیر ، در همگام اجرا ارور میده .2 - system information رو باز نمیکنه میگه آینکونش نیست ...
    اگه امکان داره یک پک از فایل های اصلی p1 رو به من بدین بسیار ممنون میشم ، چون الان واقعآ حالم گرفته است .
    براي بهتر جواب گرفتن از هك گوشيت بايد آخرين فريمور باشه در غير اين صورت يه سري مشكلاتي پيش مياد . شما الان ميتوني فرمت اينترنال كني يا اگه امكانش رو داري آپديت كن.
    اگر هم يه كم وقت بزاري فايل هاي اورجينال گوشي تو درايو z هستند ، از اونجا كپي كن و بريز تو مسير هاي خودش

9. این کاربر از amir_sa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

سلام به همه

اقا راهي هست كه دكمه هاي 990 بشه مثل P1 يعني با زدن يكبار دكمه(Play , Internet) اون عملي كه تو كنترل پنل براش تعيين ميكنيم اجرا شه اخه الان بايد دكمه رو نگه داريم تا اون عمل اجراشه

در آغاز فعالیت pedit-x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

آقا !!!! یعنی واقعا هیچ مد جدیدی نیومده که از صفحه 216 تا این صفحه شده چت روم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همه

اقا راهي هست كه دكمه هاي 990 بشه مثل p1 يعني با زدن يكبار دكمه(play , internet) اون عملي كه تو كنترل پنل براش تعيين ميكنيم اجرا شه اخه الان بايد دكمه رو نگه داريم تا اون عمل اجراشه
    خير - مگه چقدر هست كلا ؟ بين 1 تا 2 ثانيه كه زياد نيست
    آقا !!!! یعنی واقعا هیچ مد جدیدی نیومده که از صفحه 216 تا این صفحه شده چت روم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگه جديد بياد كه دوستان ميزارند ، اين پست بيشتر به رفع اشكال و پرسش و پاسخ تبديل شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

وقتي كه فايل رو با بلوتوث ميريزن و تو beam مياد روش علامت سوال هستش ، براي ديدن اون فايل بايد بري تو همون مسيري كه گفتي . از اونجا فايل ها رو باز كن ، بازم خرابه ؟
    اگه بازم خراب بود بگو تو من نسخه خودم رو بزارم
    سلام
    من خیلی دلم میخواد بلوتوثها برن توی مموری. ولی بچه ها میگن خطر داره. میخواستم بپرسم شما که اینو استفاده میکنین مشکلی ندارین؟ در ضمن گوشی من p1 هستش گوشی شما چیه؟ اگه شما هم روی p1 استفاده میکنین ممنون میشم نسخه خودتون رو بذارین برام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •