دوست من شما با يه مموري ديگه امتحان كن اگه درست شد پس مشكل از مموريته
اگه درست نشد مشكل از گوشيته و با يه فرمت اينترنال و نهايتا يه آپديت درست ميشه![]()
دوست من شما با يه مموري ديگه امتحان كن اگه درست شد پس مشكل از مموريته
اگه درست نشد مشكل از گوشيته و با يه فرمت اينترنال و نهايتا يه آپديت درست ميشه![]()
سلام
چند وقتیه که وقتی برنامه جاوای دارو همونی که اطلاعات داروهای مختلف را داره را اجرا میکنم گوشیم ریستارت میشه. قبلا همچین مشکلی نداشت.
یعنی چرا این مشکل پیش اومده؟
مرسي امير جان . احتمالا مشكل از مموريه . البته هنوز درست نشده ولي با اين حال ازت ممنونم كه كمك كردي .![]()
دوستان عزیز همونطور که بارها و بارها گفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تاپیک فقط هک و مد!
راستش نمیخوام پستهای اضافی که مربوط به تاپیک نیست رو پاک کنم.چون به نظرم یه جور بی احترامیه ولی خودتون رعایت کنید.
ممنون
سلام دوستان ،
ببخشید من گوشیمو هک کردم یک سری تغییرات توش ایجاد شد که باعث شد یکسری چیز ها خرای شن مثل موزیک پلیر ، در همگام اجرا ارور میده .2 - system information رو باز نمیکنه میگه آینکونش نیست ...
اگه امکان داره یک پک از فایل های اصلی P1 رو به من بدین بسیار ممنون میشم ، چون الان واقعآ حالم گرفته است .
براي بهتر جواب گرفتن از هك گوشيت بايد آخرين فريمور باشه در غير اين صورت يه سري مشكلاتي پيش مياد . شما الان ميتوني فرمت اينترنال كني يا اگه امكانش رو داري آپديت كن.
اگر هم يه كم وقت بزاري فايل هاي اورجينال گوشي تو درايو z هستند ، از اونجا كپي كن و بريز تو مسير هاي خودش
سلام به همه
اقا راهي هست كه دكمه هاي 990 بشه مثل P1 يعني با زدن يكبار دكمه(Play , Internet) اون عملي كه تو كنترل پنل براش تعيين ميكنيم اجرا شه اخه الان بايد دكمه رو نگه داريم تا اون عمل اجراشه
آقا !!!! یعنی واقعا هیچ مد جدیدی نیومده که از صفحه 216 تا این صفحه شده چت روم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خير - مگه چقدر هست كلا ؟ بين 1 تا 2 ثانيه كه زياد نيست
اگه جديد بياد كه دوستان ميزارند ، اين پست بيشتر به رفع اشكال و پرسش و پاسخ تبديل شده
سلام
من خیلی دلم میخواد بلوتوثها برن توی مموری. ولی بچه ها میگن خطر داره. میخواستم بپرسم شما که اینو استفاده میکنین مشکلی ندارین؟ در ضمن گوشی من p1 هستش گوشی شما چیه؟ اگه شما هم روی p1 استفاده میکنین ممنون میشم نسخه خودتون رو بذارین برام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)