ebi جان فرودگاه مارشال در جزایر ماجورو هم جالبه همش روی آب ساخته شده.
ebi جان فرودگاه مارشال در جزایر ماجورو هم جالبه همش روی آب ساخته شده.
Last edited by Kharg Island; 30-03-2010 at 23:36.
جناب robert عزیز وقتی پرواز واقعی با شبیه ساز انجام بدید امکان استفاده از سرعت دهنده نیست و باید واقعا طول مسیر رو پرواز کنید
منظورم از واقعی با نرم افزار fspassengers یا شبکه شرکت های هواپیمایی آنلاین هست که خوب اکثرا کسایی که توانایی پرواز رو دارن تو این حالت ها میپرن
اما راجب سرعت هواپیما
شما تو هواپیما یک سرعت دارید با واحد نات و یه سرعت دارید با واحد ماخ
سرعت واقعی هواپیما بر اساس ماخ هست ، ببینید سرعت یه هواپیما در ارتفاع 10000 پا و سرعت 300 نات با همون هواپیما در ارتفاع 30000 پا در سرعت 300 نات یکی نیست! نمیدونم متوجه منظورم شدید یا نه
مثلا در ارتفاع 10000 پا 300 نات یعنی 0.50 ماخ ولی همین مقدار 300 نات در ارتفاع 30000 پا یعنی مثلا 0.81 ماخ
پس شما نباید اشتباه بگیرید این 2 رو
بعد از ارتفاع 26000 پا سرعت هواپیماتون رو بر اساس مقدار سرعت مجاز هواپیما و بر واحد ماخ ست کنید تا دچار مشکل نشید.
همونطورم که میدونید هر ماخ 1224 کیلومتر در ساعت هست که برابر سرعت صوت ، پس اصلا این فکر رو نکنید که چون نات کم میشه سرعت هواپیما هم کم شده ، شما مقدار ماخ رو در نظر بگیر و خیالت راحت که داری با نهایت سرعت هواپیمات میری
ابی جان زحمت نیست کد یا اسم دقیق فرودگاهش رو میفرمائید خیلی حال کردم باش ولی پیداش نمیکنم تو فلایت
ممنون
کد فرودگاه زیبایی که جناب جزیره خارک عزیز هم لطف کردن(شرمنده اسم شریفت رو نمیدونم) PKMJ هست
Last edited by nima_arafati; 30-03-2010 at 23:58.
من یه دفعه وقت گذاشتم و این Fspassenger رو دانلود کردم و برای هفت پشتم کافی بود...
زد هرچی فایل تو FSX و منوی اصلی بود رو غیب کرد...!!!
اینها رو میدونم رفیق...ممنون که برای من وقت گذاشتی
من اگه غلط نکرده باشم..!!قبل از پاک کردن ویندوز قبلی یه تغییری تو سیستم اندازه گیری واحدهای طول در FSX داده بودم که خوب یادمه برای پرواز کروز سرعت رو روی (( عدد )) 450 تنظیم میکردم...
نمیدونم الان چی شده یادم رفته..... یا اصلا اون سیستم اندازه گیری چی بود... ولی به گفته شما با همون MACH پرواز بکنم بهتره...
بازم دمت گرم
---------- Post added at 12:30 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
یه سوال همین الان برام پیش اومد...
دوستمون آقا نیما گفت سرعت 300 نات تو 10000 پایی و 30000 پایی یکی نیست...
پس اگر اینطور نباشه برای هواپیمایی که موقع فرود مثلا باید با سرعت 165 نات touch بکنه ممکنه مشکل پیش بیاد..
چون یه فرودگاه کنار دریا هست و ارتفاعش نزدیک به صفر و یه فرودگاه بالای کوهستان و ارتفاع بالا...
حالا سرعت 165 نات برای این دوتا ارتفاع فرق میکنه و اگه یه خورده زیاد باشه دیگه با reverse و اسپویلر هم نمیشه هواپیما رو آخر باند متوقف کرد و اگه کمتر باشه خطر استال وجود داره...
یکی این ابهام رو برای من برطرف کنه لطفا...
آقا من نرم افزار FSX که نصب کردم ACCeleration نداره...!! تو بازار (( منظورم پاساژهای ولیعصر هست )) میدونم نسخه ای رو گیر بیارم که Acceleration داشته باشه یا باید از وب بگیرم..؟؟
برای نصب این Acceleration باید FSX رو پاک کنم یا خودش به FSX اضافه میشه...؟؟
از کجا باید بفهمم در حال حاضر service pack چند رو FSX من نصب شده...؟؟
این سوالات رو هم لطف کنید جواب بدید... چون با اون PDF که تو وب سایت آقا نیما دیدم خیلی از این FSP خوشم اومد...![]()
Acceleration Pack یک بسته ی الحاقی هستش که به Flight Simulator X اضافه می شه و امکانات متعددی براش به وجود میاره. بنابر این باید FSX خودش نصب باشه که بشه Acceleration Pack رو بهش اضافه کرد. Acceleration Pack به صورت جدا عرضه می شه.
از وب هم می تونی بگیری. اما حجمش فوق العاده بالاست و اصلاً به درد دانلود (تو ایران!) نمی خوره. اما اگه می خوای دانلود کنی (که فکر نمی کنم راضی بشی دانلود کنی!
) می تونی به صفحه اول تاپیک مراجعه کنی.
موفق باشی.![]()
robert جان 2 تا موضوع رو در نظر بگیر عزیز
1- این اختلاف سرعت که من مثال زدم بین 10000 پا بود با 30000 پا نه 2 تا فرودگاه که نهایت 5 6 هزار پا با هم اختلاف ارتفاع دارن
2- به قول یکی از عزیزان همین فروم خلبان پشت هواپیماست برگ چغندر که نیست و هیچ خلبانی هواپیما رو یه سرعت ثابت ست نمیکنه و فرود بیاد که
بر اساس وزن و موارد دیگه سرعت هواپیما رو با تغییر قدرت موتور برای باند مورد نظر تنظیم میکنه و بد اقدام به فرود میکنه
در ضمن هواپیما هم قدرت ترمز گیری بالایی داره اگر موردی پیش بیاد و کمی هم سرعتش هنگام فرود زیاد باشه میتونه بازم وایسه
شما تو همین شبیه ساز هنگام فرود Auto Brake رو رو 1 به بالا ست کن ببین چجوری وایمیسته![]()
Last edited by nima_arafati; 31-03-2010 at 09:28.
در تکمیل صحبتهای شما بگم، QFE و QNH اگر چه کاربرد اصلیشون برای تنظیم ارتفاع هست، اما به هواپیما این امکان رو میده که نسبت به سطح مورد نظر TAS (True Air Speed رو صحیح و بسیار دقیق نمایش بده.
سرعت واقعی یک هواپیما نسبت به جهت چرخش زمین و مسیری که پرواز می کنیم، و ارتفاع (بدلیل کروی بودن زمین) فرق می کنه.
اطلاعات کامل تر در مورد QNH و QFE رو می تونید در آکادمی ایواو ببینید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه چیز جالب امروز بش برخوردم
بچه هایی که با fspassengers میپرن یه سر به فرودگاه بغداد بزنن ، عمرا بتونید فرود بیاید
یه war zone شنیده بودم ولی فکر میکردم الکیه ، برید به سمت اون ور و سعی کنید تو فرودگاه بغداد فرود بیاید
انقدر به سمتتون شلیک میکنن که کفتون میبره و تا سقوط نکنید بیخیالتون نمیشن
اول میزن هواپیما سوراخ میشه شروع میکنه به هوا کشیدن و مسافرا جیغ میزنن و بعد موتور ها رو میزنن و آتیش میگیره سیستم هیدرولیک رو کمک خلبان اعلام میکنه از دست دادیم و دیگه فلپ و ... رو هم از دست میدید چند ثانیه بعد برق هواپیما هم قطع میشه بازم کمک اعلام میکنه
خلاصه من که حال کردم یه سر بزنید با این همه با یه موتور نشوندم هواپیما رو ولی تو خار و خاشاک های قبل فرودگاه که فایده نداشت و هواپیما بعد از یه خورده که رو زمین رفت کرش شد منم نذاشتم پروازم رو save کنه و گرنه یه 737 رو از دست داده بودم
Last edited by nima_arafati; 31-03-2010 at 11:21.
2 تا سوال اولت رو که دوستمون جواب داد.قا من نرم افزار FSX که نصب کردم ACCeleration نداره...!! تو بازار (( منظورم پاساژهای ولیعصر هست )) میدونم نسخه ای رو گیر بیارم که Acceleration داشته باشه یا باید از وب بگیرم..؟؟
برای نصب این Acceleration باید FSX رو پاک کنم یا خودش به FSX اضافه میشه...؟؟
از کجا باید بفهمم در حال حاضر service pack چند رو FSX من نصب شده...؟؟
این سوالات رو هم لطف کنید جواب بدید... چون با اون PDF که تو وب سایت آقا نیما دیدم خیلی از این FSP خوشم اومد...![]()
اما از کجا بفهمی که Service Pack شما چنده. از اونجایی که اگر Service Pack تا حالا نصب نکردی پس هیچی و اگر نصب کرده باشی حتما یادته چه ورژنی از یک نرم افزار 150 مگی رو روی FSX نصب کردی دیگه؟؟!!!
چون Service Pack رو حتما باید خودت نصب کنی. خودش نصب نمیشه همراه با FSX.
Acceleration رو هم حتما بخر چون 2 تا DVD بهت میدن و دومیش کلی چیزهای توپ برای FSX داره که نمونش My Traffic هستش.
لینک این PDF رو هم حتما بده تا اگر اطلاعات خوبی داره با اجازه ی نویسندش برای تکمیل آموزش FSP تاپیک ازش استفاده کنم.
گفتی War Zone کردی کبابم.یه چیز جالب امروز بش برخوردم
بچه هایی که با fspassengers میپرن یه سر به فرودگاه بغداد بزنن ، عمرا بتونید فرود بیاید
یه war zone شنیده بودم ولی فکر میکردم الکیه ، برید به سمت اون ور و سعی کنید تو فرودگاه بغداد فرود بیاید
انقدر به سمتتون شلیک میکنن که کفتون میبره و تا سقوط نکنید بیخیالتون نمیشن
اول میزن هواپیما سوراخ میشه شروع میکنه به هوا کشیدن و مسافرا جیغ میزنن و بعد موتور ها رو میزنن و آتیش میگیره سیستم هیدرولیک رو کمک خلبان اعلام میکنه از دست دادیم و دیگه فلپ و ... رو هم از دست میدید چند ثانیه بعد برق هواپیما هم قطع میشه بازم کمک اعلام میکنه
خلاصه من که حال کردم یه سر بزنید با این همه با یه موتور نشوندم هواپیما رو ولی تو خار و خاشاک های قبل فرودگاه که فایده نداشت و هواپیما بعد از یه خورده که رو زمین رفت کرش شد منم نذاشتم پروازم رو save کنه و گرنه یه 737 رو از دست داده بودم
من نمیدونم چرا فرودگاه مهر آباد رو Warzone حساب میکنه. حالا اگر وقت کنم فایل جدید Warzoneهای FSP رو میزارم دانلود کنید تا توی کل ایران بدون پوینت منفی برای پرواز توی Warzone از FSP لذت ببرید.
خداییش ایران از این نظر کاملا امنه و اصلا تا حالا مشکل هوایی به جز سقوط نداشته و جزو تنها کشورهایی هستش که هواپیما ربایی اصلا نداشته.
فقط یک مورد داشتیم قبل از انقلاب. البته به جز فرار بنی صدر خائن که اون هم هواپیما ربایی حساب نمیشه و خلبان دزد بوده.
خلیج فارس رو باید WarZoneش رو زیاد کرد با وجود ناوهای آمریکا و موشکهاشون تو منطقه.
ممنون ابی جون...
اینطور که معلومه من اصلا تا حالا سرویس پک نصب نکردم... اگه ممکنه لطف کن و لینک این سرویس پک 150 مگی رو بده تا دانلود کنیم... ناسلامتی ADSL-512 گرفتیم برای همین کارها دیگه...
لینک پی دی اف تو امضای آقای toomy بود
Last edited by robert; 31-03-2010 at 12:53.
من هر چی این تاپیک رو می خونم از یه طرف اطلاعاتم بیشتر میشه از یه طرف گیج میشم
اما هر دقیقه علاقه ام به پرواز بیشتر میشه
من تو لینک مدرسه هواپیمایی ارتا کیش دیدم دوستم تو دوره IR نمره A گرفته !
Last edited by kiuna; 31-03-2010 at 13:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)