گشتم نبود نگرد نيست.
اگه واقعا به اين برنامه احتياج داري برو تو خود سايت P30 world از مديراش بپرس
باي
گشتم نبود نگرد نيست.
اگه واقعا به اين برنامه احتياج داري برو تو خود سايت P30 world از مديراش بپرس
باي
سلام
من يك سوال داشتم
چرا هر وقت آن لاين ميشم چراغم توي گروپي كه توي اون عضوم خاموشه؟؟
چرا برم خود سايت از مديران بپرسم؟ اينجا فروم هست و مخصوص همين كارهانوشته شده توسط secshiba
لطفا مدير انجمن توضيح دهند
چيجوري ميشه كاري كرد كه من حتي نيستم هم منو به اد ليستام ان نشون بده؟
فكر كنم بايد به گزينه messanger-preference-connection بري و firewall with no proxies را انتخاب كنينوشته شده توسط mohammadagha
آقا سلام
من مشكلي دارم با تايپ در ايميل ياهو، نمي دونم كجا بايد مطرحش كنم:
1- ياهو كه اپرا رو ساپورت نمي كنه و نسخه قديمي ياهو هم كه بعد از تايپ در اون، نوشته ها رو ستوني ارسال مي كنه
2- در نسخه جديد ياهو هم كه نمي شه نوشته رو برا مثال از WorPad بهش انتقال داد (ظاهراٍ قابليت Paste رو نداره)
دوستان راهنمايي كنند
سلام كمكم كنيد آي دي ياهوم يه هو باز نميشه و قبل اينكه لوگين بشم يه پنجره باز ميشه و از من يوزر نيم و پس ورد و بعد هم
word verification (كلمات كه بايد تايپ كنيم از روي عكس ) توش هست و وقتي يوزر پس مي دم باز نميشه ؟يعني هك شدم
راهي نداره خواهش مي كنم كمكم كنيدددددددددددددد
1- هیچ وقت به عنوان فارسی نویسی از سرویس های خارجی استفاده نکن که همیشه قاطی می فرسته ! و شاید طرف مقابلت نفهمه چی کنه پس از سرویس ایمیل فارسی استفاده کن که بهترهنوشته شده توسط xl
2-چرا نمی شه !
در صورتی که ورژن طرف مقابلت قدیمی باشه پیغام میده ! باید هر دو از ورژن جدید استفاده کنید !
دو احتمال هست !نوشته شده توسط erfana
1- هک شده
2- لاک شده !
از میل استفاده کن ! ببین وارد ایمیلت می شه اگه هم نه وارد بخش سکور شو ! و از اونجا لاگین کن !
messenger/My Profile فکر کنم بقیش دیگه بلدی !نوشته شده توسط Blue_Moon
Creat new profile...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)