مرسی ولی دایل آپم نمیتونم dl کنم
قبلا یه راهی گفته شده بود از طریق رجستری که بشه ورژن رو اورد بالاتر اگه به هر کدوم از اینا هم برسه ورژنم
محتوای مخفی:
بقیش رو از آپدیت هایی که تو این EP که از پی سی خریدم استفاده میکنم
مرسی ولی دایل آپم نمیتونم dl کنم
قبلا یه راهی گفته شده بود از طریق رجستری که بشه ورژن رو اورد بالاتر اگه به هر کدوم از اینا هم برسه ورژنم
محتوای مخفی:
بقیش رو از آپدیت هایی که تو این EP که از پی سی خریدم استفاده میکنم
Last edited by Big-Boss; 23-11-2009 at 18:59.
سلام
من خیلی وقت پیش یک چیزی در این بازی کشف کردم که کسی در اینجا در موردش حرفی نزد واون هم معجون عمر است.
من خیلی وقت پیش این موضوع را فهمیده بودم و در انجمن بازی سنتر به بعضی از بچه ها گفته بودم ولی چون در اونجا کسی زیاد سیمز بازی نمی کنهدر اون وقت تصمیم گرفتم اینجا بگم ولی من اون موقع کاربری محود بودم
و وقتی که پست می دادم باید چک می کردم و من هم به خاطر این موضوع این موضوع را اون موقع نگفتم ولی حالا که یک کاربر کامل شده ام می خوام این را بگم
نکته : استفاده از این مطلب و تشکر نکردن واقعا نامردی است
نکته : استفاده از این مطلب در سایت ها و وبلاگ ها بدون درج منبع نامردی حساب می شود
خوب دیگه بریم سراغ اصل مطلب :
مواد لازم برای ساختن معجون عمر
1- لول 10 اشپزی
2- لول 10 ماهی گیری
3- لول 10 باغبانی
4- میوه ی زندگی (life fruit)
5- ماهی مرگ (death fish )
6- خواندن کتاب اشپزی معجون عمر (ambrosia)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
طریقه ی تهیه ی مواد لازم :
1- بوسیله ی تلوزیون
2- بوسیله ی تلوزیون یا ماهی گیری
3- بوسیله ی تلوزیون یا کاشتن گیاهان مختلف
4- در سطح شهر دنبال دونه که روی زمین افتاده بگردید و دونه های اسپیشل را بردارید و بکارید تا یکی از اون دونه ها میوه ی زندگی باشه.
5- از ساعت 12 شب به بعد به قبرستان برید و در اون جا ماهی بگیرید تا ماهی مرگ را بگیرید.
6- به کتاب فروشی برید ودر لیست کتاب های اشپزی اخرین کتاب یعنی ambrosia بگردید و بخرید و بعد بخوانید.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
بعذ از اونکه این کار ها را کردید میوه ی زندگی و ماهی مرگ را در یخچال بگزارید.
بعد سر یخچال برید و بزنید ambrosia درست بکنه.
بعد از درست کردن ambrosia ان را بخورید و جوان بشید.
نکته : کارها را به ترتیب انجام بدهید.
نکته : اگر اشکال داشتی سوال پبرسید تا جواب کامل بگیرید
نکته : استفاده از این مطلب و تشکر نکردن واقعا نامردی است
نکته : استفاده از این مطلب در سایت ها و وبلاگ ها بدون درج منبع نامردی حساب می شود
تا جایی که می تونید حال کنید![]()
داداش یک حال توپ دادی من اصلا حواسم به این نبود من همه چیزایی که تو میگی رو دارم رو یخچلم هم هست اما نمی دونستم چیه نمی زدم واقعا ممنون![]()
عجله نکن 2 تا 5 روز![]()
این نسخه ای که میگی رو pcworld فرستاده؟؟؟
از این جهت میپرسم که ورژنهایی که با 1.0.615 شروع میشوند ریلود هستند و برای اپدیت حدود 700 مگ باید دانلود کنی برسی به 1.0.631 تازه بعدش هم معلوم نیست جواب بده یا نه.
Last edited by sorna2; 23-11-2009 at 23:00.
2 تا 5 روز یعنیمن میمیرم ولی فکر نکنم
جدی گفتی
.............................................
ایول بابا سیمز باز ولی حال کردم مرسی![]()
در مورد بوسیله ی تلوزیون میشه بیشتر توضیح بدی
خب چه كاريه يه ميوه ي زندگي بخوري كه فرقي نداره با اين كارا.( اين همه زجرم نداره! )
چون از اينا من فقط ميوه رو استفاده ميكنم. يعني ديگه تو يه خونس تا اخر اجدادش كار ميكنه!
اره مطمئن باش جدي گفت. من سه شنبه سفارش دادم امروز دوشنبه كه نيومد احتمالا سه شنبه مياد. يعني 1 هفته بعد اسمشم ميزارن پست پيشتاز 1800 تومان هم اضافه ميگيرن به خاطرش.1 هفته من صبر كردم. ( عجب صبري ! شوخي نيست كه براي سيمز 3 يك هفته صبر كني !
) از دوري سيمز 3 شدم اين اواتارم! =))
Last edited by loomina; 24-11-2009 at 00:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)