تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 268 از 1081 اولاول ... 168218258264265266267268269270271272278318368768 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,671 به 2,680 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان
    نزدیک 300 تا لینک کسپر اسکای گذاشتید بعد از این پست یه لینک بدید که جدیدترین کاسپر اسکای فول و به همراه کرک یا سریال بهم بدید که جدیدترین آپدیت شده باشه

با تشکر
    بای

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    نزدیک 300 تا لینک کسپر اسکای گذاشتید بعد از این پست یه لینک بدید که جدیدترین کاسپر اسکای فول و به همراه کرک یا سریال بهم بدید که جدیدترین آپدیت شده باشه

با تشکر
    بای
    دوست عزيز اگه شما واقعاً اينقدر وقت گذاشتين و تعداد لينک های موجود کسپرسکی رو شمردين، لااقل يه دقتی ميکردين که من و بقيه دوستان در پست های مختلف عنوان کرديم که: (و البته لينک هايی هم معرفی شده)
    "بهترين لينک محصولات نهايی و قابل اطمينان محصولات کسپرسکی خود سايت کسپر سکی هست"
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد در مورد کرک محصولای کسپرسکی هم بايد به پست کرک و سریال محصولات Kaspersky مراجعه کنيد که خود من شخصاً هر چند وقت لينک کدهای فعال محصولات کسپر رو برای دانلود عنوان ميکنم:
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

سلام
    من آنتی ویروس رو دستی آپدیت میکنم
    وقتی فایل های آخرین آپدیت هفتگی رو ریختم این وضعیت Database انتی ویروس
    اینطوری شده

مشکل کجاست؟
    ممنون
    مشکل کاملاً مشخص هست! با توجه به عکسي که قرار دادين شما از آخرين آپديت هفتگی استفاده کردين در صورتی که تاريخ آخرين آپديت محصول شما برای 9 ماه پيش هست!!!، حال به نظر شما آپديت آخرين هفته کسپر برای محصولی که 9 ماه آپديت نشده کافی هست؟!
    اگر برای اولين بار هست که بعد نصب آپديت ميکنيد که با توجه به عکس مسلما همين هست شما نبايد برای بار اول از آپديت هفتگی استفاده کنيد!!! چون همانطور که از اسم آپديت هفتگی پيدا هست مربوط به يک هفته بعد از تاريخ آخرين آپديت هست نه اين که با توجه به تاريخ شما که برای 9 ماه قبل هست. شما بايد از آپديت هايی استفاده کنيد که به تاريخ آخرين آپديت شما نزديک هست

يعنی بايد از فايل کامل آپديت کسپر تا به امروز برای محصول خود استفاده کنيد،آپديتی با عنوان av-i386&ids-cumul که فکر کنم حجمی در حدود 19 مگ داره! پيشنهاد ميکنم که برای راحتی عمل آموزشی که دوست عزيزم Nine در مورد آپديت کسپر آمده کردن و من بصورت فايل درآوردم رو مطالعه کنيد، حتماً راهنمايتون ميکنه.
    کد:
    Last edited by Markus; 24-03-2008 at 15:00.

آخر فروم باز Ali_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــفــــــهــــــان

پيش فرض

سلام
    من قبلا آنتی ویروس nod32 را داشتم ولی از دیروز که کاسپر را نصب کردم برام مشکل پیش اومده و مشکلمم اینه که سرعت اینترنتم به شدت کاهش پیدا کرده مشکل از کجاست ؟
    وقتی آنتی ویروس را disable میکنم سرعتم خوب میشه ، در ضمن من بعد از نصب این آنتی ویروس ، فایروال اوت پوست را نصب کردم که یه سری چیز هم راجع به نصب همزمان کاسپر و اوت پوست نوشته بود که من بیخیالش شدم و نصبش کردم آیا نمیشه همزمان این دو تا (آنتی ویروس کاسپر و اوت پوست) را رو سیستم داشت ؟
    آیا این دو مشکل تداخل دارند
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    تنکس

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام
    من قبلا آنتی ویروس nod32 را داشتم ولی از دیروز که کاسپر را نصب کردم برام مشکل پیش اومده و مشکلمم اینه که سرعت اینترنتم به شدت کاهش پیدا کرده مشکل از کجاست ؟
    وقتی آنتی ویروس را disable میکنم سرعتم خوب میشه ، در ضمن من بعد از نصب این آنتی ویروس ، فایروال اوت پوست را نصب کردم که یه سری چیز هم راجع به نصب همزمان کاسپر و اوت پوست نوشته بود که من بیخیالش شدم و نصبش کردم آیا نمیشه همزمان این دو تا (آنتی ویروس کاسپر و اوت پوست) را رو سیستم داشت ؟
    آیا این دو مشکل تداخل دارند
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    تنکس
    آنتي ويروس كاسپر با برخي فايروالها سازگاري نداره كه در ابتداي نصب فايروال ممكنه پيغامي در اين خصوص نمايش داده بشه.مثلا آْنتي ويروس كاسپر به هيچ وجه با محصولات ZoneAlarm (حتي فايروال رايگان آن -نسخه هاي جديد)سازگاري نداره و در صورت نصب همزمان اين دو حتي شايد مجبور به تعويض ويندوز بشيد.اگر قصد استفاده همزمان از فايروال در كنار آنتي ويروس كاسپر را داريد توصيه ميكنم از Kaspersky Internet Security استفاده كنيد.با توجه به نتايج تستهاي انجام شده فايروال كاسپر عملكرد بسيار خوبي داشته و قابل اعتماد ميباشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض مشکل عجیب با kaspersky

با سلام
    kaspersky Antivirus 7 و Kaspersky internet security 7 از تاریخ 24 مارس 2008 دیگر آبدیت نمی شوند.
    key های آن ها درست است و هنگام آبدیت نرم افزار قفل می کند و می بایست سیستم راrestart کرد.

لطفا راهنمایی بفرمایید.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام
    kaspersky Antivirus 7 و Kaspersky internet security 7 از تاریخ 24 مارس 2008 دیگر آبدیت نمی شوند.
    key های آن ها درست است و هنگام آبدیت نرم افزار قفل می کند و می بایست سیستم راrestart کرد.

لطفا راهنمایی بفرمایید.
    شما از چه Buildي از نسخه 7 داريد استفاده ميكنيد؟در اين چند روز اخير آيا برنامه خاصي روي سيستم خودتون نصب كرديد؟شما هم آنتي ويروس را تست كرديد و هم اينترنت سكيوريتي را(در يك سيستم يا در 2 سيستم مختلف؟)؟
    براي خود من كه تا اين لحظه مشكلي نداشته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من از نسخهKaspersky Internet Security 7.0.1.321 استفاده میکنم.
    قبل از نصب برنامه فوقKaspersky Anti-Virus v7.0.0.119 روی سیستمم بود و راحت آبدیت میشد از 24 مارس
    دیگر آبدیت نشد و قفل می کرد antivirus را بیرون ریختم و Kaspersky Internet Security 7.0.1.321 را نصب کردم و
    دوباره همان مشکل پیش آمد.
    هنگامی کهantivirusرا از روی hard آبدیت میکردم راحت آبدیت می شد ولی از سایت خود برنامه آبدیت نمی شد.
    راهنمایی بفرمایید.l

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من از نسخهKaspersky Internet Security 7.0.1.321 استفاده میکنم.
    قبل از نصب برنامه فوقKaspersky Anti-Virus v7.0.0.119 روی سیستمم بود و راحت آبدیت میشد از 24 مارس
    دیگر آبدیت نشد و قفل می کرد antivirus را بیرون ریختم و Kaspersky Internet Security 7.0.1.321 را نصب کردم و
    دوباره همان مشکل پیش آمد.
    هنگامی کهantivirusرا از روی hard آبدیت میکردم راحت آبدیت می شد ولی از سایت خود برنامه آبدیت نمی شد.
    راهنمایی بفرمایید.l
    نسخه 7.0.321 جزء نسخه هايي بود كه مشكل زياد داشت(البته نه مشكل آپديت).نسخه 7.0.119 هم نسخه بتا بود كه اصلا توصيه به استفاده از نسخه هاي بتا نميشه.علت آپديت نشدن كاسپر در سيستم شما بايد مشكلي غير از خود برنامه داشته باشه.شما چند وقته كه از نسخه 7.0.321 داريد استفاده ميكنيد؟آيا تا بحال بصورت دستي (آفلاين) اين نسخه را آپديت كرديد؟در اين چند روز اخير كه مشكل پيدا كرديد آيا برنامه جديدي در سيستم خودتون نصب كرديد؟
    بايد اطلاعات بيشتري در اختيار بذاريد تا راحت تر بشه راهنمايي كرد.
    در كل استفاده از نسخه 7.0.321 را به كسي توصيه نميكنم.در مقابل نسخه هاي 7.0.125 و 7.0.325 داراي ثبات خوبي هستند و مشكلي براي سيستم ايجاد نميكنند.
    در مورد آپديت نشدن آنتي ويروسي كه قبلا در سيستم شما بوده و بصورت آفلاين آپديت ميشده ولي بصورت آنلاين آپديت نميشده بايد بگم ممكنه فايلهايي كه از آنها براي آپديت دستي استفاده ميكرديد داراي مشكل بودند يا شايد با تغيير سرور آپديت مشكل حل ميشد.

در آغاز فعالیت Arash6m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

14

سلام

من چند بار سعی کردم آخرین نسخه اینترنت سکیوریتی کسپراسکای رو نصب کنم، ولی بعد از نصب و آپدیت وقتی سیستم بالا میاد هنگ میکنه و تنها راهش اینه که باتری لپتاب رو در بیارم . وقتی اوتوران ش رو غیر فعال میکنم و ویندوز اجرا میشه اونوقت میتونم کسپراسکای رو اجرا کنم و کار میکنه ، البته اگر مثلا فایرفوکس باز باشه دوبار موقع اجرا هنگ میکنه و همون مشکل قبلی.
    1:
    چه دلایلی ممکن وجود داشته باشه که این طوری میشه ؟
    2:
    اگر مشکل حل نشد چه اینترنت سکیورتی را پیشنهاد میکنید که تمام امکانات کسپراسکای را داشته باشد و قوی هم باشد.

ممنون میشم اگر جواب بدید.

سیستم:
    Vindows vista home premieum 32
    Intel core 2 duo

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •