تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 268 از 1045 اولاول ... 168218258264265266267268269270271272278318368768 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,671 به 2,680 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض بخش بندی یک فصل و عناوین بخش ها

سلاممن فصلی در پایان نامه ام دارم که به نظر می رسد به دو بخش تقسیم شود ، بهتر است.فصل اول پایان نامه من راجع به وب سرویس ها و کاربرد انهاست.من می خواهم این فصل را به دو بخش تقسیم کنم.بخش اول: وب سرویس بخش دوم: کاربردها چون اگر همگی را با هم یک فصل قرار دهم حجمش زیاد می شودحالا سوال من:1-اصولا این ایده خوب است؟ حتی اگر موضوعات بخش ها که قرار است یک فصل را تشکیل دهند ، به هم مرتبط باشند2-مثلا فرض کنید می خواهم برای بخش اول بنویسم:1-1-مقدمه مسلماً در بخش دوم هم که مربوط به فصل اول است همین عنوان را دارمحالا برای بخش دوم هم اگر داشته باشم 1-1-مقدمه مطلوب است؟و یا اینکه طو ر دیگری برای بخش ها باید شماره عنوان مطلب را بیان کرد.ممنون می شم اگر اصول صحیح این کا را به من نشان دهید.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض چرا جملات داخل متن ها به هم می چسبند؟

بخشید چرا جمله های داخل متن ، به هم می چسبند خوانایی جملات خوب نیست.من که هر چقدر سعی می کنم که جملات از هم فاصله بگیرند ، نمی شود.راجع به این موضوع هم راهنمایی بفرمایید که بتونم متن ها را خواناتر بفرستم

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلاممن فصلی در پایان نامه ام دارم که به نظر می رسد به دو بخش تقسیم شود ، بهتر است.فصل اول پایان نامه من راجع به وب سرویس ها و کاربرد انهاست.من می خواهم این فصل را به دو بخش تقسیم کنم.بخش اول: وب سرویس بخش دوم: کاربردها چون اگر همگی را با هم یک فصل قرار دهم حجمش زیاد می شودحالا سوال من:1-اصولا این ایده خوب است؟ حتی اگر موضوعات بخش ها که قرار است یک فصل را تشکیل دهند ، به هم مرتبط باشند2-مثلا فرض کنید می خواهم برای بخش اول بنویسم:1-1-مقدمه مسلماً در بخش دوم هم که مربوط به فصل اول است همین عنوان را دارمحالا برای بخش دوم هم اگر داشته باشم 1-1-مقدمه مطلوب است؟و یا اینکه طو ر دیگری برای بخش ها باید شماره عنوان مطلب را بیان کرد.ممنون می شم اگر اصول صحیح این کا را به من نشان دهید.
    سوالت نامفهومه

ولي در كل بايد بگم كه بخش بندي در ورد كار واجبي هست

بخشید چرا جمله های داخل متن ، به هم می چسبند خوانایی جملات خوب نیست.من که هر چقدر سعی می کنم که جملات از هم فاصله بگیرند ، نمی شود.راجع به این موضوع هم راهنمایی بفرمایید که بتونم متن ها را خواناتر بفرستم
    منظورتون جمله هاي متن كجاست ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام دوستان نمی دونم این مشکل قبلا مطرح شده یا نه ولی اگه کسی می دونه لطفا همینجا جوابم را بده
    من می خوام برخی از صفحاتم مثلا صفحات فهرست شماره گذاریش به صورت حروف الفبا باشه و بقیه با عددشماره گذاری بشه، همچنین اگه بخوام header یا footer برخی از صفحات با هم متفاوت باشه باید چیکار کنم اگه کسی می دونه زودتر جوابم را بده
    با تشکر از بچه های خیلی باحال این فروم که آخر معرفتند.

5. این کاربر از bidgol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سوالت نامفهومه

ولي در كل بايد بگم كه بخش بندي در ورد كار واجبي هست

منظورتون جمله هاي متن كجاست ؟؟

سلام
    اول سوال آخر رو جواب بدم. منظورم جملات داخل پست هایم است که چرا به هم می چسبند؟ ابتدای جمله دوم به انتهای جمله اول می چسبد و از خوانایی کم می کند
    و اما سوال اولم
    فرض کنید که من در پایان نامه ام فصلی دارم که می خواهم آن را به دو بخش تقسیم کنم. یعنی فصل اول: بخش اول، فصل دوم:بخش دوم
    در فصل اول: بخش اول راجع به وب سرویس صحبت کنم و در فصل اول: بخش دوم راجع به کاربردهای وب سرویس صحبت کنم
    حالا فرض کنید که در فصل اول: بخش اول عنوانی با نام 1-1-مقدمه دارم و در فصل اول: بخش دوم هم همین عنوان را دارم
    آیا مهم است که در شماره گذاری عناوین حرفی از نام بخش آورده شود ، یا اینکه برای هر دو بخش بنویسم:
    1-1-مقدمه
    امیدوارم در بیان منظورم ، موضوع را پیچیده نکرده باشم
    در آخر به نکته ای اشاره کنم. وقتی پست خودم را در مشاهده بحث دیدم، خوشبختانه با کاری که روی جمله ها انجام دادم ، دیگه چسبندگی جملات از بین رفت. من با گذاشتن ابتدا و انتهای متن این مشکل را حل کردم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان نمی دونم این مشکل قبلا مطرح شده یا نه ولی اگه کسی می دونه لطفا همینجا جوابم را بده
    من می خوام برخی از صفحاتم مثلا صفحات فهرست شماره گذاریش به صورت حروف الفبا باشه و بقیه با عددشماره گذاری بشه، همچنین اگه بخوام header یا footer برخی از صفحات با هم متفاوت باشه باید چیکار کنم اگه کسی می دونه زودتر جوابم را بده
    سلاماول شما باید تعداد صفحاتی رو که می خواهید شماره هاش و حتی ترتیب شماره هاش با بقیه فرق بکنه رو با page break بشکنید ، بعد برای هر قسمت شماره مخصوصی که خودتون مایلید رو در نظر بگیرید.فرض کنید می خواهید صفحه اول و دوم باشند :الف و ب و صفحه سوم به بعد شماره 1 تا ... را بگیره.1-در صفحه دوم قرار بگیرید. به انتهای صفحه دوم بیایید ، page break را اجرا کنید. حالا به صورت خودکار به ابتدای صفحه سوم می روید. شما صفحه خود را تا اینجا به دو بخش تقسیم کردید.2-شماره گذاری را با استفاده از header and footer انجام دهید. می بینید که قادرید برای بخش اول ، نوع و سبک شماره گذاری خود را به دلخواه معین کنید.قسمت دوم سوالتون رو یه نگاهی می کنم ، اگر بلد بودم جوابتون رو می دهم.امیدوارم مشکلتون حل بشه

8. این کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

باز هم سلام
    برای انتخاب شماره غیر یکسان برای صفحاتتون باید از منوی Insert گزینه Break را انتخاب کنید، سپس از گزینه New Page استفاده کنید. شما با این روش می توانید فایل خودرا به هر تعداد بخشی که می خواهید تقسیم کنید.
    اگر می خوتهید بخش اول دو صفحه ای باشد ، پایان صفحه دو م از شکستن استفاده کنید.
    راجع به سوال دوم هم نتونستم به جواب برسم. متاسفانه صر صفحه ها از تغییراتی که من دادم حمایت نکردند. در همین جا از دوستانی که جواب قسمت دوم را می دانند ، در خواست می کنم که راهنمایی بفرمایند

10. این کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Sufia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سابه

پيش فرض

جواب قسمت دوم سوالتون :

بعد از اجرای Header and Footer باید از نوار ابزار Header and Footer بر روی ابزار Page Setup کلیک کنید تا کادرش باز بشه وارد سربرگ Layout بشید و با توجه به نوع نیازتون یکی از گزینه های زیر رو انتخاب و بر دکمه OK کلیک کنید :

Different odd and even : از این گزینه برای متفاوت کردن صفحات زوج از فرد استفاده می کنیم ------> یعنی اگر در سرصفحه یا پاصفحه ، یکی از صفحات فرد تایپ کنید برای تمام صفحات فرد در نظر گرفته می شود و اگر در سرصفحه یا پاصفحه یکی از صفحات زوج تایپ کنید برای تمام صفحات زوج در نظر گرفته می شود.

( Odd فرد ، Even زوج )

Different first page : از این گزینه برای متفاوت کردن صفحه اول از سایر صفحات استفاده می کنیم -------> یعنی اگر در سرصفحه یا پاصفحه صفحه اول تایپی انجام دهیم فقط برای صفحه اول در نظر گرفته می شود و اگر در سرصفحه یا پاصفحه صفحه ای بجزء صفحه اول تایپ کنیم برای تمام صفحات بجزء صفحه اول در نظر گرفته می شود.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با عرض سلامممنون از راهنمایی تونمن هم از این شیوه استفاده کردم ولی سوال می تونه به شکل دیگری هم مطرح بشه:فرض کنید ، 10 صفحه اول اصلا قرار نیست سر صفحه و پاصفحه ای داشته باشه و قراره از صفحه 11 سر صفحه و پاصفحه گذاشته بشه.در این مورد ، باید چه کار کرد؟

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا از دست اين مشكل جونم به لبم رسيده

من وقتي دارم يك فايل از آفيس 2007 ( فرقي نميكنه ورد يا اكسل يا ... )‌ رو كار ميكنم وقتي كه ميخوام save كنم گزينه save as مياد و فايلي كه دارم كار ميكنم ناپديد ميشه

گزينه save as هم به اينصورت است :

چكار كنم كه اين مشكل لعنتي اعصاب خورد كن برطرف بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •