تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 268 از 2403 اولاول ... 1682182582642652662672682692702712722783183687681268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,671 به 2,680 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عزیز معلومه که سرعتش پاینه چون لینک غیر مستقیم هست و این چند وقت هم که دیگه لینک های غیر مستقیم سرعتاشون خیلی پایین اومده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

نه کلا این چن روزه سرعت دانلود از راپید بدجور پایین اومده، شبا هم که دیگه هیچی
    اره از 12 بهمن که گفتن فیبره جنوب قطع شده اینجوری شده ! gmail رو که حتما خودت خبر داری! واستا ببینیم چی میشه بالاخره

3. این کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه r2t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دست درد نکنه حسین جون
    ممنون از راهنماییت

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

[QUOTE]
    اینا رو هم که هم خودشون گفتن هم بچه ها تو فروم نوشتن. مرکز 727 و 6 مشکل دارن قبلا مرکز 5و2 هم بود ولی مثل اینکه اونجاها رو درست کردن . شهرستانها رو مثل اینکه فعلا سرعت تشویقی نمیدن اگر هم بدن در حد 512 میدن. شبا هم که گفتن سرعت بخاطر ترافیک کم میشه تا اینکه stm-1 جدیدشون بیاد. اگه چیزه جدیدی هست که تو فروم گفته نشده رو هم که من نمیدونم. اما میگیم اگه کسی کمتر از سرویسی که خریده داره دریافت میکنه می تونه بره اعتراض کنه تازه یادمون باشه adsl اشتراکی است یعنی تازه حتی اگه مثلا 15-20 دقیقه در روز کمتر از سرویس خریداری شده هم بدن ایرادی نداره. ولی بنظر میرسه اینجا شکایت از اینه که چرا مثلا پسر خالم داره 200 کیلو میگیره من 20 کیلو! حتی تو همون 727 و 6 هم سرعت کمتر از چیزی که خریداری میشه نیست ولی اره سرعت مثل بقیه بالا نمیره. ( خدا رو شکر ما خونمون 2-3 تا خیابون اونورتر نیست ولی خب دعا میکنیم که اونجا رو هم درست کنن و من متمئن هستم که بزودی درست میکنن) . حالا اگه بهشون تپوپیم چی میشه؟ همین مراکزی رو هم که سرعت توش بالاتره هم قطع میکنن
    نمیخوام تاپیک رو منحرف کنم ولی احتمالا سرعت شما 200 و پسر خالت 20!
    وگرنه ترسی از توپیدن نداشتی!
    مطمئن باش اکثر افرادی که میان اندیشه برای اینه که سرعتشون 200 باشه نه اینکه چون استاندارد 16 و اونا دارن 20 میدن دارن ما رو شرمنده میکنن!
    اگه روزی بیان سرعتا رو کم کنن همه کوچ میکنن به جای بهتر! و اونا مجبور میشن دوباره سواری بدن!
    شما اگه صفحات اول این تاپیک رو ببینی نوشته که اندیشه برای اینکه بگه منم ADSL دارم اومده و سرویس میده ولی بعد که دید مشتری نداره کم کم اومد سرعتا رو برد بالا و قیمتا رو آورد پایین!
    امیدوارم روزی بیاد که ما همه سرعتای بالا داشته باشیم و از این بحث های الکی نکنیم!
    نوکر آق بیرک هم هستیم. بیا بالا ببینیم چی نوشتی؟! فکرکنم از اون متنهای مخصوص باشه!
    Last edited by Dj_aghamajid; 16-02-2010 at 19:38.

6. این کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوست عزیز معلومه که سرعتش پاینه چون لینک غیر مستقیم هست و این چند وقت هم که دیگه لینک های غیر مستقیم سرعتاشون خیلی پایین اومده
    لینکای مستقیمم از راپید سرعتش پایینه

در آغاز فعالیت kourosh_k800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

کسی مثل اینکه پست منو ندید جواب بده خواهشا یکی جواب بده

من در حال حاضر از پارس آنلاین اشتراک 256 6 گیگ میگرم سرعت دانلودمم بدون دانلود منیجر از 30 تا 70 هست

حقیقتش من تصمیم داشتم بیام اندیشه ولی یکی از دوستان که از اندیشه نت میگره گفت نیا چون اندیشه سریع گیگ تموم میکنه چون منم همش تو روز کار میکنم و وقت شب کار کردن ندارم منصرف شدم حالا از دوستان سوال دارم که من اگه بخوام 128 اندیشه بگیرم سرعت دانلود تو روز میانگین چقدره چون شما فقط سرعت تو شبتون رو میگین و موضوع سریع گیگ تموم کردن چیه؟ آیا راسته؟ طرف میگفت از بس زود گیگ تموم میکنه جرات ندارم تو روز کانکت بشم

در کل بنظر شما من که بیشتر تو روز کار میکنم ارزش داره بیام اندیشه؟

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

[QUOTE=Dj_aghamajid;4680938]
    نمیخوام تاپیک رو منحرف کنم ولی احتمالا سرعت شما 200 و پسر خالت 20!
    وگرنه ترسی از توپیدن نداشتی!
    مطمئن باش اکثر افرادی که میان اندیشه برای اینه که سرعتشون 200 باشه نه اینکه چون استاندارد 16 و اونا دارن 20 میدن دارن ما رو شرمنده میکنن!
    اگه روزی بیان سرعتا رو کم کنن همه کوچ میکنن به جای بهتر! و اونا مجبور میشن دوباره سواری بدن!
    شما اگه صفحات اول این تاپیک رو ببینی نوشته که اندیشه برای اینکه بگه منم ADSL دارم اومده و سرویس میده ولی بعد که دید مشتری نداره کم کم اومد سرعتا رو برد بالا و قیمتا رو آورد پایین!
    امیدوارم روزی بیاد که ما همه سرعتای بالا داشته باشیم و از این بحث های الکی نکنیم!
    نوکر آق بیرک هم هستیم. بیا بالا ببینیم چی نوشتی؟! فکرکنم از اون متنهای مخصوص باشه!
    اره من سرعتم بالاست. اما از اینکه سرعت بعضی ار بچه ها بالا نیست خوشحال نیستم. ولی میگم صبر کنید درست می کنن. ازشون بخواییم که اینکارو بکنن ولی نمی تونیم ازشون طلبکار باشیم. منظورم شما نیستیا ناراحت نشو یک موقع

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

الان سرعت من حداقل در روز مشکلی نداره ولی مهم تو شبه و مهمتر از اون اینه که من تمام لینک هام رپیده و رپید هم مشکلش به اندیشه برنمیگرده.
    البته یه راهی واسه رپید پیدا کردم امشب تست میکنم فردا نتیجه رو میگم.

مرکز 5 512
    Last edited by kavehmech; 16-02-2010 at 20:36.

11. این کاربر از kavehmech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

12

[QUOTE=mailer;4681042]

اره من سرعتم بالاست. اما از اینکه سرعت بعضی ار بچه ها بالا نیست خوشحال نیستم. ولی میگم صبر کنید درست می کنن. ازشون بخواییم که اینکارو بکنن ولی نمی تونیم ازشون طلبکار باشیم. منظورم شما نیستیا ناراحت نشو یک موقع
    فکر کردین ما نپرسدیم چرا سرعت این خط کم است(727)در جواب به ما گفتن که این نظر مدیران است و انها تصمیم میگرن که کدوم سرعت بالا تر وکدام سرعت پایین تر باشد وگرنه از مخابرات نیست چون خط727 وصل به خط مرکز منظور مخابرات استان گیلان چهار راه گلسار.
    پس برای دوستان روشن شد که هیچ ربطی به مخابرات نداره و همه بستگی به خوده شرکت سرویس دهنده دارد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در مورد پست های این 3-4 صفحه اخیر چند تا نکته هست که باید خدمتتون عرض کنم :

1) من از اعتراض دوستان ناراحت نشدم . اما این رو هم بگم هیچ کدوم از شرکتا پسر خالم نیستن ! در نتیجه مطمئن باشین از هیچ شرکتی ( طوری که یکی از بچه ها چند صفحه پیش گفته بود ) طرفداری یا تایید کورکورانه نمی کنم ! هیچ عیبی هم نداره که اینجا اعتراض کنیم فرقی هم نمی کنه چه شرکتی باشه ! من خودم سرعتم نسبت به روزهای پیش افت داشته و الانم سرعتم ( با اشتراک 128 مرکز 3 ) هیچ تعریفی نداره ! خب اگه با من خوب بودن الان سرعتم بالای 200 بود ! اما اعتراض ها باید به قول دوستمون mailer همراه با صبر و منطقی باشه ! حق گرفتنیه !! با الفاظ رکیک کسی تا حالا نتیجه نگرفته که ما دومیش باشیم ! وقتی هم می گم عدالت نیست معنیش این نیست که هیچ اعتراضی نکنیم ! بکنید اما منصفانه ! فقط همو اینجا نکشید ! هر چه فریاد هم دارین بر سر ...... بزنید ! من قبول دارم تعداد مشترکای اندیشه زیاد شده و طبیعیه با زیاد شدن ترافیک ممکنه کیفیت بیاد پایین ... اما قبول کنین همه این مشکلات گردن شرکت نیست ... مشکل دانلود رپید و تورنت کم و بیش از روزایی شروع شد که اون لنگر نانجیب به کابل برخورد کرد !!! ( لا اقل خوبه آقا کاوه این یه قلم رو تایید کرد که مشکی رپید به اندیشه بر نمی گرده ! )

2) یکی از دوستان فرمودن چرا می گم تقصیر مخابراته و چون اینو می گم در نتیجه دارم از اندیشه سلب مسئولیت می کنم ! در مورد بسته شدن جیمیل که ثابت شده کار مخابراته و چند صفحه پیش دلیل فنیش رو هم براتون نقل قول کردم ! اما در مورد دانلود غیر مستقیم نمی شه گفت همش گردن شرکته ! شرکتا تنها کاری که می تونن بکنن اینه که پورتها رو ببندن یا ترافیک پورتهایی رو که برای دانلود غیر مستقیم کاربرد داره رو از نظر ترافیک محدود کنن ... فرض می کنیم اندیشه این کار رو کرده تا ترافیک دانلودا کم بشه ! حالا 2 تا سوال پیش میاد . یکی اینکه اگه کار شرکته پس چرا بعضی از دوستان هنوز می گن سرعتمون بالای 200 هست ؟!! یعنی انتخاب کردن واسه یکی پورتهای دانلودیش محدود بشه و برای بقیه نشه ؟!!!!! اگه این محدودیت تو خود شرکت اعمال شده باشه باید رو سرعت دانلود همه تاثیر داشته باشه ... و نکته دیگه اینکه اگه اینطوری باشه باید الان شرکتای دیگه مثل پارس سرعت دانلود تورنتشون خیلی بالاتر از اندیشه باشه ! من خودم دوستم الان از پارس اشترک داره و کارش هم طوریه که همش از تورنت استفاده می کنه ... نکته جالب اینجاست که اون هم سرعت دانلودای غیر مستقیمش خیلی افت کرده ... پس یا باید بگیم که مشکل از جای بالاتره یا اینکه همه شرکتا با هم این محدودیت رو دارن اعمال می کنن ! که نظر اول بیشتر با عقل و منطق جور در میاد ...

3) در مورد مراکز مختلف مخابراتی من با دوستان موافقم ... اگه بی عدالتی باشه در این مورد هست ... یعنی الان بعضی مراکز از سرعت بالاتری برخوردارن ... در این مورد هم می شه گفت مقصر 50-50 بین مخابرات اون مرکز و شرکت اینترنتی هست ... هیچ عیبی نداره دوستان بیان بگن کدوم مراکز مخابراتی الان افت سرعت بیشتری داشته ... به قول دوستمون به یه نتیجه گیری برسیم ... اما یادتون باشه هیییییچ شرکتی دوست نداره عمدا یه سری مراکز کیفیت بالاتری داشته باشن و یه سری پایین تر باشن ! و اگه شرکتی باشه که احساس مسئولیت نکنه مطمئن باشین کیفیت سرویسش تو همه مراکز مخابراتی پایین خواهد بود ککش هم نمی گزه ! می گه گور بابای مشتری !! فرض کنیم هدف اندیشه از افزایش سرعت فقط جذب موقت مشتری بوده تا همه از شرکتای دیگه سرازیر شن اینجا بعدش دیگه نه امکاناتش رو افزایش بده نه تو مراکز مخابراتی سرمایه گذاری جدید کنه ! فکر می کنین اینطوری چند ماه دوام بیاره کاربرای زیادش رو حفظ کنه ؟! فکر می کنم اونا خیلی باهوش تر از این حرفها باشن که به همین سادگی بعد از جدب مشتری چشمشونو رو کیفیت ببندن ! وقتی به سادگی کاربرا ممکنه ازش جدا شن ! و وقتی که چند تا رقیب آماده هستن به هر نحو ازش جلو بیوفتن مشتریاش رو بقاپن ... در ضمن اگه کفتن پهنای باند می گیرن مطمئن باشین می گیرن ! ممکنه دیر بشه اما دروغ نمی شه ... یکی از دوستان گفت اینا همش دروغه واسه جذب مشتری ... باید بگم اگه شرکت تازه تاسیس بود حق با شما بود ... یه دروغی می گفتن تا یه مدت کوتاهی همه رو آروم نگه دارن و تو همون مدت یه پولی به جیب بزنن ... اما واسه شرکتی که اینهمه سرمایه گداری کرده و در آینده نزدیک باید با خود مخابرات رقابت کنه مطمئن باش اینجور دروغ گفتن هیچ فایده ای براش نداره ... کاربرا عقلشون می رسه و کیفیت خوب رو از بد تشخیص میدن و اگه ببینن جاهای دیگه بهتر سرویس می ده کوچ می کنن ...

در هر صورت من هم شاکیم و بخصوص دانلودای تورنت 10-20 تا فابل رو دستم باد کرده ! ( چه کنیم ! فایلایی تو تورنت پیدا می شه که تو موزه لور هم پیدا نمیشه ! )
    منم معترضم اما بابت اینکه تو چند ماهه اخیر اینقده سرعتم خوب بوده که تونستم بالای 100 تا فیلم دانلود کنم از شرکت سپاسگزارم !
    اعتراض هم بکنین هیچ شرکتی از انتقاد در امان نیست ! اما لطفا با ذکر اطلاعات ( مثلا کدوم مراکز بیشتر مشکل دارن و نوع سرویس یا زمانهای افت کیفیت ) و منصفانه باشه تا هممون بتونیم به کیفیت بالاتر برسیم ... کاربرای پارس هم بیان بگن وضعیت دانلود غیر مستقیمشون چطوره ؟ قبل از اینکه کسی رو اینجا دار بزنیم ...
    لطفا فحش هم ندین همدیگه رو هم نکشین اینجا ! امیدوارم همه سرعتشون دوباره غیر استاندارد بالای 200 بشه .

فکر کردین ما نپرسدیم چرا سرعت این خط کم است(727)در جواب به ما گفتن که این نظر مدیران است و انها تصمیم میگرن که کدوم سرعت بالا تر وکدام سرعت پایین تر باشد وگرنه از مخابرات نیست چون خط727 وصل به خط مرکز منظور مخابرات استان گیلان چهار راه گلسار.
    پس برای دوستان روشن شد که هیچ ربطی به مخابرات نداره و همه بستگی به خوده شرکت سرویس دهنده دارد.
    دوست عزیز ... من نگفتم خدای نکرده شما راست نمی گید ... و طبق نقل قول شما قبول می کنیم که در مورد مرکز 727 همش تقصیر اندیشه هست که سرعت پایینه ... در نتیجه قبول دارم یه جور بی عدالتیه ( مثل شهرستانها که اونها هم سرعت استاندارد دارن ) اما 2 تا سوال هست : یکی اینکه سرعتی که تو این مرکز به شما می ده استاندارده یا پایین تر؟! اگه اشتراک 128 دارین آیا سرعتتون پایین تر از 16 کیلو بایته؟ اگه اینطوره کاملا حق اعتراض دارین . ولی وقتی شرکت طبق قراردادی که با ما بسته وظیفه دادن سرعت بالاتر نداره دیگه جای قیل و قال نیست ... این رو در مورد خودم هم می گم که با اشتراک 128 سرعت 200 کیلو رو تجربه کردم ... اصلااااااا وظیفشون نبوده به من هم سرعت بالاتر از 16 بدن ... مطمئن باش این تصمیم فقط از رو لجبازی نیست . اگه امکان افزایش سرعت تو اون مرکز مخابراتی باشه اینا مجنون نیستن که تو اون منطقه افزایش سرعت ندن و مشتری بیشتری جذب نکنن ... پس حتما یه محدودیت فنی تو اون مرکز وجود داره ... و یه نکته دیگه ... فرض می کنیم در مورد مرکز 727 کم کاری از اندیشه هست ... آیا شرکت پارس آنلاین - ندا گستر - فن آوا - دامون و ... سرعتشون تو همین مرکز بالاست ؟!! خب اگه اینطور باشه من بجای دعوا کردن و ناراحتی یک روز هم تو اندیشه نمی مونم فوری میرم از اونا سرویس می گیرم ! خودت رو ناراحت نکن کاری بکن که واست بیشتر بصرفه ! مگه اینکه بقیه شرکتا هم تو منطقه 727 لنگه اندیشه باشن ! ( دوستانی که 727 هستن بیان بگن سرعتشون با شرکتای دیگه چطوره تا پیدا کنیم پرتقال فروش را ! ببینیم افت کیفیت این 2 هفته اخیر کار شرکتا هست یا مخابرات یا هر دو )

در مورد تورنت هم تو پست بعدی توضیح می دم .
    Last edited by birak; 17-02-2010 at 00:01.

14. 5 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •